homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ANUNT-2

#20 2008-10-07 00:07:19

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: ANUNT

skumpi a scris:

da da lol

eu m`am mirat d mika...evilpink si janis neutral ca au trecut d partea lor...la ele nu ma asteptam... d la restu nu aveam asteptari lol

same here.. de fapt si de alte persoane m`am mirat dar nu conteaza smile fiecare cu decizia lui smile

Dragostea nu se stă, se face.

#21 2008-10-07 00:09:46

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pink mai mult decat ce am explicat aici nu ai cum sa vezi pt ca toate post-urile de ieri s-au pierdut pt ca admin a facut un back-up la forum

mami de minuni hjarta

#22 2008-10-07 00:11:59

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

:f?rv?nad:  Janis???????????????

hjarta

#23 2008-10-07 00:12:53

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Deuzza a scris:

skumpi a scris:

da da lol

eu m`am mirat d mika...evilpink si janis neutral ca au trecut d partea lor...la ele nu ma asteptam... d la restu nu aveam asteptari lol

same here.. de fapt si de alte persoane m`am mirat dar nu conteaza smile fiecare cu decizia lui smile

pai pana una alta toti(mai mult sau ami putin) si-au facut cate-un id si dincolo dar nah ...asta de curiozitate ca-i mare da flituie de nu te vezi de nu te supui  sm
noi sa fim sanatosiiiiiiiiii ...bagam o berica?  storstark  storstark  storstark

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#24 2008-10-07 00:12:57

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

fetili...daca si-a facut cineva user azi-noapte... e ca si cum nu si-ar fi facut. nu? adica nu exista

hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-10-07 00:13:39

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

da

mami de minuni hjarta

#26 2008-10-07 00:14:06

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Alina Delia a scris:

Deuzza a scris:

skumpi a scris:

da da lol

pai pana una alta toti(mai mult sau ami putin) si-au facut cate-un id si dincolo dar nah ...asta de curiozitate ca-i mare da flituie de nu te vezi de nu te supui  sm
noi sa fim sanatosiiiiiiiiii ...bagam o berica?  storstark  storstark  storstark

storstark

Dragostea nu se stă, se face.

#27 2008-10-07 07:46:17

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Deuzza a scris:

skumpi a scris:

da da lol

si io la fel neutral chiar ma intrebam unde e janisu neutral .... in fine

#28 2008-10-07 08:07:27

persifona
Vizitator

Janis nu cred ca ne-a parasit de tot, fetelor. De la 1 octombrie urma sa se mute cu Japan, doar ei 2, posibil inca sa nu aiba net acolo.

#29 2008-10-07 09:08:27

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

brasila are net si a si scris aici pe forum dupa ce s-a mutat primele impresii...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#30 2008-10-07 10:09:41

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Alina Delia a scris:

asta cam asa e, recunosc, si eu mi`am facut, doar sa vad cine a trecut dincolo ... insa mi se pare ipocrizie sa scrii si acolo si aici ... sincer, nu le inteleg pe fetele astea (nu vreau sa dau nume)  neutral

#31 2008-10-07 10:21:52

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

cata invidie si rautate..probabil daca nu mai contam "noi " ca si forum si-ar fi vazut de treaba lor linistite..dar vor sa se razbune (stim noi a cui arma este)..ce sa-i faci, atat pot unii oameni.

#32 2008-10-07 10:33:03

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu n-am nimic impotriva forumului facut de fete...daca nu se simt bine aici, e dreptul lor sa-si alcatuiasca propria comunitate in care sa se simta bine.

Cu toate acestea, am ramas traznita aseara cand am aflat toata tarasenia...cum doua femei, care vb aia, prin anii din spate asa ar trebui sa se numeasca, dau dovada de un comportament de neinteles, ca sa nu folosesc alt tag smile

In final, cu atat mai bine ca acum exista alt forum pe care ele sa dialogheze, mai curatam padurea de uscaciuni smile

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2008-10-07 10:33:19)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#33 2008-10-07 10:35:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

am fost banata? lol ce tare big_smile
eu am fost plecata ieri toata ziua si abia acum citesc big_smile aveam la offline-uri de la crys si ana lol

#34 2008-10-07 10:38:15

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

daca nu ai fost cuminte camysh, vezi ce se intampla big_smile ?

