|
Nu esti logat.
De ce or fi gandind asa?#1 2008-10-11 19:24:59
de ce or fi gandind asa?nu stiu daca vi s-a intamplat dar parintii mei ma enerveaza intr-o privinta... sapt asta prietenul meu a ramas acasa nu a mai plecat la facultate la buc... si de fiecare data cand ieseam de la sc ma duceam la el si mancam..mai stateam impr.. si il sunam inainte si ma mai ruga sa-i mai iau paine..sau sa mai cumpar cateva tigari, ce-i mai trebuia si lui.si mereu imi dadea banii pe ce cumparam nu e asta problema dar mama ma enerveaza mereu ca zice ceva de genul: "dar de ce trebuie sa-i faci tu lui piata draga?el nu poate sa coboare din bloc?" pur si simplu nu o inteleg..adica daca tot sunt eu in oras de ce sa mai coboare si el, ca e in drumul meu sa-i mai iau cate ceva.si fac asta pt ca il iubesc si imi face placere, nu o fac din obligatie. vai cat ma enerveaza mama Offline #2 2008-10-11 19:27:29
Re: de ce or fi gandind asa?poate crede k el profita de banii tai , si daia react asa .....dar dc nu vb cu ea sa sa-i spui k te deranjeaza aia , aia ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2008-10-11 19:32:46
Re: de ce or fi gandind asa?pai i-am zis si nu cerde ca profita de banii mei..ca suntem de 1 an jumate inpreuna si il cunoaste..si nu banii sunt problema.i-am zis ca ma deranjeaza si sa nu mai zica nimic despre asta dar nush dc continua Offline #4 2008-10-11 19:35:58
Re: de ce or fi gandind asa?nashpa asa...cel mai mult ma deranjeaza cand parintii se baga in relatie...si eu de multe ori i-am zis la maicamea sa ma mai lase in pace k noi doi stim ce avem si k nu ea e cu el... Offline #5 2008-10-11 19:36:31
Re: de ce or fi gandind asa?pt ca asa sunt parintii...ei speculeaza tot felul de lucruri..pur si simplu vor sa stie ca nimeni nu se foloseste de tine..indifirent in ce fel..asa sunt ei...uneori mai paranoici În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-11 19:37:22
Re: de ce or fi gandind asa?astea sunt ori frustrari de-ale ei...poate are impresia ca ea a facut prea multe pt altii in viata ei si ii e frica sa nu fii si tu asa... Offline #7 2008-10-11 19:38:03
Re: de ce or fi gandind asa?mda... prea prea grijulii Offline #8 2008-10-11 19:48:55
Re: de ce or fi gandind asa?da si eu cred ca e prea grijulie... si are pretentia sa faca el totul, dar eu nu sunt de aceeasi parere, vreau sa cintribui si eu la multe nu sa faca numai el Offline #9 2008-10-11 20:09:08
Re: de ce or fi gandind asa?pai si al meu cumpara cand vine la mine... suc, inghetata, iaurt, ciocolata... Offline #10 2008-10-11 20:10:43
Re: de ce or fi gandind asa?aaa si eu spal vasele de obicei cand ma duc pe la el si asta ii convine lu mama cine sa o mai inteleaga ? Offline #11 2008-10-12 08:55:07
Re: de ce or fi gandind asa?stii cum sunt mamele... zic ca barbatii sunt niste porci si ca ar fi bine sa nu faci tot ce zice barbatul...mi-am dat seama ca noi, fetele, suntem mai sufletiste si ne e cam greu sa zicem NU... iar mamele stiu asta si incearca sa ne protejeze, sa iei decizii de una singura si sa nu fii influentata de partener. pe de o parte au dreptate, dar au tendinta sa extrapoleze..si sa aplice ac regula si in cazul unor lucruri marunte (cum ar fi cumparat de paine si tigari ) http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #12 2008-10-12 12:59:45
Re: de ce or fi gandind asa?eu zic sa nu-i mai spui ca in drum spre el i-ai cumparat tigari sau alte cele. acuma chiar tot tre sa stie? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #13 2008-10-12 13:05:40
Re: de ce or fi gandind asa?
ai dreptate!! Offline #14 2008-10-12 13:23:10
Re: de ce or fi gandind asa?alllina,asa suntem noi parintii,mai protectori in lumea asta de cacao...vrem tot ce e mai bun ptr copii nostri...si fimiu imi spune ca sunt exagerata,ca deviez,ca sunt depasita...cand eu de fapt incerc sa-i deschid ochii sa vada singur realitatea. Acuma,te inteleg si pe tine,dar nu mai povesti si tu totul mamei tale,ptr ca de aia crede ca el te foloseste pe post de servitoare.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #15 2008-10-12 13:53:55
Re: de ce or fi gandind asa?
exact~! doar n'o sa'i dai raportu pt tot ce faci Offline #16 2008-10-12 20:16:56
Re: de ce or fi gandind asa?asa sunt mamele. dar nu ii mai zi nimic, nu mai povesti anumite amanunte. cu cat stie mai putin cu atat mai bine pentru voi. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #17 2008-10-12 20:48:37
Re: de ce or fi gandind asa?fetele au dreptate sa stii.si eu am niste parinti.........offf mai bine.....da nui putem schimba cu altii,asta e clar.dar am observat si eu,cu cat stiu mai putine lucruri despre mine si iubi meu,cu atat mai bine pt noi.eu nu ii povestesc mamei mele ce fac.daca ma intreaba ii spun,daca nu,nu. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|