homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 35-67

#1255 2008-10-07 17:39:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce gandesti acum / offtopic 35

katami a scris:

loveable... e pacat sa spui asta... merita sa suferi oricat ca sa iubesti cu adevarat smile si nu-i cliseu ce zic acuma... doar din experienta neutral

katami, eu o inteleg, la un moment dat iti dai seama ca ai tot dat si nu mai ai ce da... nu mai ai putere nici sa iubesti, nici sa suferi... atunci stai in cochilia ta si singura ta prioritate e sa supravietuiesti pana una-alta

#1256 2008-10-07 17:40:23

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

katami.. cred prea mult in iubirea aia absoluta, puternica, sincera...
nu o sa devin de piatra..
dar nici nu o sa imi mai construiesc viata in jurul unei persoane, nu o sa mai las sa depinda toata viata mea de o persoana, ca atunci cand ma despart (daca m-oi mai desparti), sa simt ca si cum as fi picata de pe Marte..sa simt ca nu stiu sa traiesc fara el.

hjarta

#1257 2008-10-07 17:42:06

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

loveable, voiai sa te ajut cu ceva? nu mi-ai mai scris pe mail smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1258 2008-10-07 17:42:15

Loveable
Diamond member

heimdall a scris:

katami a scris:

loveable... e pacat sa spui asta... merita sa suferi oricat ca sa iubesti cu adevarat smile si nu-i cliseu ce zic acuma... doar din experienta neutral

katami, eu o inteleg, la un moment dat iti dai seama ca ai tot dat si nu mai ai ce da... nu mai ai putere nici sa iubesti, nici sa suferi... atunci stai in cochilia ta si singura ta prioritate e sa supravietuiesti pana una-alta

heimdall, sa mor io, ma faci sa plang urat de tot sad

p.s. da imi trece. ca la 6 tre sa fiu la epilat si pensat si infrumusetat tongue

hjarta

#1259 2008-10-07 17:42:28

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

bai am mers si io 2 zile pe tocuri de 4 cm si am deja febra la picioare si fund lol

Publicitate

loading...

#1260 2008-10-07 17:43:04

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

eryn a scris:

cred ca e la Litere.Numai aia sunt tampiti asa.

parca la drept e andru  hmm

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#1261 2008-10-07 17:43:21

skumpi
Vizitator

Love te cam contrazici
dak ajungi sa iubesti asa... iubireaaia absoluta si te desparti n`ai cum sa nu te simti picat din cer
d aia trb iubit moderat big_smile

#1262 2008-10-07 17:43:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Loveable a scris:

heimdall, sa mor io, ma faci sa plang urat de tot sad

sorry, Love  puss  doar ca stiu prin ce treci

#1263 2008-10-07 17:44:00

Loveable
Diamond member

nicolle_rox a scris:

loveable, voiai sa te ajut cu ceva? nu mi-ai mai scris pe mail smile

stai ca am uitat parola de la mailul de forum lol da mi-o amintesc sigur...
iti scriu cand ma intorc de la epi smile

hjarta

#1264 2008-10-07 17:44:16

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

uffff a scris:

andrulina a scris:

am venit de la fac sunt obosita..si sunt si trista ca am aflat ca prostii astia nu ne scot licenta scris si dam si proiect pe langa.
sa-i ia draq

esti pe sistem vechi sau sistem bologna ?

bologna dar am prins cu 4 ani facultatea.

