|
Nu esti logat.
Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?#1 2008-10-05 15:12:53
Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?Atunci cand m-am despartit de F, am zis imi bag picioru, eu nu mai am ce cauta aici, sa trag de o relatie care oricum nu merge. Am spus ca daca raman aici, o sa am intotdeauna tendinta sa-l caut, sa-i raspund la telefon, sa-l vad...si continuam chestia asta fara sfarsit.. despartiri, impacari, iar despartiri si iar impacari. Offline #2 2008-10-05 15:19:03
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?eu ...as zice sa pleci ...asta e o ocazie unica ...mai ales k te-ai desp si de iubi tau .....o sa te obisnuiesti acolo e alta viata , cunosti persoane noi ...cine stie poate ....viit sot ...nuj zic si eu ....eu in locul tau n-as mai sta pe ganduri .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2008-10-05 15:25:19
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?eu cred ca tot ce te retine aici sunt aminiriile...si lumea de aici...care era kumea ta...dar cred ca o noua oportunitate nu ti-0ar strica, mai schimbi mediu, cunosti oamenii noi, si dac nu te acomodezi vi back acasa care e pb? da daca nu incerci nu ai de unde sti cum v-a fi:) bafta Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2008-10-05 15:26:39
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?si eu iti zic sa mergi, e o oportunitate ce nu trebuie ratata si pana la urma nu stii unde apare fericirea Offline #5 2008-10-05 15:27:29
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?si daca acolo nu o sa am net si nu o sa pot sa stau pe forum? Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-05 15:27:29
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?grea decizie intr-adevar... Offline #7 2008-10-05 15:29:09
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?du-te,love,poate asa a fost sa fie...ca poti iesi din starea asta...cred ca cel mai bine ar fi sa te duci http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #8 2008-10-05 15:31:18
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?camysh..nu e vb de cat ma ajuta bursa. Offline #9 2008-10-05 15:32:30
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?as pleca cu primul avion http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #10 2008-10-05 15:35:32
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?
o sa ai stai linistita.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #11 2008-10-05 15:41:10
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?ai dreptate ella Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-10-05 15:42:05) Offline #13 2008-10-05 15:53:31
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?
da, sunt de acord cu ce scrie mai sus si eu iti zic sa pleci ... poate o sa fie mai bine decat te astepti Offline #14 2008-10-05 15:57:50
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?loveable e bine sa te agati de orice oportunitate/sansa ce ti se ofera..mergi acolo si vei vedea cum e. Nu te gandi dinainte, ca daca ti se face dor ..daca ..Neah ! Mergi inainte..lasa trecutu acasa ! My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #15 2008-10-05 16:00:16
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?s-ar putea sa regreti toata viata, daca nu vei profita de ocazia asta, la care multi rivnesc, crede-ma. si eu am fost plecata departe de tara, pe un alt continent chiar si nu ma consider timpita ca am revenit...cum spuneai tu mai sus ca sint cei care revin am revenit ca sa ne facem firma care acolo ar fi fost de 10 ori mai greu, financiar vorrbind, de facut imi pare ft bine ca am avut parte de o asemenea experienta. traiul intr-o alta tara te va ajuta mult, vei vedea, va contribui enorm la maturizarea ta, vei fi mult mai bogata spiritual si financiar, de ce nu? si vorba aia, italia-i la o aruncatura de bat si-i plina de romanasi de-ai nostri, n-o sa-ti fie greu din punctele astea de vedere....eu am locuit in asia, unde, crede-ma, chiar mi-o fost ultra greu din cauza diferentelor enorme de cultura, din cauza distantei, etc...si tot ma simt extrem de recunoscatoare ca mi s-o oferit oportunitatea asta....asadar, du-te, nu mai sta pe ginduri nici o clipa macar Offline #16 2008-10-05 16:13:30
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?eu daca as fi in locul tau nu as pleca...dar asa sunt eu...nu ma tenteaza sa locuiesc departe de familie...de prieteni...si de tot ceea ce mi este familiar...dar depinde f mult de persoana...eu am prieteni care au plecat cu bursa si la unii le a placut la nebunie...altii nu si ori au stat lunile cate aveau de stat dar au fost nefericiti si abia asteptau sa se intoarca...ori s au intors inainte sa le expire perioada...deci doar tu poti sti ce e mai bine pt tine...din toate punctele de vedere... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-10-05 16:33:40
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?pleaca....daca u iti place te intorci si gata! Sunt altii care ar omora pentru o sansa ca a ta..nu fii fraiera!...ceilalti o sa fie tot aici cand te intorci, iar tuh vei evolua foarte mult pe toate planurile. Ai sa vezi cum o sa ti se schimbe intreaga viziune... Offline #18 2008-10-05 18:16:43
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?cat timp ai fi plecata cu bursa asta? Offline #19 2008-10-05 18:19:25
Re: Incepe sa-mi fie frica...ce sa fac?1 an e bursa.. cu posibilitate de prelungire nush cum, ca nu m-am interesat prea mult. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|