homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O zona care necesita epilare?-7

#115 2008-11-19 17:29:45

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: o zona care necesita epilare?

:f?rv?nad: .....

..be the best ...fuck the rest smile))

#116 2008-11-19 17:31:35

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

valy_creata2000 a scris:

doamne mai fetelor .. lol
nu mai incercati nimik ...e normal sa ai par pe maini ...ce naiba  wink
dak apuci sa te faci o data apoi tb sa te faci mereu ...si....nu e prea bn ...

asa e normal sa ai par si pe picioare, si la axila si la pasa rotfl
si uite ca pe acolo te epilezi lol

si eu ma fac pe maini, cu epilatoru sau cu ceara. si acum e mai rar si mai subtire wink

#117 2008-11-19 17:33:52

You_and_Me
Diamond member

da  lol ....dar pe maini e prea la vedere si cand creste ...e urat ....firul se ingroasa ...in fine ...
cu ce fel de ceara va epilati inghinal ?

#118 2008-11-19 17:34:12

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ET te poti epila pe maini. eu ma fac cu epilatorul si nu am nici o problema. se inroseste zona dar trece in cateva ore. si nici nu creste des sau tepos. la mine s-a mai rarit si e fin cand creste, e mai moale. mie nu imi placea cum se vede ca era brunet si mna am bagat epilatorul intr-un moment de  asta big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#119 2008-11-19 17:35:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

subscriu animalutza wink

Publicitate

loading...

#120 2008-11-19 17:35:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

valy_creata2000 a scris:

cu ce fel de ceara va epilati inghinal ?

eu cu ceara asa-zis pentru fata, de la Herbagen : http://www.genmar.ro/index.php?idProd=4 … mp;idDom=1

#121 2008-11-19 17:37:02

You_and_Me
Diamond member

ok si te faci singura ??

#122 2008-11-19 17:38:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mda, dar numai cand am mult timp liber smile
in rest ma fac cu epilatorul

#123 2008-11-19 17:39:25

You_and_Me
Diamond member

aha....eu ma fac singura ... mai putin inghinal si interfesier...k nu vad si nu ajung ...ma chinui prea mult ...

#124 2008-11-19 17:57:43

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

oaky..eu am par pe maini si nu ma simt naspa..should i?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#125 2008-11-19 17:59:07

You_and_Me
Diamond member

e normal sa ai ... smile ...nu nu ...

#126 2008-11-19 18:43:38

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

e normal sa ai.. (adica toti...chiar toti avem)
si intr-un fel e mai bine sa il lasi in pace.. ca odata ce il epilezi, dupaia creste altfel.. nu naspa, dar altfel..
dar totusi.. vb mea: arata bine cu par pe maini, dar arata incredibil fara hjarta big_smile

hjarta

#127 2008-11-19 19:10:09

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

deci revin din nou si aici, cu mentiunea sa imi ziceti si mie de o cosmeticiana buna prin militari. inainte mergeam doar la mine in oras - ca merg ft des acasa si am duceam sambata dar acum nu mai lucreaza sambata si vienri mi-e chiar imposibils a ajung. deci, astept propuneri big_smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#128 2008-12-03 14:12:47

chantall
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03
Site

Loveable a scris:

cu ceara ma fac.. dar cam o data la 2-3 luni, cand o apuca pe tipa care ma epileaza...
nu ma deranjeaza, nu se simte, da daca poate fi epilat, de ce nu? smile
vorba lu andrutza.. e piele de bebe dup'aia smile eu nu suport nici puful pe undeva pe corp..

Imi poate recomanda si mie un salon ok ca pret si servicii in zona Piata Sudului? De cateva zile caut, dar cum ajung seara tarziu acasa, nu mai e niciunul deschis... :f?rv?nad:  grater

#129 2008-12-03 14:19:54

chantall
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03
Site

katami a scris:

eu nu suport nik acolo... si nu-s rea la durere de felul meu... asa ca lama rulz! cel putin cu epilatorul nu suport.... ca ceara n-am incercat decat pubian... si merge... dar mai "intim" nu m-am bagat. iar la cosmetica mi-e frica sa merg pt asa ceva... am eu pasarelel mele legate de my pussy si, pe cat sunt de nesimtita in rest, pe atat de paranoica in domeniul asta tongue (la igiena ma refer)

Eu ma faceam cu ceara, dar apoi mi-am luat epilator si mi se parea super ca nu ma murdarea si era si usor de bagat in bagaj. din pacate de un an iau anticonceptionale si nu mai suport decat aparatul de ras  acklad  nocry
Mi-e groaza cand ma gandesc ca trebuie sa merg la un salon urgent! Parul e mult mai des si mor de durere daca incerc epilatorul. Am auzit ca e bine sa iei un analgezic cu jumatate de ora inainte sa mergi la salon...dupa ce o sa-l gasesc ( salon in zona mea care sa fie ok ) o sa incerc si asta. Mi-am luat crema depilatoare sa ma fac de cateva ori..poate e mai usor asa cand o sa merg sa ma fac cu ceara..ce parere aveti??

