|
Nu esti logat.
:((#1 2008-10-14 10:56:22
:((ieri mi sa scos nervu la un dinte kre ma durea ingrozitor...fiindk era nervu cik "mort"...doctorul mia lasat canalul deschis pentru k sa se scurga infectia...astazi tre sa ma duc sa imi fak "spalaturi de canal" si sa imi plmbeze dintele...doare:((?...plzzz rsp ...... Offline #2 2008-10-14 10:58:27
Re: :((pai partea cea mai grea a trecut, daca dintele nu mai are nerv, nu are ce sa te mai doara Offline #3 2008-10-14 11:02:14
Re: :((deci pot sa ma duc linistita nu?...mi eimi este ff frik de dentist:D ...... Offline #4 2008-10-14 11:04:10
Re: :((du-te linistita, cand scoate nervul doare de obicei, se face si anestezie, la plombat n-are ce sa te mai doara Offline #5 2008-10-14 11:04:19
Re: :((
subscriu. si poate ar trebui sa ceri sa-ti faca o radiografie inainte sa ti-l plombeze, ca sa fii sigura ca nu a mai ramas nimic acolo. sunt cazuri in care exista mai multe radacini sau nu este scos bine nervul. eu am un dinte la care mi s-a scos nervul acum cativa ani si inca ma doare la frig/rece...caci probabil nu mi l-a scos cum trebuie. nu pierzi nimic cu radiografia. multa bafta! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-14 11:06:04
Re: :((da, ai dreptate, nicolle, la cabinetul la care am fost eu faceau radiografie si inainte si dupa ce scoteau nervul, ca sa fie siguri ca totul e ok Offline #7 2008-10-14 11:08:06
Re: :((knd mia scos nervu nu mia faqt nicio anestezie...k era zona inflamata de la durere...si mia spus k mai rau doare...dar nu ma durut deloc..mie nu mie frik de plombat mie frik de spalatura aia de canal. ...... Offline #8 2008-10-14 11:10:04
Re: :((inainte sa puna plomba iti pune niste dezinfectant in maseluta, clateste inainte sa nu ramana bacterii pe acolo, deci nu are ce sa doara la operatiunea asta Offline #9 2008-10-14 11:12:25
Re: :((la 6 tre sa ma duc...o sa revin sa va spun cum a fost...ms pt rsp ...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|