|
Nu esti logat.
Lamuriti-ma si pe mine va rog mai bine zis calmati-ma-2#20 2008-10-11 14:18:35
Re: lamuriti-ma si pe mine va rog mai bine zis calmati-maat poti sa renunti la protectie suplimentara ...linistita "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2008-10-12 10:39:54
Re: lamuriti-ma si pe mine va rog mai bine zis calmati-masa cresti mare "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #22 2008-10-12 21:52:20
Re: lamuriti-ma si pe mine va rog mai bine zis calmati-mami-a venit multumesc:d Offline #23 2008-12-13 16:40:45
Re: lamuriti-ma si pe mine va rog mai bine zis calmati-madeci sa revin acum:))))))))tinand cont ca timpul trece imi dau seama ca am cicluri lungi peste 31 de zile.........asta insemnand ca ziua mea de ovulatie este cam in juru datei de 17-18...am avut un contact f scurt in ziua a 6 fara sa ejaculeze...deoarece a intervenit o problema si nu am putut sa continuam actul durand vreo 10 min...apoi inca unul in ziua 25:)...la fel neterminat:|...si... suntem in 13 si ultima oara mi-a venit pe 14 daaaar de data aceasta nu mi s-au mai intarit sanii ca de obicei:|... Offline #24 2008-12-13 20:00:03
Re: lamuriti-ma si pe mine va rog mai bine zis calmati-macel mai bine ti-i calcula perioada fertila,ca sa nu mai stai stresata.Si iei anticonceptionale si nu mai ai nicio grija. Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#25 2008-12-13 20:08:26
Re: lamuriti-ma si pe mine va rog mai bine zis calmati-macretzullicious sa inteleg ca folosesti coitul intrerupt? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #26 2008-12-14 00:59:39
Re: lamuriti-ma si pe mine va rog mai bine zis calmati-mapai da dar ciclul meu este mai lung de 31 de zile deci nu ar tb sa am pb in ziua a 6 adik in a 5 mi sa terminat si in urmatoarea zi am avut contact cateva minute deoarece a intervenit o pb:| Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|