homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o buba pe labiile mari care ma sperie :(

#1 2008-10-09 19:45:26

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

am o buba pe labiile mari care ma sperie :(

uf ... pana acum nu am dat asa mare importanta, dar de ceva timp imi tot apar cosuri de labiile mari, uniii mai mici altii mai mari.
acum mi-a iesit o buba f mare pe una din labiile mari, este o buba foarte mare care ma doare cand ma ating de blug cand merg sau cand este atinsa in general, arata f urat  si  este rotunda iar centrul plin cu lichid este destul de proeminent, am decis sa nu mai ignor situatia si sa ma duc la doctor, dar pana ajung la doctor va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti ce este asta , am tot googalit problema mea si ... poze n-am gasit cu ce am io tongue dar in schimb mi-e frica sa nu aiba legatura cu hpv buba asta, de cabd am citit un articol de genul asta imi tot fac ganduri.
va rog frumos spuneti-mi si mie ce poate fi, de ras nu ma rad cu lama, are vreo legatura cu hpv. spuneti=mi si mie cum arata bubitzele de la hpv

va multumesc mult de tot

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2008-10-09 19:48:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: am o buba pe labiile mari care ma sperie :(

nu arata asa condiloamele, arata ca niste negi mici
nu e in zona unde te epilezi ? eu am avut un monstru din asta si ma gandeam la bartholinita, dar s-a dovedit a fi un cos mare de la epilat

#3 2008-10-09 20:27:35

pink_martini
Hero member
Site

bartholinita ??? hmmm ... o sa caut si asta. asta arata mai mult ca un cos care a copt sau ca o buba dulce

#4 2008-10-09 20:29:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pink e cel mai probabil un caz de foliculita...ce spunea si heimdall mai sus...de la epilat...da cateva zile cu cutaden daca doresti...si daca tot nu trece dute la dermatolog...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-10-09 23:58:39

pink_martini
Hero member
Site

da, dar eu nu ma epilez asta e problema. adica ma epilez dar cu aparat de tuns  roll mai e valabil si in cazul asta??? si imi tot apar de 1 an incoace, adica daca stau bine sa ma gandesc cum imi trece una imi apare alta  hmm

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-10-10 00:00:05)

Publicitate

loading...

#6 2008-10-10 00:57:18

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

asa imi apare si mie in general dupa ciclu pe labiile mari  ....e ca un cos asa , eu il storc ...si trece in cateva zile
poate fi si herpes vaginal ....nuj ce sa zik

..be the best ...fuck the rest smile))

#7 2008-10-10 09:27:23

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

pink_martini a scris:

uf ... pana acum nu am dat asa mare importanta, dar de ceva timp imi tot apar cosuri de labiile mari, uniii mai mici altii mai mari.
acum mi-a iesit o buba f mare pe una din labiile mari, este o buba foarte mare care ma doare cand ma ating de blug cand merg sau cand este atinsa in general, arata f urat  si  este rotunda iar centrul plin cu lichid este destul de proeminent, am decis sa nu mai ignor situatia si sa ma duc la doctor, dar pana ajung la doctor va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti ce este asta , am tot googalit problema mea si ... poze n-am gasit cu ce am io tongue dar in schimb mi-e frica sa nu aiba legatura cu hpv buba asta, de cabd am citit un articol de genul asta imi tot fac ganduri.
va rog frumos spuneti-mi si mie ce poate fi, de ras nu ma rad cu lama, are vreo legatura cu hpv. spuneti=mi si mie cum arata bubitzele de la hpv

va multumesc mult de tot

e cat un bob de mazare sau fasole? e una singura? eu pateam asa uneori de la absorbante cand aveam ciclu abundend si de durata, ma iritam, imi aparea cate o buba din asta dureroasa care se spargea singura  si era umpluta cu sange, asta dupa ce mi se termina ciclul, ca absorbantele mai intra intre labii cand mergi mult sau porti pantaloni stramti si freaca acolo si se inflameaza, poate radacina unui fir de par, nu stiu, mi s-a intamplat de cateva ori si era numai in perioada ciclului dupa vreo 2-3 zile de absorbante si am dedus ca e de acolo

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#8 2008-10-10 16:25:44

pink_martini
Hero member
Site

am inteles,  o sa vad cum decurg lucrurile. culmea mie nu=mi iese nimik dupa ciclu, ci numai in restul zilelor normale, nush ce sa zic acum vad k recidiveaza.
multumesc  kram

#9 2008-10-11 09:25:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ar putea sa fie si un furuncul.
o prietena de-a mea a avut furuncul in zona asta, si a chinuit-o mul pana a scapat de el. cu tratament, desigur.

