homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema

#1 2008-10-04 08:56:39

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

dilema

sa va povestesc despre problema mea...
am un prieten de 2 ani, el e mai mare ca mine cu 12 ani. Il iubesc si ma iubeste, ne intelegem foarte bine..
inainte sa fiu cu el, am fost mult timp indragostita de un tip, genul mai smecheras, cu care nu vorbisem niciodata.. imi placea mult, arata super bine, dar eu eram prea timida si niciodata nu am incercat sa-i atrag atentia.
de vreo doua luni, a inceput sa ma caute, ma suna de cateva ori pe zi, ma invita la suc, vb pe mess, cand ma intalnesc intamplator cu el pe strada ma pupa, etc... la inceput nu i-am raspuns la mesaje, la telefon vorbeam foarte laconic. Aseara insa nu am rezistat si m-am intalnit cu el. Cum locuiesc intr-un oras f mic, unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea, nu aveam unde sa mergem, fara sa ne vada cineva, asa ca am fost la el. am stat cam o ora, am vb despre o gramada de prostii, nu am facut nimic altceva. toata noaptea nu am putut sa dorm gandidu-ma la el.. cand am ajuns acasa, m-a sunat si prietenul meu, si printre altele mi-a spus ceva de genul :
el: multumesc
eu: pentru ce?
el: asa, ca existi, si ca ma iubesti.
eu: normal ca te iubesc, mult de tot
el: nimeni nu m-a iubit ca tine... daca si tu m-ai insela, inseamna ca nu exista femei corecte
can l-am auzit, m-am simtit groaznic,  chiar daca nu s-a intamplat nimic intre mine si tipul ala.. dar ma simt vinovata. Nici eu nu mi-as dori ca el sa se duca la vre-una acasa..
pe de alta parte, ma gandesc non-stop la celalalt. Nu as strica o relatie de 2 ani, pt el, mai ales ca stiu ca nu ar merita. el e mai golanas, in plus lucraza in alt oras, si ar fi vb de distanta.
pe prietenul meu il iubesc, dar parca m-am plictisit, el e f calm si temperat, si a intervenit rutina. celalat e exact opusul...
ce sa mai fac?

#2 2008-10-04 09:10:22

elenas
Full member
Inregistrat: 2007-08-22

Re: dilema

Nu stiu ce sa iti zic, am fost si eu cam in aceeasi situatie si am ales baiatul bun. Sunt sigura ca nu ar fi tinut cu celalalt dar din cand in cand ma mai gandesc "cum ar fi fost daca?". Sfatul meu e sa te gandesti bine la relatia ta, daca in viitor te vezi tot cu el si sa fii atenta si la comportamentul celuilalt, ce l-a facut sa te abordeze tocmai acum, daca esti singura cu care face asa...Imi pare rau ca nu pot sa iti dau un sfat concret dar probabil stii ca numai tu poti lua decizia asta.

#3 2008-10-04 09:16:43

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu se merita, cum ai spus si tu, sa strici o relatie de doi ani pentru o pasiune trecatoare...cred ca tine de orgoliu, inainte ai fost indragostita de tipul asta si acum cand vezi k el iti da atentie te simti nush cum...dar nu ti se pare ciudat ca el abia acum, cand a vazut k tu ai o relatie de ceva timp, se arata interesat de tine? nu crezi ca exista o posibilitate ca el sa iti ofere marea cu sarea si apoi dupa ce tu te desparti de actualul sa te lase?

actualul pare un om bun, care te iubeste si daca tu crezi ca il iubesti nu ii da cu piciorul pentru ca baietii buni sunt pe cale de disparitie. Cat despre rutina...nush ce sa zic...incearca sa te gandesti de ce te-ai indragostit de el, incearca sa reinvii focul dintre voi

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2008-10-04 09:19:55

persifona
Vizitator

Taisha, eu n-as arunca o relatie de 2 ani pt un capriciu de moment..

