homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 36-151

#2851 2008-10-17 13:18:00

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

Re: ce gandesti acum / offtopic 36

bravo Al1na
mai rabda un pic
sunt convinsa ca o sa va chinuiti dar o sa fiti linistiti psihic   puss
oneonyl asa sunt si eu rad ce rad si dintr-odata mi se pune pata...vreau acasa..mi se taie cheful dar sunt constienta(cel putin am avut si eu o perioada ca a ta) ca acasa mai rau ma gandeam..asa ..iesi..socializeaza...inscrie-te la un curs de dans
NU ai idee ce stare sufleteasca iti da dansul
EU stiu  big_smile i LOOOOOOve to dance
puss

Dance like nobody is watchin....

#2852 2008-10-17 13:19:19

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

andrulina a scris:

pai ce ea nu doarme deloc? si eu ama vut o perioada dupa despartire cand nu dormeam cum tb si am slabit...si nu am patit absolut nimic.
dar asta nu dureaza la nesfarsit...daca doarme macar 8 ore pe noapte indiferent la ce ora se culca e ok si daca mananca iar e ok.
iar sinuciderile...eu pe astea le bag in alta categorie...la probleme cu capul ...doar unul prea prost poate face asa ceva si care nu gandeste cum trebuie.

nici nu-mi aduc aminte de cand n-am mai dormit 8 ore/noapte.de vreo luna.dorm,ma trezesc,nu mai pot sa dorm si tot asa

They can because they think they can.

#2853 2008-10-17 13:20:08

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

cel mai bine fetelor mergeti in cluburi...cu prietenii. sa vedeti cat de bine o sa va fie muzica dans atmosfera frumoasa...

#2854 2008-10-17 13:21:14

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

nu am nci un chef sa ies pe vremea asta sad asa as dormi... tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#2855 2008-10-17 13:21:16

andrulina
Addicted member

diseara dansez pt tine applause

Publicitate

loading...

#2856 2008-10-17 13:23:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

heimdall...????

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2857 2008-10-17 13:26:51

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

one, si eu am trecut prin n despartiri cu acelasi tip neutral  si unele din ele chiar au fost dureroase, doua din ele memorabile neutral   se stie asta  neutral   iti inteleg starea,  dar trebuie sa o accepti ca atare si sa-ti doresti schimbarea, de tine depinde cum iti va fi, pt ca lui, pare-se, nu prea ii pasa. gandeste-te asa: daca lui nu-i pasa, la ce sa-mi pese mie? eu nu merit un astfel de tratament!  impune-ti sa iti revii!
mie mi-au murit in 6 luni 2 persoane extrem de dragi, bunicul si tatal, eram rupta din ei si odata cu plecarea lor, au rupt ei din mine, simt ca ma sting incet si ceea ce imi da putere sa merg mai departe e dorinta de a o vedea pe mama mai bine, dorinta de a reusi in viata asa cum le-ar fi placut lor sa se intample. 
eu zic ca pe tine ca sa iti revii cu totul, ar trebui sa te motiveze dorinta de a-ti permite sa fii fericita alaturi de cineva care sa te merite si sa te iubeasca.   mai devreme sau mai tarziu toti ne gasim jumatatea smile   capul sus si tzatzele-n fatza, la agatzat de vedete cu tine big_smile puss  u can do it te pup

There ain't no sunshine now that he's gone

#2858 2008-10-17 13:27:09

skumpi
Vizitator

is o multime de boli care se fac datorita stresului ...care somatizeaza gen : bolile pulmonare, bolile neurologice, afectiunile gastro-intestinale , cardio-vasculare, deramatologice , autoimune neutral bolile infectioase, cronice si multe altele  ... chiar azi am invatat despre asta`  big_smile  asa ca nu`i chiar asa...k nu moare nimeni....  roll
ma gandesc serios ca tusea mea si cojitele de pe fata or fi ceva d ordin psihologic...de fapt...clar sunt  neutral

