|
Nu esti logat.
Cat de grav e??-2#20 2008-10-09 10:54:32
Re: cat de grav e??nu...am facut si test de sarcina e o liniuta si am si menstruatie regulata Offline #21 2008-10-09 10:58:24
Re: cat de grav e??si pana ajung la doctor ma puteti linistii in vreun fel ...ca mi-e teama Offline #22 2008-10-09 11:08:49
Re: cat de grav e??nu are de ce sa-ti fie teama, dar numai doctorul poate sa-ti spuna despre ce e vorba... poate e o mica dereglare hormonala, se mai intampla Offline #23 2008-10-09 11:20:41
Re: cat de grav e??pare o intrebare idioata ...dar poate sa fie de la "lipsa"...adica ce vreau eu sa spune ste ca nu am o viata sexuala normala...prietenul meu lucreaza in strainatate si asta inseamna...ca ne intalnim cam la 2 luni...ms mult Offline #24 2008-10-09 11:21:56
Re: cat de grav e??nu, nu poate sa fie de la asta Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-09 13:08:30
Re: cat de grav e??...de vreo jumatate de ora mi-a venit iar...asta de la 2 sapt de cand mi-a venit ultima oara... offff deci ce poate fii...ca abia miercuri pot sa ma duc la ginecolog...: Offline #26 2008-10-09 13:10:39
Re: cat de grav e??o dereglare homonala sau o raceala, daca zici ca ti-a venit din nou... nu-ti face griji, e foarte bine ca mergi la medic Offline #28 2008-10-09 15:07:24
Re: cat de grav e??chestia asta cu scurgeri maronii am avut-o si eu , m-a tinut vreo 2 sapt si apoi mi-a venit menstra mai devreme decat trebuia ....am fost la dr si mi-a zis k e raceala , si mai ales k eu am rana pe col .....deci sunt mai multe posibilitati ..be the best ...fuck the rest )) Offline #29 2008-10-09 15:28:00
Re: cat de grav e??oricum trebuie sa ajung la doctor dar m-am speriat ...si tu ce ai facut ?ai urmat vreun tratament?am mai patit o sg data dara sta dupa pastila de a2a zi...si asta stiu ca era una din riscurile folosirii ei ... Offline #30 2008-10-09 17:00:20
Re: cat de grav e??Dostinex-ul nu se ia in acelasi timp cu ac. Scrie si pe prospect. De aceea am scris de prezervative. Eu trebuie sa iau 6 luni. Tocmai am terminat a III-a luna. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #31 2008-10-13 15:22:04
Re: cat de grav e??topicul ar trebuie redenumit ceva...."coltul durerilor de cap" si pe mine ma doare capul de mor, nu stiu noaptea daca ma doare dar atat timp cat sunt treaza simt in permanenta ca il am. eu ma gandesc ca e de la spondiloza, de la glicemie, de la stress, de la curent, de la sinuzita.....dar doare si pe langa faptul ca doare imi creaza senzatia de pierdere de echilibru.....ma enerveaza dar mai mult nu ii fac, nu mai iau nimic ca am luat pana s-a suparat stomacul pe mine! cateodata trece cu o patratica de ciocolata, alta data cu cate o cafea, sau cu stat cu ochii inchisi. dar ma supara tare, o fi el destept dar sa doara in halul asta? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #32 2008-10-13 16:51:07
Re: cat de grav e??Eu am citit in prospect ca scrie : "Folositi o metoda contraceptiva nehormonala pe perioada tratamentului" Endocrinologa mea a zis la fel fara ac deoarece acestea contin hormoni. Acuma nu stiu de ce dr ta nu a zis sa opresti ac si sa fol prez. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #33 2008-10-13 19:02:28
Re: cat de grav e??Pai tocmai de aia zic. Tu ai vb cu medicul tau despre faptul ca iei ac? Eu am intrebat clar cand am fost la endocrinolog dc am voie sa iau ac si ea a zis categoric nu. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #34 2008-10-13 22:05:40
Re: cat de grav e??nu te nelinisti...nu e nici un bai ca iei contraceptivr si dostinex in acelasi timp, nu p[atesti nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2008-10-14 21:20:24
Re: cat de grav e??La mine de la dostinex a scazut prolactina la 0.66 dar tot am galactoree si o dr ginecolog a zis ca sigur nu raman insarcinata. Eu insa nu o cred asa ca nu risc. Probabil ca dostinex-ul actionaeaza mai lent dc iei ac si de aia mie mi-a spus endocrinologa sa nu iau. Eu am refacut prolactina dupa 5 saptamani si era sub limita. Vezi si tu cand o refaci care e situatia si dupa aia mai vb cu medicul care te supravegheaza. Nu stiu de unde iesti tu dar la iasi la clinica de endo de la spiridon nu au avut multe cazuri de adenom hipofizar. Dc mea endocrinolog e f buna asa ca am incredere in ea. Eu tb sa iau o pastila pe sapt(doza minima) timp de 6 luni dupa cre repet RMN-ul. Multa bafta si sanatate. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #36 2008-10-16 19:14:19
Re: cat de grav e??La mine prolactina era aproape dubla. La primul RMN Mi-a iesit adenom hipofizar, la al II-lea micriadenom de tija pituitara. Ce e drept eu incerc de ceva ani sa fac un bb si tot nu dadeam de cauza. La mine prolactina mare avea ca efect lipsa ovulatiei la tine insa vad ca nu a fost asa. Pot sa iti dau adresa mea de mes numai ca intru f rar ca nu am timp. De la 8 la 16 serviciu la sf de sapt cursuri la master iar acu mai si invat pt un examen ca vreau sa-mi schimb slujba. Eu am avut noroc de o doamna dr endocrinolog super. Lucreaza la o clinica de endocrinologie la un spital din iasi, este f pregatita si are o rabdare de fier.... Norocul meu. De la ea insa stiu ca pacientii cu adenom hipofizar nu sunt f numeroasi probabil din lipsa RMN-urilor performante si a valorilor mici ale prolactinei care nu pun probl efectuarii RMN-ului. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #37 2008-10-17 16:52:47
Re: cat de grav e??Merci mult. Sa ma tii la curent cu starea ta. Chiar dc nu scriu zilnic primul lucru cand vin de ma munca citesc ce s-a mai scris pe forum. Sper sa aud numai vesti bune. Eu peste o luna refac prolactina si peste patru luni RMN-ul si atunci vad dc tratamentul are efect si asupra adenomului. Te pup si mai vb. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #38 2008-11-04 17:19:45
Re: cat de grav e??Si la mine a acazut la fel in 5 sapt de la 46 la 0.66(adik sub limita) Dr mea endocrinolog sustine ca pt microadenom tb sa fac tratament 6 luni de la prima dozare cu prolactina sub limita 1 pastiluta pe zi si apoi sa refac RMN-ul. Acum depinde de dr tau. Eu am incredere in dr la care merg asa ca voi continua tratamentul. La sf lunii noiembrie(dupa 3 luni de la ultima dozare) refac prolactina si ma intalnesc din nou cu dr mea. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|