#10 2008-10-11 15:52:06

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

valy_creata2000 a scris:

asa imi apare si mie in general dupa ciclu pe labiile mari  ....e ca un cos asa , eu il storc ...si trece in cateva zile
poate fi si herpes vaginal ....nuj ce sa zik

herpes nu e sigur , ala apare sub forma de ulceratii nu ca si un cos

#11 2009-10-22 02:43:10

maia07
Membru
Inregistrat: 2009-10-22

salut! am si eu o problema, mi-a aparut un fel de cos pe una dintre labiile mici. poate fi un simplu cos sau ar trebui sa merg la medic? am mai avut ceva de genul asta, pe labia mare, iar medicul mi-a spus ca este doar cos. n-as vrea sa merg iar degeaba la medic.

va multumesc

#12 2009-10-23 20:51:52

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

asteapta sa vezi daca trece, daca te doare...
toate am avut/avem la un moment dat cate o bubita/cos in zona aia... de la epilat, de la absorbante...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#13 2009-11-12 10:49:05

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Şi mie mi-a apărut o bubiţă ?ntre labii. Eu ma fac cu lama, dar bubiţa a apărut ?ntr-o zonă unde nu este păr. Este foarte dureroasă la atingere şi chiar ustură puţin. Arată ca un coş, dar nu copt, ci roşu, am ?ncercat să-l storc, dar nu a ieşit nimic şi oricum doare foarte tare. Mă dau cu gelul Plant Intim, pentru că am mai avut şi mi-a trecut imediat cu acest gel, dar acum nu vrea să treacă deloc, a apărut de vreo 3 zile. O fi tot de la epilat sau ce poate fi? De c?nd mi-a apărut sunt ?ntoarsă pe dos  grater  . Sper să nu fie herpes sau neg!  sad  Crema de gălbenele este bună?

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#14 2009-11-12 11:13:12

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

poate fi un cos sau fir de par crescut sub piele de la epilat care sa treaca de la sine insa daca nu trece va trebui sa mergi la medic

#15 2009-11-12 11:15:45

D. Loredana
Hero member
Site

Sper să fie doar un coş. Mulţumesc lady in black!  puss

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#16 2009-11-13 10:39:04

D. Loredana
Hero member
Site

Herpesul genital cum arată?

Am găsit ceva:

*  La femei, mucoasa vulvară devine roşie, se tumefiază (se umflă), devine foarte dureroasă şi apar " băşicute " grupate " ?n buchet ", care ulterior se sparg, d?nd naştere eroziunilor ?ntinse. Aceste băşicute se pot extinde şi la nivelul vaginului şi al colului uterin. Este prezentă şi o secreţie vaginală purulentă, iar ganglionii inghinali (aflaţi la "stinghia piciorului") se măresc şi devin foarte dureroşi. Aceste leziuni sunt ?nsoţite de febră şi de o stare generală alterată.
    * La bărbaţi simptomele sunt mai puţin zgomotoase, ei prezintă c?teva leziuni ?n jurul meatului şi o secretie cu consistenţă mai apoasă.

La mine nu e aşa, eu am doar o bubiţă ?ntre labii, şi la atingere este ca o " g?lcă " ( nu ?mi vine alt termen ) şi doare. Dar este doar una, asta ?nseamnă că nu este herpes. Şi neg nu cred, pentru că nu este ca şi " creasta de cocoş " .

Oare cu ce să mă mai dau? Măcar să ?ncerc, poate ?mi trece!

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2009-11-13 11:14:58)

mornincoffee

#17 2010-01-26 14:49:20

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

mi-a aparut si mie asa ceva, arata ca un cos, si nu e de la epilat pt k e in zona fara par.
e f dureroasa.
eu am mai avut cosulete rareori in zona asta, dar mereu le spargeam si treceau, nu ma dureau deloc.
asta mi-a aparut acum 2 zile, am incercat sa-l sparg si park s-a umflat mai tare de cand l-am "chinuit". m-am dat ieri si azi cu aciclovir dar nu prea are efect.
o sa ajung la dr. dak nu trece zilele astea dar park nu m-as duce pt atata. cu ce crema, unguent sa ma mai dau?

Ultima oara a fost editat de A|3 (2010-01-26 14:49:53)

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#18 2010-01-26 14:51:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cu Baneocin am mai dat eu
dar megi la medic daca nu trece, sa nu fie bartholinita... cat e de mare ?

#19 2010-01-26 15:00:01

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

cat un cos mai mare.. e un pic mai mare decat orificiul urinar.. aproape cat un bob de mazare.. inainte era mai galben[de asta am incercat sa-l scot], acum park e mai rosu.. am mai citit pe aici de cutaden, e ok? o sa ma duc la dr. dak nu trece in cateva zile..

Ultima oara a fost editat de A|3 (2010-01-26 15:00:55)

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.