|
Nu esti logat.
Nu inteleg ce mi se intampla...intarziere menstruatie#1 2008-10-05 22:36:56
nu inteleg ce mi se intampla...intarziere menstruatieAm o problema...Pe 12 august am intretinut relatii sexuale neprotejat eram la menstruatie in ziua a 4 a ..si nici nu a ejaculat.Pe 2 septembrie mi`a venit ciclul si m`a tinut ca de fiecare data: 5 zile si de obicei imi vine la 26-27-28 de zile, dar nu cu exactitate(referitor la ultimele 3-4 luni)Acum nu stiu ce se intampla de imi intarzie...am facut 2 teste de sarcina(corect) au iesit negative...in ultimele zile m am simtit balonata,urina e foarte inchisa..m au durut si ovarele pe 4 sept si aveam burta intarita parca...ce credeti ca ar putea fi?o parere ca nu stiu cand pot ajunge la ginecolog Ultima oara a fost editat de andr33a1 (2008-10-05 22:38:26) Offline #2 2008-10-05 23:10:34
Re: nu inteleg ce mi se intampla...intarziere menstruatieo dereglare #3 2008-10-05 23:14:04
Re: nu inteleg ce mi se intampla...intarziere menstruatiepai daca nu ai avut contacte cu risc de la ultima menstra nu are cum fi sarcina si e mai degraba cum a zis skumpi...o dereglare... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|