homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna..probleme cu menstruatie

#1 2008-10-11 13:56:19

denisik
New member
Inregistrat: 2008-08-31

buna..probleme cu menstruatie

sad   buna ziua!alexandra ma numesc...
acum 3 luni cred am avut problema la un contact sexual ..in urma caruia s a rupt prezervativul.in fine am luat postinor am rezolvat problema ...de atunci imi venea menstruatia pe fiecare luna chiar si cu intarzieri(chiar am facut peste 5 teste de alungul lunilor si toate au iesit negativ).deci am scapat de stresul ca eram insarcinata.insa luna aceasta mi a venit dar nu este obisnuit in sensul ca , curge destul de putin in comparatie cum era el in mod normal.oare de ce? am mai avt contacte sexuale dupa dar nu s a intamplat nimic totul a fost ok.ma ingrijoreaza aceasta menstruatie...sa fie vb de o infectie ceva sau sa fie menstruatie peste sarcina?

#2 2008-10-11 14:02:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: buna..probleme cu menstruatie

in a cata zi e menstruatiei esti? daca esti in prima, e normal sa vina mai putin.
poate fi vorba de o raceala sau de o infectie. ceva simptome nu ai? mancarimi, usturimi etc...
pt linistea ta poti face si un test de sarcina, dar daca zici ca ai avut contacte doar protejate nu ai cum sa fii insarcinata.

#3 2008-10-11 15:34:37

denisik
New member

poi in prima zi..dar sti totusi imi este frica..

nu am mancarimi sau usturime chiar deloc..am avut asa cv dar cu mai inainte cu mai multe zile inainte am avut ceva mancarimi

#4 2008-10-11 16:15:43

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Cata vreme ai avut atata timp menstra, stai linistita ( pentru ca cel mai probabil aia a fost, nu ciclu peste sarcina ). Plus ca si testele au iesit negativ. Si eu am avut o experienta din asta cu Postinorul din pacate. Si ar fi aratat testele ceva daca ai fi insarcinata. Si contactele de dupa, daca zici ca au fost protejate, iarasi e in regula. Si esti si in prima zi, sigur de aia curge asa putin. Bafta ! puss

Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-10-11 16:16:48)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2008-10-11 16:21:02

denisik
New member

ms pt raspuns puss

Publicitate

loading...

#6 2008-10-11 16:38:37

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Pentru putin smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.