homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre comunicare...

#1 2008-10-13 12:56:43

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

despre comunicare...

am mai postat un subiect de genul,dar se pare ca s a sters in urma problemelor de zilele trecute...
asa,cum ziceam am avut de facut un referat despre comunicare....l am avut de prezentat pe sapt trecuta,dar l am amanat pe sapt asta,din cauza unei colege care a insistat de prezinte ea intai...si eu politicoasa am lasat o,ca dupa sa mi dau seama de ce...se uitase prin referatul meu si a vazut ca si ea il are la fel...si am cazut de.. :f?rbannad:   mna..si i am zis dupa seminar,ca putea sa mi spuna ca avem amandoua la fel si nu era nici un fel de problema,dar mi a raspuns pe un ton ca n am decat sa fac eu altul..ce o intereseaza pe ea  sm  ko
asa...macar sunt multumita ca proful a spus ca daca vin cu un referat mai bun ca ea,ii scade ei 50 sutimi si mi le da mie  rotfl
asa ca fetelor am vazut ca sunteti pricepute si dati mi o mana de ajutor,daca aveti timp..eu il am de facut pana vineri asa ca este timp...am nevoie de exemple,carora le voi gasi niste imagini pentru a le prezenta...dau un suc,2,3,4 pt cine ma ajuta..  applause  applause  applause

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#2 2008-10-13 13:04:17

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: despre comunicare...

Maryu pleaca de la definitia comunicarii si analizeaza prin exemple concrete fiecare tip si subtip de comunicare, atat verbala cat si nonverbala. Fa un fel de studiu de caz.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-10-13 13:07:20

maryu
Hero member

asta am de gand sa fac,dar imi trebuie niste exemple care sa le pot ilustra,cum ar veni sa i fac pe ceilalti prin desene sa inteleaga despre ce vorbesc eu..exemple imi trebuie,ca desene gasesc eu big_smile da n am imaginatie la exemple
sau pur si simplu un singur exemplu care sa treaca prin tot ce inseamna comunicarea in viata unui om..cea de zi cu zi..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#4 2008-10-13 13:13:50

andreea_andy2
Moderator

Nu stiu daca poti sa mergi cu un singur exemplu.

Hai sa luam comuncarea verbala: scrisa si orala.
Scrisa: oficiala (orice tip de act: contract, proces verbal, decizie,etc.)  si familiala (scrisori, sms-uri)
Orala: oficiala (comunicarea in afaceri, la locul de munca, negocierea) si neoficiala (si aici iar sunt mai multe: intre parteneri de viata, intre prieteni, in familie, cu copii, cu cei mai in varsta decat noi, etc.)

Si cred ca in fiecare caz te poti transpune pe tine. Mi-e greu sa cred ca nu ai trecut macar o data in viata prin fiecare din cele enuntate de mine mai sus.

Si mai e comunicarea nonverbala: limbajul trupului, limbjaul surdomutilor, scrisul breil, etc.

#5 2008-10-13 13:15:18

maryu
Hero member

thx andreea..vad ca te pricepi big_smilebig_smilebig_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-10-13 13:28:38

andreea_andy2
Moderator

Nu stiu cat de bine e. Insa eu asa as face, mi se pare cel mai corect si in plus, fiind bazat pe experienta proprie proful isi va da seama ca e munca ta si nu ai luat de cine stie unde informatiile si le-ai adunat intr-un referat.

#7 2008-10-13 13:30:15

maryu
Hero member

oricum sunt deschisa si spre noi pareri..orice sfat ma ajuta..big_smile
andreea am sa tin cont de ce ai spus puss

#8 2008-10-13 13:34:02

andreea_andy2
Moderator

maryu a scris:

oricum sunt deschisa si spre noi pareri..orice sfat ma ajuta..big_smile
andreea am sa tin cont de ce ai spus puss

Sper ca te-am ajutat cat de cat.  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.