#5 2008-10-04 09:23:21

taisha
Hero member

problema cu prietenul meu e probabil diferenta de varsta... eu am 18 ani, el 30.. el s-a saturat de relatii trecatoare, vrea stabilitate. mereu imi zice sa ne mutam impreuna, macar la vara, cand termin liceul. mie mi se pare ca o ia prea repede. nu am chef de la 18-19 ani sa stau cu el, sa spal, sa calc, sa fac mancare, etc. el e la munca toata ziua. cand ajunge acasa, nu mai are chef de nimic. de fiecare data acelasi program.. stam acasa, ne uitam la un film si tot asa.. puii mei, o data sunt si eu tanara, as mai iesi si eu intr-un club, intr-o discoteca. cand ies cu el, iesim de obicei cu prietenii lui, care sunt si ei oameni la 30-35 de ani, cu familiii, si eu nu am ce sa vb cu niciunul.. il iubesc, dar uneori simt ca am nevoie de altceva

Publicitate

loading...

#6 2008-10-04 09:29:29

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

schimba prietenii nu iubitul de ce nu iesiti cu prietenii tai? asa mai trece din rutina eu zic ca intro relatie rutina o facem noi iar diferenta de varsta nu are nici o importanta eu sunt mai mica cu 10 ani decat sotul meu si el era la inceput asa mai plictisitor dar sa sti ca se poate schimba se vede ca te iubeste din ceea ce ai scris vorbeste cu el explica-i ce vrei si o sa vezi ca te intelege . eu zic ca e pacat sa arunci 2 ani asa si daca cel smecheras te lasa dupa o luna ca sa plictisit ? atunci ce vei face?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#7 2008-10-04 09:31:29

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

te inteleg...pai daca simti ca nu asta vrei de la viata si dela o relatie, dar fara sa aiba legatura cu celalalt mai bine termini acum...ti-am zis, te inteleg ca vrei sa te distrezi dar edcizia ta de a termina relatie actuala trebuie sa fie bazata pe ceea ce simti pentru actualul nu pe ceea ce s-a intamplat cu celalalt

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2008-10-04 09:35:21

taisha
Hero member

offf.... cred ca am sa-i spun si lui ce v-am spus voua, si o sa-i povestesc si despre celalat, si sper sa ma inteleaga si sa reusim sa schimbam ceva in bine.
ii dau acum mesaj si lui D (ala mai smeceharas big_smile) si ii spun sa nu ma mai caute

#9 2008-10-04 09:53:12

angel_sweety
Platinum member

eu cred ca se va schimba ceva in bine sau cine stie poate sunt eu prea optimista oricum e alegerea ta

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#10 2008-10-04 09:58:52

taisha
Hero member

smile ms de sfaturi fetele puss

#11 2008-10-04 10:01:06

angel_sweety
Platinum member

cu placere si multa bafta

#12 2008-10-04 14:15:04

skumpi
Vizitator

intre voi o sa fie tot tp varsta...asta`i clar ! el o sa isi doreasca o familie...un copil iar tu esti ffffff tanara ... trebuie sa te distrezi sa iesi cu prietenii sa`ti traiesti viata...sa nu ajungi dupa cativa ani sa`i reprosezi cine stie ce
gandeste`te in primul rand dak iti iubesti prietenul ...si mie mi se pare ca cam scartaie ceva pe acolo dak u te gandesti la alt tip...
sa nu stai cu el doar pt ca iti ofera stabilitate....o relatie normala si pt ca te iubeste f mult !
gandeste`te bine la ceea ce simti

#13 2008-10-04 14:20:42

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

taisha ...te-ai gandit k poate nu-l iubesti ...e doar obisnuinta .....pt k timpul trece , si va fi mai naspa tu vrei distractie ...si el somn ....gandeste-te bine pt k u ai de pierdut

..be the best ...fuck the rest smile))

#14 2008-10-04 14:24:34

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

gandeste`te de doua ori. lasa`l pe cel smecheras ca pe urma s anu te zgarii pe fata ca pierzi pe cineva care te iubeste pt el. incearca sa vb cu prietenu si poate sa te mai duca la discoteca...sa schimbati ceva.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#15 2008-10-04 15:14:51

