homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E grav?

#1 2008-10-07 15:37:39

beatrice_86
New member
Inregistrat: 2008-04-17

e grav?

Prin mai anul trecut am intrat intr-un magazin de articole sportive si cand m-am aplecat sa iau niste manusi de box..o bara de la o haltera mi-a cazut in partea stanga a capului. Stateam pe vine atunci..dar m-am ridicat imediat.Nu am ametit,nu am avut nimic decat durere.O sapt am avut durere si cucui acolo. Apoi de fiecare data cand stateam in curent ma durea numai in partea aia.Nu am fost la doctor..pentru ca nu am avut probleme..Dar cateodata cand ma doare capul..ma doare mai mult in partea aia.SI acum..am tras ieri curent la facultate..s ma doare tot acolo. Mama a spus ca e de la curent ca nu ar fi ceva grav..dar totusi sa ma duc la doctor.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns?Vreau sa stiu daca poate fi ceva grav.. grater va rog:(

#2 2008-10-07 15:46:22

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: e grav?

eu zic ca nu ti-ar strica o radiografie....sau chiar tomografie intreaba medicul de familie..poate se fac trimiteri la tomograf ( ecografie craniana)..se poate sa nu ai nimic dar se poate de asemenea sa se formeze un cheag ceva ...trebuie investigat

#3 2008-10-07 17:12:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: e grav?

si eu zic ca ar trebui facut o tomografie...sunt laboratoare unde se face gratuit cu trimitere de la neurochirurg...eu asa am descoperit spre ex ca am o sinuzita maxilara si de aceea ma durea mai des in parte dreapta capul...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.