#2859 2008-10-17 13:33:25

OneOnly
Insomniac member

SonneAle a scris:

one, si eu am trecut prin n despartiri cu acelasi tip neutral  si unele din ele chiar au fost dureroase, doua din ele memorabile neutral   se stie asta  neutral   iti inteleg starea,  dar trebuie sa o accepti ca atare si sa-ti doresti schimbarea, de tine depinde cum iti va fi, pt ca lui, pare-se, nu prea ii pasa. gandeste-te asa: daca lui nu-i pasa, la ce sa-mi pese mie? eu nu merit un astfel de tratament!  impune-ti sa iti revii!
mie mi-au murit in 6 luni 2 persoane extrem de dragi, bunicul si tatal, eram rupta din ei si odata cu plecarea lor, au rupt ei din mine, simt ca ma sting incet si ceea ce imi da putere sa merg mai departe e dorinta de a o vedea pe mama mai bine, dorinta de a reusi in viata asa cum le-ar fi placut lor sa se intample. 
eu zic ca pe tine ca sa iti revii cu totul, ar trebui sa te motiveze dorinta de a-ti permite sa fii fericita alaturi de cineva care sa te merite si sa te iubeasca.   mai devreme sau mai tarziu toti ne gasim jumatatea smile   capul sus si tzatzele-n fatza, la agatzat de vedete cu tine big_smile puss  u can do it te pup

SonneAle eu te admir pe tine fff mult!esti f puternica!eu nush ce m-as fi facut sa trec prin atatea in timp atat de scurt
iti multumesc din suflet pt imbarbatare si cuvintele frumoase pe care mi le oferi!
pusspusspuss
exemplul tau imi dau putere si mie! pusspusspuss
cand vad cum vb tu,ma simt o mare proasta,k pe mine iar m-a apucat din cauza unui bou plansul cand imi trecuse.si ca in rest ar putea sa-mi chair f ok,nu am alte pb majore deocamdata,dar park is batuta in cap si fara 'love' nu ma bucur de nik.doamne cata proasta suunt
da si stiu k nu merita,nu vreau sa ma impac cu el,de fapt plang de ciuda cred.am trecut prin ceva etape,toate de disperare.
imi revin eu,trebui!
hai k promit k ridic capul sus,tzatzatele in fata si gata ma refac!big_smile
hai si tu suuus!
suuus amandoua! big_smilepuss kram hjartahjartahjartahjarta

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-17 13:45:02)

#2860 2008-10-17 13:38:55

andrulina
Addicted member

skumpi a scris:

is o multime de boli care se fac datorita stresului ...care somatizeaza gen : bolile pulmonare, bolile neurologice, afectiunile gastro-intestinale , cardio-vasculare, deramatologice , autoimune neutral bolile infectioase, cronice si multe altele  ... chiar azi am invatat despre asta`  big_smile  asa ca nu`i chiar asa...k nu moare nimeni....  roll
ma gandesc serios ca tusea mea si cojitele de pe fata or fi ceva d ordin psihologic...de fapt...clar sunt  neutral

skumpi fi serioasa...iti zic eu chiar nu moare nimeni...
stii ce-i ala stress? stii la ce stress trebuie sa fie un om supus ca sa se imbolnaveasca in asa hal?
orice om in perioada asta este stresat...toti suntem stresati, dar se imbolnavesc grav doar cei care au fff multe pe cap...care pe langa probleme afective au si un serviciu stresant un program de kkt, copii si altele pe cap...asta e stress
nu ca o adolescenta se desparte de un iubit dar pe lamga asta n-are serviciu n-are grija de maine sa se gandeasca ca tre sa merg la munca ca sa imi intretin copiii....
plus ca tinerii nu se imbolnavesc asa usor...au rezistenta mai buna

#2861 2008-10-17 13:39:11

skumpi
Vizitator

m`o sunat iubi k iese si el imediat d la faculta big_smile k vine sa ma ia sa mergem sa papm undeva si sa mergem la ceva targ d haine...dapoi eu n`am bani lol la ce sa merg ?  roll

