|
Nu esti logat.
Un vaccin nou#1 2008-10-14 16:50:50
un vaccin noufetelor am gasit in ziar un articol foarte interesant: Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #2 2008-10-14 16:53:44
Re: un vaccin nouam vazut comentariile,acum nush ce sa zic...mie mi se paruse o idee buna asa They can because they think they can. Offline #3 2008-10-14 17:00:46
Re: un vaccin noueu nu pot sa cred k daca ar fi sa aiba efecte secundare nasoale ar vaccina copiii in scoli...eu sincer cred k e o idee buna dar acum depinde de fiecare si cat de bine este informat. acum pe pariu k daca iesim pe strada si facem un sondaj intre femei mai mult de 80% nu stiu de existenta virusului HPV si ca e principala cauza de cancer de col. Offline #4 2008-10-14 17:03:13
Re: un vaccin nounu stiu ce sa zic...parereile sunt impartite...dar stiu doctori care zic ca totusi efectele pe termen lung nu sunt cunoscute...asta cam face acest vaccin un pas destul de riscant baby Dragos Offline #5 2008-10-14 17:09:58
Re: un vaccin nousi mie mi se paruse o idee buna...acuma...daca nu stiu daca mi`as lasa fetita sa faca sau nu vaccinul.m`as gandi bine inainte. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-14 17:14:35
Re: un vaccin noueu mai intai m-as informa mai bine sa vad si care sunt efectele secundare. era bun acest vaccin mult mai deverme decat acum, cand atatea femei au deja pb cu HPV-ul. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2008-10-14 17:18:10
Re: un vaccin nousi eu m`as informa...dar nu stiu... daca fiecare femeie isi face analizele inainte de inceperea vietii sexuale (atat ea cat si partenerul) nu cred ca ar fi probleme...doar sa nu umble ea/el din **** in **** ca nici asa nu e bun. cu un partener ingrijit/cu analizele la zi si fidel nu cred ca ar fi probleme. ca sa fim seriosi...pe vremea lu bunica era vaccinul asta? si oamenii nu s`au imbolnavit. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2008-10-14 17:19:07
Re: un vaccin noumai fetelor, hpv-ul la barbati e asimptomatic si nu se poate depista...ce analize? nu va dati seama ca e o loterie? Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-10-14 17:19:52) Offline #9 2008-10-14 22:29:04
Re: un vaccin noumi se pare o tampenie sa ma oblige sa ii fac fetii vaccinul. eu nu sunt de acord cu el si in ziua cu vaccinul stiu sigur ca sora mea va lipsi de la scoala. pana cand va fi alexandra in clasa a 4-a poate se mai schimba ceva... mami de minuni Offline #10 2008-10-14 22:42:10
Re: un vaccin nounu cred ca e obligatoriu...daca dai o decalratie pe proprie raspundere ca nu esti de acord,e ok Offline #11 2008-10-14 22:42:30
Re: un vaccin nouoricum fiecare trebuie sa decida pt copilului lui daca il supune unui anumit vaccin .... eu de exemplu am refuzat vaccinele din cls 12 ... si nu a avut nimeni nimic de comentat Offline #12 2008-10-14 22:43:16
Re: un vaccin nouConcret, despre ce efecte secundare ar fi vorba ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #13 2008-10-14 22:43:21
Re: un vaccin noupai sincer nici noi nu ne vaccinam antigripal desi primim gratuit ca sunt cadru medical si eu si mama ! Offline #14 2008-10-14 23:00:11
Re: un vaccin noueu nu sunt de acord dar nu din cauza efectelor secundare sau mai stiu eu ce. in afara de cele obligatorii pt intrarea in comunitate nu facem nic mami de minuni Offline #15 2008-10-15 09:32:51
Re: un vaccin nouUite ce cred eu despre vaccinul asta: a aparut intr-o perioada in care cancerul de col ucide in numar din ce in ce mai putin. Statistic vorbind doar foarte putine femei ajung sa moara din cauza cancerului, cam 4-5 din 3000, din cate am citit. HPV apare frecvent pe la varsta de 28-30 de ani, iar vaccinul are efect doar vro 6 ani. Deci ce rost are daca se face la varsta de 10-12 ani??? Offline #16 2008-10-15 09:34:00
Re: un vaccin noueu sunt total impotriva acestui vaccin si a tuturor celorlalte. Daca stai sa citesti liste efectelor secundare care pot aparea ti se ridica parul maciuca. Exact la fel as proceda ca si tine, Ana in sensul ca as face tot posibilul ca fetita mea sa lipseasca de la scoala cand se face acest vaccin. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-15 09:38:27) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #17 2008-10-15 09:41:00
Re: un vaccin nouevident ca n-ar trebui sa fie obligatoriu si ca si campania asta e afacerea cuiva Offline #18 2008-10-15 09:42:35
Re: un vaccin noumie mi-a propus medicul sa fac acest vaccin...desi eram cam la limita, caci se face pana la 26 de ani...insa am stat si m-am gandit...la orice medicament nou efectele secundare grave apar abia dup 15-20 de ani...nimeni nu stie ce efecte o sa aiba, caci bineteles ca nu se fac teste pe oameni si sa urmareasca rezultatele atatia ani...in plus, industria farmaceutica e o industrie ca oricare alta... care nu urmareste binele oamenilor, ci doar profitul - parerea mea! prefer sa merg eu la controale regulate, sa-mi fac cate un papanicolau la 6 luni si sa rezolv orice problema cum apare... decat sa bag in mine ceva ce nu stiu ce-mi va aduce rau sau bun peste ani...Dar asta e doar alegerea mea. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #19 2008-10-15 10:43:51
Re: un vaccin nouEu am programare la Cornelia Nitipir, care stie multe despre acest vaccin si ma gandesc sa-l fac si eu...am auzit ca se face si la fetele cu varsta de pana la 26 ani (eu am 25)... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|