homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 35-59

#1103 2008-10-07 15:26:48

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: ce gandesti acum / offtopic 35

eu_ana a scris:

exact big_smile este timp si la vara smile plus ca nefro am prins 2 sapt si anu trecut lol

deci am ghicit bine...inseamna ca mai merg sinapsele la mine...la cei cativa neuroni care au mai ramas... rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1104 2008-10-07 15:27:59

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pink iti zic din proprie experienta ca sucks sa stai cu cineva in aceeasi camera...daca vrea sa mai gaseasca pe cineva zi-i sa gaseasca o singura fata si n-are decat sa stea ea cu ea in camera...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1105 2008-10-07 15:30:03

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

zii sa mai gaseasca o singura fata si sa stea cu ea in camera...si gata... big_smile

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#1106 2008-10-07 15:30:07

Soleil
Addicted member

pink, mai bine dai un banut in plus si sa ai intimitatea ta...adica, na, e aiurea sa n-ai un colt al tau unde sa te refugiezi...sa vii acasa stresata si sa te stresezi acolo si mai si...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1107 2008-10-07 15:30:59

Soleil
Addicted member

mi-o venit fardul de la giordani...abia astept sa-l incerc acasa, arata bine applause

Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#1108 2008-10-07 15:33:58

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

nicolle_rox a scris:

mi-o venit fardul de la giordani...abia astept sa-l incerc acasa, arata bine applause

ce nunantza  big_smile

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#1109 2008-10-07 15:34:15

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pt cini ti faci frumoasa roxana? big_smile

mami de minuni hjarta

#1110 2008-10-07 15:37:48

Soleil
Addicted member

pai erau 2 in ultimul catalog, doua truse cu cate 4 culori. eu am luat-o pe cea cu nuante de mov big_smile. Nu am mai cumparat de muuuulti ani de la oriflame, dar asta am luat-o la un pret f bun.

pai pentru cine, ana? pentru mine, pentru el...si pentru cine s-o mai nimeri rotfl

Thé à la menthe hjarta

#1111 2008-10-07 15:38:40

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nicolle_rox a scris:

pink, mai bine dai un banut in plus si sa ai intimitatea ta...adica, na, e aiurea sa n-ai un colt al tau unde sa te refugiezi...sa vii acasa stresata si sa te stresezi acolo si mai si...

asa ma gandeam si eu...si-asa in ultimul timp sunt varza de atata stres...simt ca o iau razna!...problema e ca alea deja stau amandoua in alta parte si vor sa se mute de-acolo pt ca platesc mult...deci vin la pachet tongue...asa mi-ar fi convenit daca ar fi fost doar una si sa stea cu ea in camera...puii mei...presimt un scandal...si chiar nu mai vreau...mai bine dau tot salariul meu si gata...decat sa fiu stresata non-stop!...normal,ei ii convine ca are prietenul in alt oras si nu vine la ea...dar eu daca imi fac un prieten (ipotetic vorbind,ca nu prea cred ca o sa-mi fac curand,daca nu ies din starea asta sad ) unde o sa-l duc?...o sa stam sa ne vedem pe strazi....plus ca eu am o problema cu dezordinea...nu suport sa strang dupa altcineva...urasc chesita asta....si fiind 4 tipe intr-o casa mica sigur vor interveni discutii de tot genul...offff...i hate my life!...i miss the old one grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1112 2008-10-07 15:40:50

Soleil
Addicted member

te cred, pink... pai daca venea numai una, era ok, da' asa 2, sa stati 4 calare? e aiurea... puss

