|
Nu esti logat.
Ce sa fac?!#1 2008-10-11 15:09:49
Ce sa fac?!De abia am scapat de niste probleme si acum ma tem ca o sa apara altele noi. Aseara am avut un contact sexual in afara dormitorului si partenerul meu s-a jucat cu degetelul acolo jos... Mi-e teama sa nu ma imbolnavesc de ceva, avand in vedere faptul ca nu s-a spalat pe maini inainte. Offline #2 2008-10-11 15:43:57
Re: Ce sa fac?!sa eviti situatiile de genu asta dak s-a int doar o data nu cred k e asa mare pericol... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-10-11 15:46:55
Re: Ce sa fac?!te poti spala cu ceai de musetel... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #4 2008-10-11 16:13:19
Re: Ce sa fac?!mai bine previi decat sa vindeci .....data viitoare te protejezi si nu mai lasi sa se intample astefel de lucruri ..be the best ...fuck the rest )) Offline #5 2008-10-11 16:17:27
Re: Ce sa fac?!Ella, te referi la spalaturi doar la exterior sau cu irigatorul? Nu ma mai dau cu crema si clar, nu mai fac asa ceva. Ultima oara a fost editat de Scorpio (2008-10-11 16:51:08) Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-12 21:39:03
Re: Ce sa fac?!relaxeaza te de acum...nu ti fa griji decat daca apare ceva...iar spalaturile cu irigatorul nu sunt indicate...cu ceai de musetel doar extern... happy with him...inlove with him... Offline #7 2009-06-23 22:11:42
Re: Ce sa fac?!Si mie mi-e frica pt ca as putea pati ceva.. in weekend am facut-o iar fara prez cu prietenul meu, a fost o pauza intre noi.. Cum sunt paranoia m-am dat preventiv cu travogen dupa, mai de mult ginec mi-a zis sa ma dau cu crema asta de cate ori simt ceva ciudat. Prblema e acum secretia miroase ciudat.Nu am nici un alt simptom si arata normal.. e adevarat ca azi am mers destul de mult si am transpirat,dar totusi, nu stiu daca e normal sa miroasa asa .. mai am pe acasa si bioclin liquigel pe care scrie ca e antiseptic.. sa incerc iar cu travogen sau sa dau cu bioclin? Ca ma gandesc ca o fi vreun inceput de infectie.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|