#2862 2008-10-17 13:45:06

skumpi
Vizitator

andrulina a scris:

skumpi a scris:

skumpi fi serioasa...iti zic eu chiar nu moare nimeni...
stii ce-i ala stress? stii la ce stress trebuie sa fie un om supus ca sa se imbolnaveasca in asa hal?
orice om in perioada asta este stresat...toti suntem stresati, dar se imbolnavesc grav doar cei care au fff multe pe cap...care pe langa probleme afective au si un serviciu stresant un program de kkt, copii si altele pe cap...asta e stress
nu ca o adolescenta se desparte de un iubit dar pe lamga asta n-are serviciu n-are grija de maine sa se gandeasca ca tre sa merg la munca ca sa imi intretin copiii....
plus ca tinerii nu se imbolnavesc asa usor...au rezistenta mai buna

stiu ce`i ala stres smile da u stii k nu toate persoanele fac fata stresului zilnic ? care sa zicem k nu e asa d mare.... daraminte cand apare ceva
toata lumea`i stresata dar nu in aceiasi masura  wink

dak o adolescenta care se desparte d iubit zici u k nu e stres  hmm  atunci de ce exista atatea sinucideri ( cum zicea alle ) ? pur si simplu din cauza presiunii prea mare si pt ca reusesc sa faca fata problemelor...stresului...
noi suntem diferiti ...chiar daca sa zicem mie o despartire imi provoaca stres... poate tie acelasi lucru nu`ti provoaca...sau iti provoaca mai putin...depinde de la o persoana la alta !
si n`am zis k toate persoanele stresate mor...am zis k sunt multe boli care somatizeaza in tp din cauza stresului...
stresu nu inseamna...gata is stresata... trebuie sapat mai adanc...  wink
in fine smile

#2863 2008-10-17 13:49:45

skumpi
Vizitator

asa...si chiar nu cred ca conteaza ca esti tanaar sau mai in varsta...k ai 15 ani sau 25...  ( tocmai ca generatia asta mai mica au modu asta de a dramatiza orice  roll ... mai degraba conteaza dak esti genu d persoana introveritata sau extroveritita...pt ca cei introvertiti sunt predispusi la genu asta d boli din cauza k ei interiorizeaza conflictele

whatever k deja dau in altceva lol

#2864 2008-10-17 13:55:23

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

azi am spalat si geamurile de la birou ca na..plictiseala.deci cred ca nu au mai fost sterse NICIODATA.am murdarit 3 lavete(negre-negre), consumat juma de litru de chestie de aia pt geamuri plus 1 cutie de servetele smile).doamne fereste.oricum nu se uita nimeni la ele ca stam cu jaluzelele trase si pe dinafara domnii porumbei si-au facut de cap, dar da-o-in masa de treaba, fata ceea ce a facut atatia ani?pff
acu am maturat si gata cu curatenia!mai am 3 ore si gata.homeeeeee

#2865 2008-10-17 13:58:17

SonneAle
Addicted member

te pup one, we can do it smile puss women are stronger lol   imi amintesc de tata cum urla cand il pensam neutral  si ii zicea mama: ia sa fi nascut tu! te plangi atata tongue   
of doamne, one, imi e cumplit de greu, nici unui dusman de moarte nu i-as dori sa treaca prin asemenea clipe de cosmar. cand am dedus vestea la telefon, intrasem in agonie, nu ma mai tineam bine pe picioare, eram sg acasa, de iubit ma despartisem de 3 zile doar si nici ca eram impacata cu ideea aia, m-a auzit tot blocul guitzand ca la taiere, a venit vecina de langa, o fosta prietena a mea si ma urmarea doar la fiecare pas, ca nu cumva sa fac o nebunie, ca nu era chip sa ma calmeze, cred ca in nebunia aia eram in stare sa fac si o crima, doar ca sa nu fie adevarat ca nu mai am tatic, a stat ea cu mine, a venit exul in goana si apoi unchiul meu care m-a dus acasa la ai mei... uitandu-ma inapoi, ma intreb de unde atata tarie in 1.53 ai mei neutral   mi-e dor sa-i spun ce am omis, sa-i fac de toate si sa-l mangai, sa-l pensez, mi-e dor sa-l vad, pt ca, desi a trecut o sapt, pe tata il simt atat de aproape, numai ca nu il vad si nu il ating.   o sa lupt sa fiu implinita, asa cum a luptat el pt mine si mama sa nu ne lipseasca nimic, voi avea grija de mama si de mine si in ani, voi face un baietel pe care sa-l cheme victor smile

