homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 36-97

#1825 2008-10-15 09:16:20

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: ce gandesti acum / offtopic 36

blueeyes a scris:

Jessie a scris:

Ai dreptate, blueeyes.
Eu cand ma gandesc cate traditii sunt ma apuca fuga in directia opusa. Dansul gainii, pusul baticului si cate si mai cate.
Ma tenteaza sa angajez o firma sa se ocupa de toate chestiile de organizare fara sa imi bat capul, dau un ban dar stiu ca face.

Pai la mine nici nu se pune in discutie sa ma ocup eu... Daca nu am alta alegere si facem nunta mare, angajam profesionisti sau se ocupa socrii. Nu ma bag in organizare, in primul rand pt ca nu ma pricep, in al doilea rand pentru ca nu vreau sa ma bag in depresie.

Eu deja sunt pregatita pt depresie. lol

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1826 2008-10-15 09:17:33

persifona
Vizitator

heimdall a scris:

neata, persi
fetelor, vorbind despre nunti, merg la o cununie si nu stiu ce cadou sa iau, spuneti-mi si mie, nu vreau electrocasnice, ca va dati seama ca o sa primeasca o gramada de cafetiere si prajitoare de paine...

O lenjerie frumoasa de pat?
Un set de farfurii si chestii de genul asta?
Un album frumos pt pozele de la nunta?

#1827 2008-10-15 09:18:31

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

vai roxana...imi aduci aminte de tineretile zbuciumate rotfl ce faine erau galele cand erau la sala sporturilor. tin minte intr-un an ca au fost 3 seri...una de populara, una de dance si una de rock si la cea de rock au venit compactul. holograful, pheonix...si eu...am stat numa pe umerii lui frate-miu...in sutien rotfl rotfl rotfl ca era prea cald de la atata zbantiuala...si m-au mai dat si la tv rotfl bine ca nu m-a vazut mama rotfl (da' m-a vazut diriga rotfl )

mami de minuni hjarta

#1828 2008-10-15 09:19:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

multumesc, persi
lenjerie nu e prea... nu stiu, ciudat ?
chestia e ca sunt si niste persoane mai neconventionale si as vrea ceva deosebit, dar nu prea am nici timp

#1829 2008-10-15 09:20:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

neatza fetele...
sa va povestesc ieri vorbeam cu iubi si imi zicea ca shefa lui (una la vreo 60 de ani si care pur si simplu nu are ce face cu banii) vrea sa plece la bruxelles dar si-a rezervat 2 bilete si se gandea ca poate il ia si pe el...auzi la el, ca ce chestie? da ce e el, dama de companie? pana la urma a ramas ca o refuza daca il invita...nush mie mi se pare deplasat...eu daca as lucra si m-ar invita seful sa plecam la Bruxelles numai noi doi asa de ochi frumosi nu numai ca as refuza politicos dar mi s-ar parea si suspect mad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#1830 2008-10-15 09:23:16

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

heimdall a scris:

multumesc, persi
lenjerie nu e prea... nu stiu, ciudat ?
chestia e ca sunt si niste persoane mai neconventionale si as vrea ceva deosebit, dar nu prea am nici timp

neatza everybody!
heimdall, ai fost la ei in casa? o decoratiune asortata cu casutza, un set de-ala oriental de boluri cu tablemats de bambus, etc....

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1831 2008-10-15 09:27:59

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu_ana a scris:

vai roxana...imi aduci aminte de tineretile zbuciumate rotfl ce faine erau galele cand erau la sala sporturilor. tin minte intr-un an ca au fost 3 seri...una de populara, una de dance si una de rock si la cea de rock au venit compactul. holograful, pheonix...si eu...am stat numa pe umerii lui frate-miu...in sutien rotfl rotfl rotfl ca era prea cald de la atata zbantiuala...si m-au mai dat si la tv rotfl bine ca nu m-a vazut mama rotfl (da' m-a vazut diriga rotfl )

rotfl eu m-am lecuit cu concertele si minunile astea.... decat aglomeratie, no thanks

