|
Nu esti logat.
Secretie vaginala transparenta si gelatinoasa#1 2008-10-08 08:09:56
secretie vaginala transparenta si gelatinoasabuna ziua. m-am inscris si eu pe acest forum, in speranta ca cineva ma poate ajuta cu un sfat sau stie mai multe in legatura cu aceasta problema. acum cateva zile, am ineput sa am o secretie vaginala transparenta si gelatinoasa... stiu ca poate fi de la ovulatie, insa, secretia este insotita de un miros ciudat, si mancarimi uneori in zona vaginala. trebuie sa mai spun ca am avut ovarele inflamate acum o luna si am luat flamexin praf si ovule. nu simt insa ca mi am revenit chiar complet, pentru ca la contactul sexual cu partenerul meu, inca mai simt mici intepaturi in ovare. in plus, contactul nostru sexual e neprotejat. prietenul meu e adevarat, e foarte atent, nu raman niciodata insarcinata, nu are vreo boala venerica, totul e cat se poate de ok. insa...eu am aceasta problema...si vreau sa o tratez. stie cineva ce pot sa fac pana ajung la medicul ginecolog? [m am programat, dar consultatia e de abia saptamana viitoare]. Va multumesc! Offline #2 2008-10-08 09:05:23
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasaRainy in afara de un examen de secretie nu prea ai ce sa faci. Doar cu acest examen vei sti sigur ce ai. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-10-08 14:57:00
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasamultumesc! pai deja am reusit sa obtin totusi o programare pe maine..nu mai vroiam sa astept! cu toate acestea, daca mai aveti sfaturi sau sugestii, va rog sa le postati! ms Offline #4 2008-10-08 15:58:28
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasapoate fi vorba de o infectie, de o posibila candida...doar in urma examenului medical poti afla exact. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-10-08 16:37:34
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasa
te asteptam cu vesti dupa control baby Dragos Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-10 09:08:13
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasadeja am diagnosticul: metro-anexita si cervico-vaginita...acum iau antibiotic, ovule, polidin, fac spalaturi vaginale, si supozitoare diclofenac... sper sa mi revin... Offline #7 2008-10-10 09:16:02
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasaMulta sanatate Rainy. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-10-10 09:23:36
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasasi antibiotic si spalaturi? pt candidoza nu ti-a dat nimic ca sa o previi? + spalaturi?...sa nu scapi de una sa dai de alta. ai grija mami de minuni Offline #9 2008-11-14 14:50:18
buna Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-11-14 14:50:35) Offline #10 2009-01-20 11:54:04
diagnosticul asta ti-a iesit pe lama sau pe pap? Offline #11 2010-01-25 00:42:30
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasaE diferita de secretia normala ... sa zic asa e un fel d cheag , dar numai ca e gelatinos si transparent ... Tot ce conteaza e sa nu raman insarcinata . Nu`mi doresc lucru acesta acum ... Iti multumesc pentru raspuns Ultima oara a fost editat de cretzulici (2010-01-25 23:31:51) Written in the stars ... Offline #12 2010-01-25 00:57:13
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasasecretia vaginala normala in mod normal este gelatinoasa, transparenta, fara miros sau cu unul placut, care apare la pubertate si dispare in jurul menopauze...in functie de starile fiziologice (mai aproape de menstruatie, la sfarsitul acesteia etc etc), de stilul de viata(folosirea AC sau nu..etc etc),poate sa sufere mici modificari... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #13 2010-02-20 12:33:15
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasaD 3 zile am si eu acea secretie gelatinoasa. In prima zi a fost alba, pe urma galbena si am observat ca ieri a fost usor maronie la culoare. Mentionez ca ultima data mi-a venit pe 1 feb. Tot de pe 1 feb m-am oprit din luarea ac. Mentionez ca nu am avut nici un act sexual. De luni cam am in fiecrea zi durere de burta, crampe. Sunt umpic speriata, nu mai stiu ce se intampla in corpul meu dupa incetarea luarii ac. Daca cineva ma poate ajuta? Multumesc! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Offline #14 2010-02-20 12:35:58
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasajust pain...stai linistita...secretiile mai abundente dupa intreruperea pilulelor sunt normale (si eu le am avut)...nu ai dc sa-ti faci griji... happy with him...inlove with him... Offline #15 2010-02-20 12:44:25
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasaMultumesc ca ai raspuns asa repede! Ar putea sa-mi vina iara? Intr-o luna asa scurta?Daca mi-a venit pe 1 a durat 5 zile.. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Offline #16 2010-02-20 12:51:45
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasase poate...depinde de organism... happy with him...inlove with him... Offline #17 2010-02-20 12:57:26
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasaMultumesc mult de informare ! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Offline #18 2010-02-20 15:06:34
Re: secretie vaginala transparenta si gelatinoasacu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|