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mie mi se pare diferenta de varst ff mare.. cum ai zs si u .. mia vrei un club, distractie... nu spalat, calcat ... etc
si daca nu ai ce discuta q prietenii lui.. cred k nici el nu prea are ce discuta q ai tai...
hai sa fim serioase... unii la varsta lui au copii mari deja.. si poate ai si u prietenii mai imaturi.. ceea ce ti tie nu ti se pare naspa.. da lui da.. si meru o sa fie asa..
si asa shmecher.. poate sa iti ofere marea q sarea.. degeaba..
parerea mea .. k acesta rel .. nu va rezista in timp.. candeste-te ca atunci cand vei avea u 25 de ani.. el o sa aiba ... 37.. crezi k o ii arda de cluburi si iesiri... ? o sa vrea copil cat mai curand.. si mi se pare k esti prea tanara pt asata.. smile

poate ar fi bine sa renunti la amandoi ...
sper k nu te deranjeaza opinia mea.. da asa cred puss

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#16 2008-10-04 15:18:33

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

taisha o alta varianta ar fi sa mai iesi cu ai tai prieteni. doar nu stati legati unul de altul. eu ii zic prietenului meu sa mai iasa cu colegii cu care iesea inainte sa fim impreuna mai ride, sta la o bere, se relaxeaza acolo. eu ma mai duc pe la prietene. nu e sanatos sa iesiti doar cu grupul lui pt ca tu la 18 ani ai nevoie de altceva.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#17 2008-10-04 15:46:47

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu cred ca tu vezi in smecheras exact ce nu e iubitul tau, si exact ce ai vrea in anumite momente.

te cred ca tii la el, dar gandeste-te ca odata ai 18, 19, 20 de ani. Anii astia nu se mai intorc niciodata, nu e bine sa sari peste etape, iar mutandu-te cu el, exact asta faci. Daca ar fi genul ala de tip la 30 ani care inca sta cu gandul la burlacie (cat de cat) ar mai fi cum ar mai fi...dar el nu pare genul.

Nu as renunta la 30 guy pentru smecheras, as renunta la aceasta relatie pentru mine, pentru tineretea mea, daca as simti ca nu este ceea ce imi doresc de la viata in momentul. Si da, probabil ca m-as duce si la smecheras rotfl si eu am o slabiciune pentru tipul asta big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#18 2008-10-04 16:10:57

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

taisha gandeste-te bine.sa nu fie rutina si la un moment dat sa vrei sa o termini.si apoi sa iti para rau ca l-ai lasat si pe celalat.

expect the worst , hope for the best!

#19 2008-10-04 16:26:31

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Cel mai bine vb cu prietenul tau si-i spui ca vrei sa faceti si alte lucruri...sau daca nu vrei sa-i spui direct incepe u sa propui intr-o seara sa va intalniti in oras sa mergeti undeva sa mancati in alta seara la un biliar bowling ceva in ala intr-un club..spune-i ca simtit nevoia sa te mai si distrezi. cred ca de asta te si atrage celalalt pt ca e diferit de iubitul tau...si te simti bine cu el. e normal sa fie asa, dar daca vrei sa ramai cu prietenul tau nu stiu cat de bine ti-ar face iesirile cu celalalt...poate o sa ajungi sa fi atrasa iar de el.
vezi ca ai ajuns si u la concluzia ca varsta e importanta? e normal ca el la 30 de ani sa nu mai aiba acelasi chef ca tine de distractii...gandeste matur vrea o familie s-a distrat destul...pt el vremurile astea au trecut..ce vrei u acum el deja le-a facut si nu mai are chef acum s-o ia de la capat. asa se intampla in relatiile cand cineva e cu mult mai mare decat celalalt.
si cu prietenii lui la fel..au 30 si ceva deja ei discuta cu totul altceva au alte preocupari....e ok sa iesiti in grup, dar probabil u vrei si altceva...distractie vrei sa simti ca traiesti ca la 20 de ani.
ai putea sa chemi si prieteni de varsta ta cand mai iesit asa in grup. sau sa mai ai si u momentele tale cand iesi fara el si sa te distrezi atunci pe cinste.
gandeste-te daca vrei sa rupi legatura cuc elalalt definitv...daca crezi ca nu te-ai putea atasa de el eu zic ca e bine sa o lasi asa...poate mai iesiti impreuna si cu alti prieteni de-ai tai si o sa fie mai ok.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.