|
Nu esti logat.
Contraindicatie tratament hormonal?#1 2008-10-04 16:14:12
Contraindicatie tratament hormonal?de 2 luni iau novynette si m-am simtit bine. Offline #2 2008-10-04 23:33:06
Re: Contraindicatie tratament hormonal?intreaba la planning la medicul de unde le`ai luat. normal la o perioada de 6 luni sau 1 an se fac niste analize sa vada daca e totul ok. nu stiu exact in ce consta analizele alea dar acolo sigur s`ar observa daca poti sa continui sau nu. dar alte reactii adverse nu ai avut? doar ca erai galbena la fata? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-10-05 09:22:36
Re: Contraindicatie tratament hormonal?Dna Doctor de la planning mi-a sugerat sa renunt definitiv la pilule pentru ca i s-a parut ca sunt mai galbena la fata(mie nu mi se pare,sunt eu mai creola) si ca am avut acel episod de voma. Offline #4 2008-10-05 09:30:18
Re: Contraindicatie tratament hormonal?Dana mergi la un alt planning sau la medicul de familie. Ultimul va sti sa te indrume cel mai bine. Nu stiu exact ce analize trebuiesc facute. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|