|
Nu esti logat.
Polip pe col#1 2008-10-03 14:12:58
polip pe colBuna ziua, Offline #2 2008-10-03 14:31:44
Re: polip pe colDisplazia se refera la modificari celulare...la tine fiind moderata, eu zic ca e bine, mai ales ca l-ai scos la timp. probabil vei primi un tratament si va trebui sa urmaresti evolutia. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2008-10-03 15:01:47
Re: polip pe colmultumesc nicolle, dar eu nu cred ca este bine....displazia moderata am vazut pe net ca este asociata cu CIN II la modificari cervicale cu grad inalt Offline #4 2008-10-03 15:04:45
Re: polip pe colMoni CIN II au majoritatea femeilor care au viata sexuala activa. Asta nu e o problema. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-10-03 15:12:57
Re: polip pe colandreea, CIN nu e acelasi lucru cu clasele la Papanicolau. Clasa II e foarte intalnita la testul Pap la femeile active sexual. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-10-03 15:16:53) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|