|
Nu esti logat.
Spotting#1 2008-10-04 16:06:08
spottingDin cauza unor dereglari menstruale, mi-a fost recomandat sa iau Duphaston timp de 3 luni, asta este cea de-a 2 a luna, eu am inceput sa iau pastilele din ziua 16 a ciclului, si din ziua 15 luna asta am inceput sa am spotting, nu stiu daca e din cauza pastilelor pentru ca a inceput cu o zi inainte sa incep sa le iau, alte probleme nu cred ca am pentru ca mi-am facut in primavara analizele si nu mi-a iesit decat colpita micotica atunci pe care am tratat-o, sangerarea nu este abundenta, nu trebuie sa folosesc absorbante, dar se pateaza chilotul putin.... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #2 2008-10-04 18:43:34
Re: spottingspotting ai doar cand iei anticonceptionale...dar se poate sa fie din cauza duphastonului... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-10-04 21:28:37
Re: spottingasa ma gandeam si eu dar nu era sigura „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2008-10-05 11:11:37
Re: spottingcu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|