homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alarma falsa dupa papanicolau,posibil si dupa colposcopie?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » alarma falsa dupa papanicolau,posibil si dupa colposcopie?

#1 2008-10-14 11:43:29

trifanangela2008
New member
Inregistrat: 2008-10-08

alarma falsa dupa papanicolau,posibil si dupa colposcopie?

acum ceva timp in urma eram disperata ca testul papanicolau nu-mi iesise tocmai bine.mi se recomandase colposcopia.am facut-o aseara,si....raspunsul a fost ca nu am nimic.nu stiu ce sa cred adik am stat in stres de pe 24 septembrie(si ce stres inca)ca sa primesc un raspuns care ma incinta de altfel.nu stiu ce sa cred.in orice caz ma bucur.a mai patit cineva la fel?din infern am ajuns direct in rai.
applause

#2 2008-10-14 11:46:11

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: alarma falsa dupa papanicolau,posibil si dupa colposcopie?

cand patesti asa e bn .....mai rau e invers ....eu n-aveam nik si ma trezesc cu rana pe col si hpv ......asa k esti norocoasa

..be the best ...fuck the rest smile))

#3 2008-10-14 11:47:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ne bucuram...insa data viitoare cauta un loc mai bun in care sa scrii asta smile

mami de minuni hjarta

#4 2008-10-14 14:49:35

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

trifanangela2008 a scris:

acum ceva timp in urma eram disperata ca testul papanicolau nu-mi iesise tocmai bine.mi se recomandase colposcopia.am facut-o aseara,si....raspunsul a fost ca nu am nimic.nu stiu ce sa cred adik am stat in stres de pe 24 septembrie(si ce stres inca)ca sa primesc un raspuns care ma incinta de altfel.nu stiu ce sa cred.in orice caz ma bucur.a mai patit cineva la fel?din infern am ajuns direct in rai.
applause

da cum iti iesise papanicolau?

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » alarma falsa dupa papanicolau,posibil si dupa colposcopie?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.