#130 2009-11-21 23:32:28

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

fetelor nu ati mai scris demult aici haide-ti sa va zic un secret
la inceput cand am descoperit si eu parul acela care cred ca il uram toate ma faceam si eu cu lama pt ca eram si micuta imi era frica si rushine la salon si nici nu ma lasa mami ee si nu mai zic de banuti
ei cred ca prima data ma indraznit sa ma duc la salon abea prin anul I de facultate si culmea era ca ma duceam cu toate prietenele mele le recomandam saloanesii fete dragute dar eu nu indrazneam ;pana cand am zis pana aici mi-a fost!
am crezut ca o sa mor de durere la cum imi povesteau fetele dar nu a fost deloc asa a fost o durere suportabila si vb voastra cand vezi pielea ca de bebelush e super mare satisfactia
eu ma duc o data la luna sau la 2 luni depinde cum am banuti si timp
normal ar fi o data la luna asta depinde cum creste la fiecare
la un moment dat nu prea mai aveam banuti si ma faceam cu aparatu da nu puteam sa ajung in toate unghiurile dar na decat deloc... iar cand m-am dus si i-am zis cosmeticianei mele m-a certat foarte tare a zis sa nu mai fac asta niciodata ca e riscant si periculos sa nu te ranesti sau sa faci vreo infectie Doamne fereste....asa ca de atunci cu aparatu la axile si picioare iar pe maini (foarte rar -o data vara si atat) si inghinal la cosmetica cu ceara
aaa si intrafesier doare cel mai putin cateodata chiar deloc
fiti curajoase;)
gata v-am plictisit detot puss

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

#131 2009-11-21 23:49:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Interfesier ma fac cu lama,cum ma fac si pe picioare si inghinal si la axile. smile Nu m-am taiat niciodata,pe niciuna dintre portiunile astea,si nici mancarimi n-am. smile

#132 2009-11-22 00:16:55

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

am citit topicul asta de la prima pagina pana acum si ma bucur ca nu sunt singura paroasa lol si ma regasesc in multe mesaje de ale voastre hjarta

sunt bruneta si se vede aiurea... eu am probleme cu parul de pe maini si pe abdomen :-< asa ma seaca ala de pe abdomen..si`mi pare ca nu e doar o linie pe care sa o iau si gata..imi pare ca e toata burta si s`ar vedea super aiurea. de obicei bag epilatorul pe linia respectiva si apoi mai dau asa pe burta ca si cum as pieptana`o ca sa iau surplusul cumva sa nu fie asa vizibila diferenta.

pe maini, daca nu m`am mai facut de luni de zile si a crescut, dau cu crema ca doare prea tare daca bag epilatorul la fir lung. aa si atunci dau si pe degete.

mustata si barbia tot cu crema le fac.

picioarele si inghinal ma fac cu lama saptamanal sau o data la 2 sapt maxim. si interfesier smile stau ca o broasca in cada si ma cracanez, desfac bucile cu mana si incepem sa cosim big_smile de obicei fac asta cam o data pe luna ca n`am rabdare..

am vrut si eu sa ma fac cu laser dar am citit in multe locuri sa lumina aceea depigmenteaza pielea. si eu sunt mai creola..nu alba..

m`ati convins sa incerc si eu ceara. nu m`am facut decat o singura data pana la genunchi si ma gadilam lol imi punea ceara cu un roll`on si`o lua cu benzi de hartie... anyway, voi incerca de la vara cand ma voi duce acasa in vacanta..si va voi intreba atunci de recomandari smile

Ultima oara a fost editat de deealexx (2009-11-22 00:18:39)

#133 2009-11-22 00:25:13

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu ma fac singura, cu ceara inghinal si interfesier, cu oglinda. Stiu ca pare spooky, dar nu pot sa ma duc la cosmetica o data pe saptamana. Ma duc doar daca trece prea mult timp de la ultima epilare, ca atunci ma cam doare sa ma fac singura.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.