|
Nu esti logat.
Intrebare pentru necunoscatori#1 2008-10-13 18:20:27
intrebare pentru necunoscatorifolosesc yasmin de mai bine de 3 ani si ceva...acum a-si vrea sa le las si sa fac un copil. Intrebarea mea este : mai este valabila acea metoda de a tine calendarul pentru protectie sau este necesar si obligatoriu prezervativul, si pentru cit timp? va multumesc pentru atentie! Offline #2 2008-10-13 18:22:27Re: intrebare pentru necunoscatoritrebuie sa astepti cel putin pana iti vina prima menstra ca sa poti calcula perioada fertila...in principiu daca inainte de a lua anticonceptionale ai avut o menstra neregulata asa o sa fie si dupa ce le intrerupi...daca nu, nu Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2008-10-13 18:22:58
Re: intrebare pentru necunoscatoristrange ... parca ziceai ca vrei sa faci un bebe, pt ce mai vrei protectie? Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #4 2008-10-13 18:28:06
Re: intrebare pentru necunoscatorinu..am inteles ca exista o perioada in care partenerul nu trebuie sa ejaculeze in interior...la perioada aia ma refeream e nevoie de prezervativ neaparat? Offline #5 2008-10-13 18:37:27
Re: intrebare pentru necunoscatoriPerioada fertila se poate calcula numai dupa ce trec 3 luni de la intreruperea anticonceptionalelor.Deci numai atunci poti tine calendarul.Daca vrei un bebe,nu trebuie decat sa astepti sa vin menstra si dupa ce trece gand pe treaba fara protectie! Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-13 18:44:46
Re: intrebare pentru necunoscatorideci ca sa trag o concluzie este sau nu periculos sa imi incep conceptia de un copil imediat dupa ce ma las de ac? Offline #7 2008-10-13 18:45:00
Re: intrebare pentru necunoscatoriNu inteleg de ce mai vrei sa stii care e perioada in care trebuie sa folosesti coitul intrerupt daca vrei un copil. Lasa calculele si bucura-te de sotul tau. Bebele va veni atunci cand va vrea Dumnezeu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-10-13 18:48:47
Re: intrebare pentru necunoscatorims frumos andreea, m-am mai linistit, va urez o noapte buna tuturor Offline #9 2008-10-13 18:50:44
Re: intrebare pentru necunoscatoriCu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|