Thé à la menthe hjarta

#1113 2008-10-07 15:41:35

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pink_butterfly a scris:

nicolle_rox a scris:

asa ma gandeam si eu...si-asa in ultimul timp sunt varza de atata stres...simt ca o iau razna!...problema e ca alea deja stau amandoua in alta parte si vor sa se mute de-acolo pt ca platesc mult...deci vin la pachet tongue...asa mi-ar fi convenit daca ar fi fost doar una si sa stea cu ea in camera...puii mei...presimt un scandal...si chiar nu mai vreau...mai bine dau tot salariul meu si gata...decat sa fiu stresata non-stop!...normal,ei ii convine ca are prietenul in alt oras si nu vine la ea...dar eu daca imi fac un prieten (ipotetic vorbind,ca nu prea cred ca o sa-mi fac curand,daca nu ies din starea asta sad ) unde o sa-l duc?...o sa stam sa ne vedem pe strazi....plus ca eu am o problema cu dezordinea...nu suport sa strang dupa altcineva...urasc chesita asta....si fiind 4 tipe intr-o casa mica sigur vor interveni discutii de tot genul...offff...i hate my life!...i miss the old one grater

pink, tu macar le cunosti pe cele 2?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1114 2008-10-07 15:41:55

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

cine are putere de decizie in apartament? pink?cine l-a gasit?sau cum?

Dance like nobody is watchin....

#1115 2008-10-07 15:44:27

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pink daca se pune prb in felul "Ori se muta alea 2 ori eu plec" din partea prietenei tale drm bun si cale batuta...o sagasesti alta colega de apartament sau chiar 2 fete care sunt dispuse sa stea 2 in camera si care sa te lase in pace pe tine cu intimitatea ta si tot

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1116 2008-10-07 15:44:35

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

pink.. nashpa situatie.. dar cred ca prietena ta, daca e prietena buna, vede situatia si te intelege ca nu ai nevoie de alte fete printre picioare acum. vaii eu crek as muri sa stau cu atata lume prin casa. la iubi sta acum fostul iubit a sora-sii si numai cand ma gandesc ca el e prin casa ma ia cu neliniste..desi e baiat bun si la locul lui..dar totusi!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1117 2008-10-07 15:46:13

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

`neatza puss

hjarta

#1118 2008-10-07 15:48:38

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu le cunosc pe fete...or sa vina in seara asta sa vada apartamentul...apartamentul eu l-am gasit...stau de 5 ani aici,asa ca eu hotarasc,clar!...daca n-ar fi fost chestia cu banii as fi stat singura in continuare,dar asa am ales pt ca nu ma descurcam cu banii...si mi-e mila rau de ai mei ca inca mai imi dau atatia bani cu toate ca am salariu...nu se descurca nici ei grozav...de-aia nu mi-ar conveni sa plece si tipa asta...nu stiu,sa vad diseara ce e de capul lor...dar chiar nu sunt tentata de idee...nici nu am dormit azi-noapte de stres...mi-am imaginat tot felul de tampenii...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1119 2008-10-07 15:48:41

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

salut love! pana la urma ce ai decis cu italia?

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1120 2008-10-07 15:50:02

Soleil
Addicted member

pink_butterfly a scris:

nu le cunosc pe fete...or sa vina in seara asta sa vada apartamentul...apartamentul eu l-am gasit...stau de 5 ani aici,asa ca eu hotarasc,clar!...daca n-ar fi fost chestia cu banii as fi stat singura in continuare,dar asa am ales pt ca nu ma descurcam cu banii...si mi-e mila rau de ai mei ca inca mai imi dau atatia bani cu toate ca am salariu...nu se descurca nici ei grozav...de-aia nu mi-ar conveni sa plece si tipa asta...nu stiu,sa vad diseara ce e de capul lor...dar chiar nu sunt tentata de idee...nici nu am dormit azi-noapte de stres...mi-am imaginat tot felul de tampenii...

si nu poti vb cu prietena ta cu care stai acum...sa o ajuti tu cateva luni cu chiria pana isi revine, ca sa ramaneti numai doua?

Thé à la menthe hjarta

#1121 2008-10-07 15:50:03

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

pink si eu zic k mai bine se muta asta care sta acum si gasesti o fata care sa stea singura sau cu o priet intr-o cam si u singura intr-o cam.

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.