homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstra+AC

#1 2008-10-07 21:08:33

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Menstra+AC

Datele problemei:
Am luat ac(logest) 3 ani de zile timp in care menstra aparea in a 4a zi constant
Am facut pauza 3 luni de zile timp in care s-au intamplat niste accidente si a trb sa iau postinor.Mi-a venit menstra,m-am apucat de ac iar.Dupa prima folie,menstra mi-a venit in a 4a zi(a fost normala din toate pctele de vedere).Am terminat a 2a folie pe care am prelungit-o cu 4 pastile.Tocmai s-a terminat a patra zi de pauza si nu a aparut menstra.sa-mi fac griji?
Am luat toate pastilele corect!
Ma gandesc asa,daca as fii fost gravida,as fii fost dinainte sa ma apuc de ac,deci asta ar insemna ca am avut doua menstre peste sarcina.In plus,nu am niciun sindrom,nu mi-e greata,nu mi s-au umflat sanii.
Deci pastilele le-am luat corect,insarcinata dinainte nu am cum sa fiu ca m-as fii prins.In concluzie intarzierea e oarecum ok?

#2 2008-10-07 21:35:46

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Menstra+AC

dak zici k ai luat pastilele corect ,nu ai cum sa fi insarcinata.cel mai probabil,e din cauza k ai prelungit data.......eu asa zic

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2008-10-07 21:47:40

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mai ai rabdare umpic...se mai intampla sa se mute ziua...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-10-07 23:52:26

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

mi-a venit,gata:D

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.