|
Nu esti logat.
Buna ziua#1 2008-10-13 12:09:55
buna ziuabuna ziua! am si eu o nelamurire in legatura cu candida...de 4 zile am o secretie foarte naspa alb-galbuie si vascoasa,miros neplacut,dureri la inceputul actului sexual,mancarimi groaznice si o picatura mica de sange dupa ce urinez(dar nu mereu)....am luat pastile intravaginale de clotrimazol dar simt ca am vaginul foarte uscat si pielea din imprejur ,ce as putea lua atat eu cat si iubitul meu???irigatiile cu un ceai de pelin si galbenele sunt bune ,macar de 2-3 ori pe saptamana? va rog sa-mi raspundeti. iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline #2 2008-10-13 12:11:17
Re: buna ziuaCel mai bine e sa faci o analiza de secretie, numai asa poti vedea despre ce e vorba, nu poti stii sigur ca e candida. Offline #3 2008-10-13 12:16:14
Re: buna ziuaVovolina nu lua nimic fara o analiza de secretie si fara o prescriptie medicala. Se poate sa fie garderella, de exemplu, pentru ca se poate confunda cu candida. Deci fa o analiza de secretie si o vizita la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-10-14 13:28:07
Re: buna ziuava multumesc pentru raspunsuri...vineri am programare la medic...am sa va spun dupa despre ce e vorba...va pup! iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline #5 2008-10-14 16:58:37
Re: buna ziuasa mergi la medic inainte de a lua tratamente ca sa nu iti faci alte bucurii. te asteptam cu vesti. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-19 16:12:45
Re: buna ziuafetelor am o alta problema....vreau sa incep o cura de slabire cu otet de mere si as vrea sa stiu daca otetul de mere influenteaza cu ceva efectul anticonceptionalelor sau nu au nici o legatura??? va rog sa-mi raspundeti iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline #7 2009-03-19 16:13:48
Re: buna ziuan-are nicio treaba Offline #8 2009-03-19 16:16:36
Re: buna ziuaok...ce raspuns rapid...multumesc frumos...o sa incep de maine sa devin ..mai frumoasa iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline #9 2009-03-19 16:18:09
Re: buna ziuacum faci cu otetul ala ? ai grija daca ai probleme cu stomacul Offline #10 2009-03-19 16:33:42
Re: buna ziuanu am probleme cu stomacul doar ca " bag" in mine pana o sa ma fac cat casa...asta-i singura problema..si asta numai de cand am inceput sa i-au AC dar nu-i bai dau eu jos toata grasimea...si o sa va trim o poza ...as vrea sa stiu daca e normal sa am o secretie mai rozalie ( mi- s-a terminat ciclul acum 4 zile si ma tot framanta intrebarea asta)si e prima data in viata asta cand i-au AC ..ce-i drept din prima zi in care mi-a venit si am avut si contact in perioada asta care s-a terminat inauntru....e vreo problema???( i-au Logest) iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline #11 2009-03-19 16:34:57
Re: buna ziuapoate e spotting, adica o mica sangerare care apare in primele luni de administrare a anticonceptionalelor Offline #12 2009-03-19 16:35:31
Re: buna ziuaaaaaaaa...era sa uit ...se dizolva 2 linguri de otet de mere intr-un pahar cu apa si se bea dimineata....sora-mea a slabit mult cu asa ceva in 2 sapt dar ce-i drept nu mai suporta mirosul de otet dar nici nu s-a ingrasat la loc iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline #13 2009-03-19 16:42:28
Re: buna ziuavovolina, otetul e periculos pt stomac, paote faci un ulcer de mai mare frumusetea. mai bine slabeste natural, fructe, legume, mancare sanatoasa Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #14 2009-03-19 16:51:28
Re: buna ziuastiu ca e periculos ...asta daca e luat intr-un timp mai indelungat....eu nu vreau decat sa dau 5 kg jos si atat...si crede-ma ca natural am incercat dar fara rezultat..oricum ms mult pt sfaturi....eu vroiam doar sa stiu daca interactioneaza cumva cu AC...va doresc o dupa-amiaza superba. iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|