|
Nu esti logat.
Am o buba pe labiile mari care ma sperie :(#1 2008-10-09 19:45:26
am o buba pe labiile mari care ma sperie :(uf ... pana acum nu am dat asa mare importanta, dar de ceva timp imi tot apar cosuri de labiile mari, uniii mai mici altii mai mari. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-10-09 19:48:04
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(nu arata asa condiloamele, arata ca niste negi mici Offline #3 2008-10-09 20:27:35
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(bartholinita ??? hmmm ... o sa caut si asta. asta arata mai mult ca un cos care a copt sau ca o buba dulce "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2008-10-09 20:29:18
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(pink e cel mai probabil un caz de foliculita...ce spunea si heimdall mai sus...de la epilat...da cateva zile cu cutaden daca doresti...si daca tot nu trece dute la dermatolog... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-10-09 23:58:39
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(da, dar eu nu ma epilez asta e problema. adica ma epilez dar cu aparat de tuns mai e valabil si in cazul asta??? si imi tot apar de 1 an incoace, adica daca stau bine sa ma gandesc cum imi trece una imi apare alta Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-10-10 00:00:05) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-10 00:57:18
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(asa imi apare si mie in general dupa ciclu pe labiile mari ....e ca un cos asa , eu il storc ...si trece in cateva zile ..be the best ...fuck the rest )) Offline #7 2008-10-10 09:27:23
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(
e cat un bob de mazare sau fasole? e una singura? eu pateam asa uneori de la absorbante cand aveam ciclu abundend si de durata, ma iritam, imi aparea cate o buba din asta dureroasa care se spargea singura si era umpluta cu sange, asta dupa ce mi se termina ciclul, ca absorbantele mai intra intre labii cand mergi mult sau porti pantaloni stramti si freaca acolo si se inflameaza, poate radacina unui fir de par, nu stiu, mi s-a intamplat de cateva ori si era numai in perioada ciclului dupa vreo 2-3 zile de absorbante si am dedus ca e de acolo There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #8 2008-10-10 16:25:44
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(am inteles, o sa vad cum decurg lucrurile. culmea mie nu=mi iese nimik dupa ciclu, ci numai in restul zilelor normale, nush ce sa zic acum vad k recidiveaza. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #9 2008-10-11 09:25:09
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(ar putea sa fie si un furuncul. Offline #10 2008-10-11 15:52:06
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(
herpes nu e sigur , ala apare sub forma de ulceratii nu ca si un cos Offline #11 2009-10-22 02:43:10
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(salut! am si eu o problema, mi-a aparut un fel de cos pe una dintre labiile mici. poate fi un simplu cos sau ar trebui sa merg la medic? am mai avut ceva de genul asta, pe labia mare, iar medicul mi-a spus ca este doar cos. n-as vrea sa merg iar degeaba la medic. Offline #12 2009-10-23 20:51:52
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(asteapta sa vezi daca trece, daca te doare... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #13 2009-11-12 10:49:05
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(Şi mie mi-a apărut o bubiţă ?ntre labii. Eu ma fac cu lama, dar bubiţa a apărut ?ntr-o zonă unde nu este păr. Este foarte dureroasă la atingere şi chiar ustură puţin. Arată ca un coş, dar nu copt, ci roşu, am ?ncercat să-l storc, dar nu a ieşit nimic şi oricum doare foarte tare. Mă dau cu gelul Plant Intim, pentru că am mai avut şi mi-a trecut imediat cu acest gel, dar acum nu vrea să treacă deloc, a apărut de vreo 3 zile. O fi tot de la epilat sau ce poate fi? De c?nd mi-a apărut sunt ?ntoarsă pe dos . Sper să nu fie herpes sau neg! Crema de gălbenele este bună? “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #14 2009-11-12 11:13:12
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(poate fi un cos sau fir de par crescut sub piele de la epilat care sa treaca de la sine insa daca nu trece va trebui sa mergi la medic Offline #15 2009-11-12 11:15:45
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(Sper să fie doar un coş. Mulţumesc lady in black! “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #16 2009-11-13 10:39:04
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(Herpesul genital cum arată? Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-11-13 11:14:58) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #17 2010-01-26 14:49:20
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(mi-a aparut si mie asa ceva, arata ca un cos, si nu e de la epilat pt k e in zona fara par. Ultima oara a fost editat de A|3 (2010-01-26 14:49:53) Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #18 2010-01-26 14:51:02
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(cu Baneocin am mai dat eu Offline #19 2010-01-26 15:00:01
Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(cat un cos mai mare.. e un pic mai mare decat orificiul urinar.. aproape cat un bob de mazare.. inainte era mai galben[de asta am incercat sa-l scot], acum park e mai rosu.. am mai citit pe aici de cutaden, e ok? o sa ma duc la dr. dak nu trece in cateva zile.. Ultima oara a fost editat de A|3 (2010-01-26 15:00:55) Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|