homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor 2

#1 2008-10-08 15:59:44

catalina_oana
New member
Inregistrat: 2008-05-05

postinor 2

daca am luat anul trecut de 3 ori postinor 2 la interval de 3-4 luni pot face chisturi?eu am avut niste probleme mai multe chisturi pe ambele ovare si unul din medici la care am fost mia zis k de la postinor am facut aceste chisturi. hmm

Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu

#2 2008-10-08 17:01:44

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: postinor 2

este posibil. renunta la postinor...ia anticonceptionale sau ceva...iti dai seama ca postinorul nu e chiar asa de sanatos...doar o bomba de hormoni.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-10-08 17:03:19

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

se ia de maxim 2 ori pe an, de preferat niciodata in viata... deci nu e vorba ca nu e chiar asa sanatos, e de-a dreptul toxic! mergi la un medic de planning sa-ti prescrie anticonceptionale wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2008-10-09 22:24:26

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

O colega de-a mea a luat postinor de vreo 3 ori intr-un an si i-a dereglat menstruatia, asa ca tind sa cred toate spusele negative. Am facut greseala sa iau si eu o data si am patit la fel, imi intarziase o saptamana. Asa ca tot ce e posibil.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#5 2008-12-09 15:06:39

bumba
New member
Inregistrat: 2008-01-08

Buna,

Am luat novynette timp de 6 luni, insa lea-am intrerupt luna trecuta pentru ca nu le mai toleram( stari de grata, cefalee,  irascibilitate, ingragat )dupa ce le-am intrerupt pe 12 noiembrie mi-a venit ciclul, in data de 22. 11 am avut contact neprotejat  si nu am putut sa iau postinor decat la 43 de ore dupa( prima pastila, a doua peste 12 ore). Pe data de 29 am avut o sangerare ce avea consistenta si durata unui cm obisnuit.  Acum pe 9 sangerez din nou. Am avut toate simptomele pre-Cm.  Vi s-a intamplat asa ceva? Ati avea vreo idee despre ce se intampla? Stiu ca este normal sa ai sangerari insa am exact simptomele de Cm. Va multumesc

Publicitate

loading...

#6 2008-12-09 15:31:10

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Bumba postinorul l-ai luat in timp util. Sangerarea pe care ai avut-o pe data de 29 a fost efectul postinorului. Ceea ce ai acum e menstra ta normala. Nu te mai stresa.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.