#35 2008-10-07 10:38:49

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

al1na a scris:

Alina Delia a scris:

asta cam asa e, recunosc, si eu mi`am facut, doar sa vad cine a trecut dincolo ... insa mi se pare ipocrizie sa scrii si acolo si aici ... sincer, nu le inteleg pe fetele astea (nu vreau sa dau nume)  neutral

de ce ipocrizie alina? putem scrie unde vrem , putem face parte din ce comunitate dorim.. sau  nu? sau daca faci parte din aceata comunitate nu mai ai voie sa scrii niciunde.....

recunosc am cont si si pe alte forumuri, pt ca sunt cateva fete dragi mie acolo, cu care chiar vreau sa mai vb , si care din anumite motive nu mai intra aici....

in aceeiasi masura vreau sa intru si aici din acelasi motiv, unele fete nu intra pe forumurile pe care stau eu, dar sunt useri aici, si nu vreau sa pierd contactul cu ele , pt ca imi sunt dragi...

sincer nu vad ce fac rau in asta .. si nu vad unde e partea cu ipocrizia. de ce trebuie sa jigniti asa, eu nu m-am bagat niciodata in certuri , pt ca nu imi plac , eu intru pe forumuri ca sa socializez , nu sa ma cert, dar vad ca sunt etichetata drept ipocrita ... de ce? pt ca indraznesc sa vb cu niste fete de pe alt forum...

multumesc oricum alina.. se pare ca a jigni este un lucru des intalnit aici , si le las la o parte pe celelalte fete .... vb in numele meu

nu ma asteptam, sincer stau si plang ca nebuna...  am tinut mult la locul asta si inca tin, dar se pare ca nu sunt dorita pe aici .....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#36 2008-10-07 10:45:38

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

hai sa nu incepem alte certuri, pt ca nu vreau sa ma cert cu nimeni ... nu vorbeam de tine, nu stiu de ce te simti ... vorbesc de persoane care dincolo spun ca "oricum s`au mutat toate fetele care ridica forumul aici" si pe partea cealalta vin aici si se plang pe la s`a terminat sau alte topicuri, asta m`a deranjat ... asta e ipocrizia de care vorbeam, nu ca tu sau altele posteaza si acolo si aici ....
imi pare rau, alinutza, nu a zis nimeni ca nu esti dorita aici, poti sa ramai cu noi, nu obligam pe nimeni sa ramana sau sa plece

#37 2008-10-07 10:46:02

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

incetati buey nene cu " nu sunt dorita aici "
nu avem nimic cu nimeni atat timp cat nimeni nu are nimic cu noi.
Alinutza nu te goneste nimeni, si nu esti singura care sta pe amandoua doar pt ca are prietene in ambele parti.
Buey fetelor nu va inteleg pe cuvant.
lasati-le pe ele cu ale lor, de ce puii mei trebuie noi sa ne certam pt ele?chiar satisfactia asta sa le-o dam?
La fiecare chestie, sariti in sus.
Alinutza, nu cred ca la tine in special se referea Alina, si intr-un final asta e pararea ai, daca vrei sa te certi cu ea, cere-i idu si certati-va, chiar credeti ca cei care muncesc la forumu asta mai suporta mult?
va revoltati ca se dau banurile prea repede, da da-o drq de treaba, cata rabdare sa mai aiba oamenii astia, cand vin "femei mature" si isi bat joc de munca unor oameni si sursa de informatie a multor fete/femei din tara asta si nu numai....
pe cuvantu meu ca nu mai rezist eu, ca user, da restu care au o anumita responsabilitate .....

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#38 2008-10-07 10:47:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

alinutza  puss  puss   puss  nu te supara
eu te inteleg, si eu mi-am facut cont acolo, pentru ca sunt fete cu care as fi vrut sa mai tin legatura, dar sincera sa fiu n-am avut curaj sa intru deloc, pentru ca am vazut toate certurile si m-am gandit ca n-as fi binevenita, nu-mi plac certurile de orice fel si caut sa ma tin departe de ele, asa cum faci si tu, asa ca n-ai de ce sa te simti prost

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.