|
Nu esti logat.
Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?#1 2008-10-09 19:23:55
Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?Le stim pe cele profesionale, mai periculoase si mai putin periculoase pentru sanatate. Offline #2 2008-10-09 19:36:10
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?mda, am luat eu. sunt niste nenorociri din punctul meu de vedere. m-au deshidratat, diaree "puternica", anemie etc. cam asa s-a produs efectul de slabire... nu am pierdut grasime, ci apa din tesuturi. apa care se recupereaza simplu: bei cateva pahare de lichid Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2008-10-09 20:18:07
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?n-am luat nici un fel de pastile si nici n-as lua vreodata. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2008-10-09 20:20:08
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?am luat numai pastilute de la plafar, inofensive si, de altfel, total ineficiente Offline #5 2008-10-09 20:24:09
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?
ei, e doar gura de mine din nou 52 kg... de la 49 acu o luna si ceva dar la faculta nu pot sa ma abtin sa nu-mi iau cate o placinta cu branza, ca apoi sa ami halesc odata (ce apuc, ca doar nu ma asteapta nimeni cu papa facuta) cand ajung acasa Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-09 20:25:09
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?pai nu ti-am zis ca fericirea ingrasa ? si asta e doar inceputul Offline #7 2008-10-09 20:30:34
da' cine a zis ceva de fericire? am zis de FACULTATE... cat eram fericita acasa la cratita eram slaba acu, de la STRES, ma ingras Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2008-10-09 20:58:27
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?http://arpfarm.uv.ro/slabit.html www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #9 2008-10-09 23:17:24
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?Normoponderol - doar 2 tablete pe zi - nu 3. Trei, cum scrie in prospect, este prea mult. Offline #10 2008-10-09 23:25:45
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?am auizt ac nu au cien stie ce efecte miraculoase, poate doar prin autosugestie slabesti, crezand ca pastiele te ajuta la slabit.nu mai mancati in exces si faceti mult sport. "sportul" din pat e cel mai bun dupa parerea mea . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2008-10-10 05:13:45
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?mihaela.. Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-10-10 05:14:07) Offline #12 2008-10-10 07:54:07
astea parca le-am vazut sapt trecuta la tv...aratau fete care s-au imbolnavit serios de la ele...le cadea parul rau de tot...aveau hemoragii nazale....oricum fff periculoase... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #13 2008-10-10 08:23:51
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?nu astea le arata.. Offline #14 2008-10-10 08:55:15
Re: Ce pastile mai luam in timpul dietelor pentru slabit ?Eu am luat, si iau concentrat de otet... Nu face mult, deci nu am slabit 5 kile in 2 zile , daaar, mi-a reglat tranzitul intestinal, are efect antioxidant si detoxifiant si asociat cu dieta si sport m-a ajutat sa slabesc destul de frumos... Am dat jos 4 kile in 2 saptamani si cativa centimentri buni din fund si burtica... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|