homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mana de ajutor, va rog

#1 2008-10-07 15:47:00

rankk
New member
Inregistrat: 2008-02-29

o mana de ajutor, va rog

Buna, fetele!Dupa cum v-am spus in mesajele mele anterioare, sunt o "baba" de 38 de ani, cu mari probleme de greutate(adicatelea muu...ulte kg) si care, dupa 14 ani de "protectie", o dadu in bara...am folosit metoda calendarului si ejacularea "la prosopel" in perioada fertila...ma rog, calculata cu aproximatie din cauza de ciclu neregulat.Am facut chiuretajul(nu puteam pastra sarcina din cauza problemelor de greutate si hormonale...sunt in mijlocul analizelor de specialitate, sperand sa aflu ce e cu mine de m-am ingrasat atat de tare)...traumatizant si fizic si psihic...Intrebarea e urmatoarea...ce mijloace de contraceptie sa folosesc?Am incercat anticonceptionale si nu le-am suportat...m-am ingrasat imediat si mai rau, a disparut lubrifierea la locul cu pricina...mi-am disperat sotul cu problema asta.Am folosit Mercilon, iar medicul de planing la care am fost mi-a zis ca daca de la asta reactionez asa, care nu are asa multi hormoni, mai bine ar fi sa renunt.Cu metoda calendarului o dadui in bara, iar prezervativul nu il suport...ma jeneaza si imi provoaca candida, sterilet mi-am pus acum cativa ani si imi provoca hemoragii mari la cm.In afara de abstinenta(cuvant necunoscut pentru sotul meu), mai stiti vreun mijloc de contraceptie, ca nu mai stiu ce sa fac?

#2 2008-10-07 15:49:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: o mana de ajutor, va rog

Eu zic sa mai incerci cu AC, daca nu ti-a mers bine cu Mercilon nu inseamna ca n-o sa te intelegi bine cu altele. Fumezi ?

#3 2008-10-07 15:56:48

rankk
New member

Nu...nu fumez

#4 2008-10-07 15:59:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Deci daca nu fumezi si n-ai probleme cu tensiunea sau cu ficatul, ai putea sa incerci si alte anticonceptionale, s-ar putea sa gasesti unele cu care sa te simti foarte bine.
Vezi deocamdata cum ies analizele hormonale si fa-ti eventual si analizele de rutina pentru prescreierea de AC (colesterol, trigliceride, glicemie, TGO, TGP, timp quick), sau mai bine stai sa vezi ce zice medicul de planning.
Daca esti din Bucuresti poti merge la doctoressa.

#5 2008-10-07 16:04:46

rankk
New member

Nu sunt din Bucuresti si imi pare tare rau...as fi vrut mult sa discut cu Doctoressa...dar cand voi ajunge in Bucuresti, am sa o caut cu siguranta.Aici, in Pitesti, nu prea am gasit medici de planing cu care sa poti discuta deschis...sunt vesnic in criza de timp.Medicii, nu eu.

Ultima oara a fost editat de rankk (2008-10-07 16:33:03)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.