homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu inteleg ce mi se intampla...intarziere menstruatie

#1 2008-10-05 22:36:56

andr33a1
Membru
Inregistrat: 2008-10-05

nu inteleg ce mi se intampla...intarziere menstruatie

Am o problema...Pe 12 august am intretinut relatii sexuale neprotejat eram la menstruatie in ziua a 4 a ..si nici nu a ejaculat.Pe 2 septembrie mi`a venit ciclul si m`a tinut ca de fiecare data: 5  zile si de obicei imi vine la 26-27-28 de zile, dar nu cu exactitate(referitor la ultimele 3-4 luni)Acum nu stiu ce se intampla de imi intarzie...am facut 2 teste de sarcina(corect) au iesit negative...in ultimele zile m am simtit balonata,urina e foarte inchisa..m au durut si ovarele pe 4 sept si aveam burta intarita parca...ce credeti ca ar putea fi?o parere ca nu stiu cand pot ajunge la ginecolog

Ultima oara a fost editat de andr33a1 (2008-10-05 22:38:26)

#2 2008-10-05 23:10:34

skumpi
Vizitator

Re: nu inteleg ce mi se intampla...intarziere menstruatie

o dereglare smile
mai asteapta poate vine... dak nu mergi la medic si iti da ceva ca sa iti vina !
poates esti racita....sau din cauza schimbarii vremii... smile

#3 2008-10-05 23:14:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: nu inteleg ce mi se intampla...intarziere menstruatie

pai daca nu ai avut contacte cu risc de la ultima menstra nu are cum fi sarcina si e mai degraba cum a zis skumpi...o dereglare...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.