homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 35-104

#1958 2008-10-08 17:18:37

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: ce gandesti acum / offtopic 35

alinda a scris:

pff, am uitat ca tre' sa ajung undeva. va pup

buy-buy

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1959 2008-10-08 17:22:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pai depinde.... eu la 2* cate avem in prezent am salariul mic... sub 1000 ron.. si bonuri de masa. dar mie mi-a convenit cat am fost studenta pt ca imi faceam programul cu colegele in functie de nevoile fiecareia, aveam timp sa merg la scoala si cand eram la munca puteam sa mai invat. acum am ramas ca merg la master in domeniu. si sper la o marire cand vom primi 3* ca suntem in renovare tongue

faza e ca postul de receptioner nu cere studii superioare, asa ca...

de ex, o cunostinta de-a mea e receptioner la un hotel de 3* si are 1000 ron in mana si 3 mese (la progr. de 24 de ore). dar nu are bonuri, si nush daca aceasta suma ii este trecuta in cartea de munca..
la mine e, pt ca sunt bugetara tongue

#1960 2008-10-08 17:22:42

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

mcdreamy a scris:

mary_aleee a scris:

mcdreamy, no problem..imi place la nebunie sa vorbesc.. lucrez ca receptionist la o multinationala... din pacate (sau din fericire) asta e ultima saptamana. din pacate adica pe urma nu mai am salariu.. din fericire ma pot duce la facultate ca sunt ultimul an si in 2 ani am dat prea putin pe la scoala.

pai de ce? renunti tu sau ...au patit si astia ca in america .. hmm

nu, firma e italiana si merge bine. din pacate trebuie sa renunt eu pt ca trebuie sa ma duc la scoala. si in plus aveam contractul scadea oricum asa ca au si adus inlocuitoarea mea, ca sa invete de la mine... dar nu imi pare rau, a fost o experienta si sper sa gasesc si altceva!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1961 2008-10-08 17:24:55

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

ahaaaaa ..pai succesutz in continuare  big_smile   puss

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#1962 2008-10-08 17:25:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mi-am vazut si eu mandru putin ...m-am dus la farmacia unde munceste ca sa il sperii putin tongue
aseara am uitat sa va spun ca a fost la mine acasa ...a facut cunostinta cu tata (mama era bolnavioara si dormea de vreo ora)
oricum mami il stie de vreo jumatate de an ca ne-am intalnit cu el din intamplare in statie

Publicitate

loading...

#1963 2008-10-08 17:25:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camysh a scris:

pai depinde.... eu la 2* cate avem in prezent am salariul mic... sub 1000 ron.. si bonuri de masa. dar mie mi-a convenit cat am fost studenta pt ca imi faceam programul cu colegele in functie de nevoile fiecareia, aveam timp sa merg la scoala si cand eram la munca puteam sa mai invat. acum am ramas ca merg la master in domeniu. si sper la o marire cand vom primi 3* ca suntem in renovare tongue

de ex, o cunostinta de-a mea e receptioner la un hotel de 3* si are 1000 ron in mana si 3 mese (la progr. de 24 de ore). dar nu are bonuri, si nush daca aceasta suma ii este trecuta in cartea de munca..

cum bugetara?

putin si aici... grater ca agent de turism si mai putin...

ms de rasp puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1964 2008-10-08 17:27:01

pitzipoank
Insomniac member

Melany1 a scris:

mi-am vazut si eu mandru putin ...m-am dus la farmacia unde munceste ca sa il sperii putin tongue
aseara am uitat sa va spun ca a fost la mine acasa ...a facut cunostinta cu tata (mama era bolnavioara si dormea de vreo ora)
oricum mami il stie de vreo jumatate de an ca ne-am intalnit cu el din intamplare in statie

mel....... io am pierdut siru'
u cu cine esti acu' ??  :f?rv?nad:

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1965 2008-10-08 17:29:57

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ma duc sa-mi fac ceva de mancare ca mi-e foame

#1966 2008-10-08 17:30:47

pitzipoank
Insomniac member

si io ma duc la buca sa vad ce mai invart pe acolo...  roll

#1967 2008-10-08 17:30:52

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

pfuaaaaaiiii vreau sa plec acasa da o astept sa vina sa vad daca ma lasa sa lucrez de acasa maine

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1968 2008-10-08 17:41:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

katami a scris:

camysh a scris:

cum bugetara?

putin si aici... grater ca agent de turism si mai putin...

ms de rasp puss

bugetara, adica hotelul este inca de stat smile
de aia ziceam ca atat cat iau salariu e trecut si in cartea de munca wink

#1969 2008-10-08 17:41:35

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

mcdreamy a scris:

ahaaaaa ..pai succesutz in continuare  big_smile   puss

multumesc frumos!! puss

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1970 2008-10-08 17:48:36

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

i-am zis...si bineinteles ca m-a refuzat...cum ma asteptam...gata!asta chiar a pus punct!...nu o sa mai sufar niciodata pt niciun barbat!...sa se duca d***u toti!!!!  :f?rbannad:

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1971 2008-10-08 17:56:05

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

mary_aleee in ce oras stai ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1972 2008-10-08 17:58:00

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

pink_butterfly a scris:

i-am zis...si bineinteles ca m-a refuzat...cum ma asteptam...gata!asta chiar a pus punct!...nu o sa mai sufar niciodata pt niciun barbat!...sa se duca d***u toti!!!!  :f?rbannad:

eiii da...si ce daca daca e refuzat...el pierde  big_smile bine ca nu stai cu regret acumasi stii raspunsul ...deacuma poti sa ti vezi linistita de treburile tale ...viata asta e ceva de gen clopotul lui gauss acuma daca esti in carede in curand vei fi in ascensiune  tongue stai linistita ..toate trec..o sa intalnesti pe cineva care sa te faca fericita

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#1973 2008-10-08 17:59:37

skumpi
Vizitator

back nustiu
am fost cu iubi in parc...am stat la soare  applause  am papat un toast mexican care nu ne`o prea placut lol am fost la la solar sad da nu se prea vede  roll  iara am aruncat banii degeaba ...sa`mi fie invatatura d minte si hommie k ma cam doare capu...iubitzii ink ii racit vai d capu lui sad

#1974 2008-10-08 18:00:22

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

ce m-am plcs d-abia astept sa plec acasa

#1975 2008-10-08 18:01:15

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

buna seara fetelor ....ce mai e pe  aici ???/

..be the best ...fuck the rest smile))

#1976 2008-10-08 18:01:52

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mcdreamy a scris:

pink_butterfly a scris:

eiii da...si ce daca daca e refuzat...el pierde  big_smile bine ca nu stai cu regret acumasi stii raspunsul ...deacuma poti sa ti vezi linistita de treburile tale ...viata asta e ceva de gen clopotul lui gauss acuma daca esti in carede in curand vei fi in ascensiune  tongue stai linistita ..toate trec..o sa intalnesti pe cineva care sa te faca fericita

asa ma gandesc si eu wink
acum imi da zeci de replici pe mess si se roaga de mine sa-i raspund tongue...in veci nu vreau sa-l mai vad...sa ramana cu aia...care o sa il faca carpa lui de sters jos....asta e...mi-am dat seama ca oricum nu merita sa ma stresez atat! big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.