stresul... oiiiii, am dat jos 6 kg neutral din cauza stresului, ca in rest mancam cat o vaca si dormeam binisor... ma framantam din diverse... licenta, certuri cu exul...  de la stres, nervi, poti face cele mai urate boli...

#2866 2008-10-17 13:58:46

OneOnly
Insomniac member

cred k depinde de persoana,acum nsh..
dar gataaa cu dramatizarea k deja dau in patetic  neutral :f?rbannad:  mad
hai frate da-o incolo de treaba,imi pierd viata de-am pixulea pt fix nimic.prea sunt turtita de park m-a calcat un elefant si deprimata iar.
bine macar ca-mi dau seama de chestii,e un pas inainte lol
cel mai prost ar fi fost sa am dau de ceasul mortii ca sa ma impac cu el.asta nu!chiar asa de proasta si nebuna de legat nu's big_smile
ma duc si pap ceva,fac ordine in casa k e un dezastru,si eu cum stau alone,e vina me k arata de park a trecut uraganul pe la mine rotfl.curatenie am facut dar sunt haine peste tot big_smile
apooi merg si ma fac frumoasa  rodnar  iar diseara  drink

#2867 2008-10-17 13:58:52

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

little_rabbit a scris:

azi am spalat si geamurile de la birou ca na..plictiseala.deci cred ca nu au mai fost sterse NICIODATA.am murdarit 3 lavete(negre-negre), consumat juma de litru de chestie de aia pt geamuri plus 1 cutie de servetele smile).doamne fereste.oricum nu se uita nimeni la ele ca stam cu jaluzelele trase si pe dinafara domnii porumbei si-au facut de cap, dar da-o-in masa de treaba, fata ceea ce a facut atatia ani?pff
acu am maturat si gata cu curatenia!mai am 3 ore si gata.homeeeeee

applause    applause   
eu azi las biroul... cum e smile
bine ca am Mitzu si nu porumbei

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2868 2008-10-17 14:05:01

SonneAle
Addicted member

OneOnly a scris:

cred k depinde de persoana,acum nsh..
dar gataaa cu dramatizarea k deja dau in patetic  neutral :f?rbannad:  mad
hai frate da-o incolo de treaba,imi pierd viata de-am pixulea pt fix nimic.prea sunt turtita de park m-a calcat un elefant si deprimata iar.
bine macar ca-mi dau seama de chestii,e un pas inainte lol
cel mai prost ar fi fost sa am dau de ceasul mortii ca sa ma impac cu el.asta nu!chiar asa de proasta si nebuna de legat nu's big_smile
ma duc si pap ceva,fac ordine in casa k e un dezastru,si eu cum stau alone,e vina me k arata de park a trecut uraganul pe la mine rotfl.curatenie am facut dar sunt haine peste tot big_smile
apooi merg si ma fac frumoasa  rodnar  iar diseara  drink

puss adica sa te faci si mai frumoasa decat esti! asa da!  storstark

#2869 2008-10-17 14:05:27

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

kram hello big_smile
AM fost cu scumpul meu sa o luam pe mama de la aeroport si am mai stat la un pahar de vba in bucatarie big_smile
mi`e cam foame   kapitulation

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.