|
Nu esti logat.
Chist endometriozic sau chist dermoid-2#20 2010-06-16 14:09:21
Re: chist endometriozic sau chist dermoidNu se putea face o biopsie laparoscopic? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #21 2010-06-16 17:17:28
Re: chist endometriozic sau chist dermoidasta nu stiu...nu am avut de a face cu o astfel de interventie.... Offline #22 2010-06-16 19:14:34
Re: chist endometriozic sau chist dermoid"Uite ce mi-a zis la CT: formatiune ovalara diametru 70/61 mm cu densitate lichidiana prezentand un perete inferior ingrosat neregulat si o arie cu densitate semilichidiana (31uh) cu diametru 28/21 slab iodofila posibil chist endometrial There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #23 2010-06-16 19:25:02
Re: chist endometriozic sau chist dermoidVezi ca iti spune ca este posibil chist endometrial pentru ca sigur poate fi detrminat dupa operatie! si da este plin de lichid, s-a si spart al meu cand l-a luat doctorul in mana! Offline #24 2010-06-16 19:27:37
Re: chist endometriozic sau chist dermoidAsta e problema, cate ecografii am, inclusiv CT si RMN atatea diagnistice!!! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-16 19:58:05
Re: chist endometriozic sau chist dermoidNu are rost sa te tot gandesti cum sa eviti operatia pentru ca e cea mai buna solutie, eu nu m-am gandit de 2 ori, pentru ca am citit f multe despre endometrioza si interventia chirurgicala este cea care inlatura focarele de endometrioza... Offline #26 2010-06-16 22:28:10
Re: chist endometriozic sau chist dermoidasta daca e endometrioza.... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #27 2010-06-17 08:52:00
Re: chist endometriozic sau chist dermoiddap.... Offline #28 2010-06-17 10:01:45
Re: chist endometriozic sau chist dermoidLa palpare simteai vreo umflatura, ceva? Ma gandesc ca daca era de 8 cm, logic nu trebuia sa se si vada o umflatura?? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #29 2010-06-17 11:03:23
Re: chist endometriozic sau chist dermoidNu simteam cand puneam mana, ci simteam cum ceva preseaza pe ovar, ma durea constant....am avut dureri 4-5 luni de zile....si ziceam ca e anexita! Offline #30 2010-06-18 09:24:26
Re: chist endometriozic sau chist dermoidCumva iti amortea piciorul respectiv sau se umfla laba piciorului? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #31 2010-06-18 15:20:37
Re: chist endometriozic sau chist dermoidNu, nu am avut probleme de genul asta, dar simteam cum preseaza si pulseaza pe ovar....o durere constanta localizata doar in partea stanga...exact in dreptul ovarului! Offline #32 2010-06-18 16:23:29
Re: chist endometriozic sau chist dermoidCiudat e ca mie de 2 zile mi se umfla laba piciorului si imi amorteste piciorul drept si simt si niste sageti in rinichiul drept, o fi de la ovar? Mi-a venit ciclul ieri si sper ca treaca pana luni ca am programare la o eco endovaginala sa vad daca imi confirma CT-ul dinainte de ciclu, sa vad daca intr-adevar e marit chistul sa stiu ce fac... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #33 2010-06-18 21:07:02
Re: chist endometriozic sau chist dermoidmulta bafta! sa speram ca va fi bine... Offline #34 2010-06-21 21:42:24
Re: chist endometriozic sau chist dermoidLa endo facuta azi, in ziua 5 a CM, mi-a spus ca al meu chist vechi de 4 ani e neschimbat ca si dimensiuni si aspect, partial solid, partial lichid, dar ca mi-a aparut un chist enometriozic care s-a si spart si care asta se vedea corp comun cu chistul meu si facea buba mai mare....., adica am o formatiune solida de 3 cm si acum una lichida similara, care fusese de 5, dar s-a spart si de aceea ma doare burta si parerea medicului care a facut ecografia este sa incerc si un tratament inainte sa ma operez. Ultima oara a fost editat de daliana (2010-06-21 21:46:08) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|