#1265 2008-10-07 17:44:35

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ok smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1266 2008-10-07 17:45:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall... CAT supravietuiesti asa? o luna? un an? pana la urma cineva (sau: cineva-ul) trebuie sa te deschida...
idul meu de mess e ilink_f. da pls un add... ca de mult voiam sa te rog smile dar acu nu ami stau, maine dupa-amiaza de-acu

pai da'... da' iubirea aia adevarata nu e dependenta... nu e "nu pot trai fara el". e dedicare fara sa-ti pierzi individualitatea.... am mai zis eu metafora aia cu coloanele (ca 2 intr-un cuplu tre sa fie ca 2 coloane care sustin tavanul unui templu. daca aceste coloane se apropie prea mult, tavanul se prabuseste... smile ). e greu de explicat, dar se poate. si in nici un caz iubirea nu-i atasament. din contra... tre sa stii sa lasi libertate celuilalt. eu admir ce-ati facut voi... tu... in ideea ce ti-ai dat seama ca cea mai buna chestie pe care poti s-o faci pt ca iubesti este... sa lasi lucrurile sa treaca pe langa tine... sa nu-l fortezi si sa nu-l tii.

"e" multe de zis... dar ma incurc in vorbe acum....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1267 2008-10-07 17:45:40

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

andrulina a scris:

uffff a scris:

andrulina a scris:

am venit de la fac sunt obosita..si sunt si trista ca am aflat ca prostii astia nu ne scot licenta scris si dam si proiect pe langa.
sa-i ia draq

esti pe sistem vechi sau sistem bologna ?

bologna dar am prins cu 4 ani facultatea.

si eu am anul asta licentza si nici nu stiu la ce sa ma astept...eu sunt pe sistem vechi dar cine stie ce le mai da prin cap. la naiba cu schimbarile lor  ko

#1268 2008-10-07 17:46:25

andrulina
Addicted member

skumpi a scris:

pai cum naiba sa nu dai licenta andru ? neutral nu exista asa ceva... si ii licenta si proiectu....la orice faculta ii asa....

nu e adevarat...la f multe facultati de fapt la majoritatea din buc si din cta si poate si din alte parti s-a scos examenuls cris de licenta...se da doar proiectu.
inainte se dadea si proiect si examen...numai la noi a ramas si examen si proiect...si ma oftic ca fac facutlatea asta degeaba. si asa nu vreau sa profesez in drept. am facut o facultate asa aiurea doar ca sa am diploma ca am terminat dreptul.

#1269 2008-10-07 17:46:30

Loveable
Diamond member

skumpi a scris:

Love te cam contrazici
dak ajungi sa iubesti asa... iubireaaia absoluta si te desparti n`ai cum sa nu te simti picat din cer
d aia trb iubit moderat big_smile

nu zic ca nu ma contrazic uneori lol ca nici o nu mai stiu ce simt si ce vreau...
poate e ceva de genu.. cred prea tare in iubirea aia, incat sunt sigura ca o sa am parte de ea la un moment dat (si sa fie reciproca), dar pana ajung la ea... am mare grija pe drum tongue

hjarta

#1270 2008-10-07 17:47:38

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

andrulina a scris:

skumpi a scris:

pai cum naiba sa nu dai licenta andru ? neutral nu exista asa ceva... si ii licenta si proiectu....la orice faculta ii asa....

nu e adevarat...la f multe facultati de fapt la majoritatea din buc si din cta si poate si din alte parti s-a scos examenuls cris de licenta...se da doar proiectu.
inainte se dadea si proiect si examen...numai la noi a ramas si examen si proiect...si ma oftic ca fac facutlatea asta degeaba. si asa nu vreau sa profesez in drept. am facut o facultate asa aiurea doar ca sa am diploma ca am terminat dreptul.

si la mine e la fel...urmatoarea generatie au doar proiect  box

#1271 2008-10-07 17:47:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

andrulina a scris:

skumpi a scris:

eu am dat numa proiect big_smile si toata univ e asa la noi... in afara de drept.

iar la restul fac... in afara de medicina si inca vreo 2 izolate pe la politehnica

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1272 2008-10-07 17:48:25

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io stiu k la noi e proiect si intrebari din partea comisiei din continut smile si io tot pe varianta veche sunt

#1273 2008-10-07 17:48:28

andrulina
Addicted member

da numai medicina si dreptul au ramas cu examen scris...ce sa le povestesc se cred ei mai cu motz...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.