homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamarea vulvei

#1 2008-10-07 19:21:06

karay
Membru
Inregistrat: 2008-10-07

inflamarea vulvei

Buna, am o inflamare a vulvei, asta de o saptamana incoace, dar fara scurgeri vaginale, insa cu mancarimi si senzatie de arsura, nu stiu cum s-a intamplat, m-am gandit k ar putea fi candida pt ca am luat un tratament cu antibiotice pt raceala la rinichi dar nu am scurgeri anormale,  contact sexual nu am avut, protej slipuri folosesc de f mult timp si parfumate si normale si pana acum nu am avut probleme ... igiena mi-o fac, intr-adevar port si lenjerie sintetica dar asta purtam si inainte.  Nu am stiut ce trebuie sa fac asa ca mi-am luat azi mycosyst si am luat 2 pastile, este bine sau ce ar trebui sa iau ca sa imi treaca ... pt ca nu cred k este candida, am luat un unguent Lomexin, dar stiu ca si asta se fol tot pt candida, e bine daca incep sa ma dau cu el sau ce ar trebui sa fac? Astept un raspuns, va multumesc mult.

#2 2008-10-07 19:54:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: inflamarea vulvei

cel mai bine mergi la un medic, noi nu ne putem da seama ce ai
daca nu ai candida, faci tratamentul degeaba, poate-ti face si mai rau
curaj si fugi la medic, ca nu te mananca

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.