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1832 2008-10-15 09:28:48

heimdall
Diamond member

Wildhoney a scris:

neatza fetele...
sa va povestesc ieri vorbeam cu iubi si imi zicea ca shefa lui (una la vreo 60 de ani si care pur si simplu nu are ce face cu banii) vrea sa plece la bruxelles dar si-a rezervat 2 bilete si se gandea ca poate il ia si pe el...auzi la el, ca ce chestie? da ce e el, dama de companie? pana la urma a ramas ca o refuza daca il invita...nush mie mi se pare deplasat...eu daca as lucra si m-ar invita seful sa plecam la Bruxelles numai noi doi asa de ochi frumosi nu numai ca as refuza politicos dar mi s-ar parea si suspect mad

Wild, pai in ce scop merge la Bruxelles ? ca doar nu-l ia la plimbare, ma gandesc ca e vorba de afaceri totusi...

#1833 2008-10-15 09:30:17

Jessie
Platinum member

Sau un set de lumanarele parfumate sau tot felul de chestii de aromoterapie pt noptile fierbinti. lol

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1834 2008-10-15 09:30:27

Emilya
Platinum member
Site

nu nu e vb de afaceri, se duce sa se plimbe...dupa cum spuneam, are atatia bani baba ca nu are ce face cu ei...isi schimba total garderoba in fiecare primavara, vara, toamna, iarna...a calatorit in toata lumea...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#1835 2008-10-15 09:34:19

Jessie
Platinum member

Wildhoney a scris:

nu nu e vb de afaceri, se duce sa se plimbe...dupa cum spuneam, are atatia bani baba ca nu are ce face cu ei...isi schimba total garderoba in fiecare primavara, vara, toamna, iarna...a calatorit in toata lumea...

Se intampla faze din astea, un coleg de servici a invitat-o pe o alta colega sa mearga la Las Vegas ca e singur fara familie. rotfl

#1836 2008-10-15 09:36:29

heimdall
Diamond member

Wildhoney a scris:

atunci e altceva, sa-i zica si el ca vrea sa vina, dar cu prietena lol

#1837 2008-10-15 09:36:32

Emilya
Platinum member
Site

nush mie mi se para cusuta cu atza alba faza...inteleg ca nu exista relatia clasica angajat-sef intre ei dar de aici si pana la a pleca impreuna in calatorie care nu e de afaceri...hmm...

#1838 2008-10-15 09:37:17

Jessie
Platinum member

Da, este ciudat, dar in lume dai peste tot felul de oameni. Nu ai ce face.

#1839 2008-10-15 09:41:05

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Wild, eu inteleg ca te dreanjeaza, si pe mine m-ar deranja povestea... insa hai sapa un pic mai adanc in mintea ta: il crezi capabil sa te insele cu baba?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1840 2008-10-15 09:43:14

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Offf ce somn imi e... Nu mai pot. Si am dormit foarte bine azi-noapte ... dupa ce m-a iubit puiu asa cum stie el mai bine.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1841 2008-10-15 09:43:25

Emilya
Platinum member
Site

nu e vb de ce ar face el e vb de ce ar face ea...fetelor serios acum ce persoana din lumea asta te-ar lua pe tine, angajat, gratis , in excursie la Bruxelles doar pentru ca esti simpatic si fara a astepta nimic in schimb? heimdall a ramas ca daca il intreaba cumva (k e ipotetica discutia deocamdata) sa o refuze politicos...

#1842 2008-10-15 09:48:36

skumpi
Vizitator

am plecat fete`
pfuai nu mai am tp d nik sad
tyeeeee

#1843 2008-10-15 09:48:41

Jessie
Platinum member

De ex, o cunostinta de-a mamei care are cabinet particular a facut o excursie la Paris pt cativa angajati de baza. Toate cheltuielile platite, dar au fost mai multi nu doar unul singur.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.