|
Nu esti logat.
Candida-principala cauza a cancerului#1 2008-10-11 11:33:34
Candida-principala cauza a canceruluiCancerul este la ora actuala una dintre cele mai importante cauze care provoaca decesul. In acest video de 20 de minute, Doug Kaufman il intervieveaza pe oncologul italian Tullio Simoncini, autorul cartii ?Cancerul este o ciuperca? (este vorba despre Candida), care promoveaza o noua teorie referitoare la aceasta boala. Teoria sa sustine ca vindecarea cancerului poate fi simpla (fara riscuri) si rapida (in doar cateva zile). „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #2 2008-10-11 12:10:00
Re: Candida-principala cauza a canceruluihmmm... interesant, desi nu imi prea vine a crede. Offline #3 2008-10-11 12:17:02
Re: Candida-principala cauza a canceruluieu nu cred..noi am lucrat cu celule de cancer alaltaieri si abia cu tratament complicat se observa o ameliorare... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2008-10-11 13:42:48
Re: Candida-principala cauza a canceruluimi se pare o aberatie. cine stie care sunt mecanismele de producere a canceruui isi da usor seamaca dr asta e nitel pe langa mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|