homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Balonare...

#1 2008-10-15 14:12:55

gongutza
Full member
Inregistrat: 2007-11-02

balonare...

de cateva zile sunt foarte balonata, din cate simt eu e in zona ovarelor, in zona organelor genitale, de la ce poate fi aceasta? initial ma gandeam ca e o balonare la burta sau stomac dar e mult mai in jos ... si cand respir sau imi trag burta simt ca ma inteapa cumva la ovare. nu am acum posibilitatea sa ma duc la un control ginecologic (ca am inteles ca la sarcina te balonezi si eu cam stau in dubii ca am avut contact sexual neprotejat cand luam anticonceptionale si antibiotice in acelasi timp, acum 2 saptamani) , doar peste vreo 2 saptamani cand ajung in oras. de la ce poate fi?pls help me si daca se poate, daca a mai avut cineva senzatia asta ce medicamente sau ceai a luat? ms mult

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard)

#2 2008-10-15 14:24:44

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: balonare...

sigur nu esti balonata la burta? pt ca de obicei eu cand ma balonez simt presiune si mai jos spre ovare...
sau inainte de ciclu mai pateam asa sa ma simt mai umflata

#3 2008-10-15 14:31:38

gongutza
Full member
Inregistrat: 2007-11-02

eu cred ca e prea jos sa fie de la burta ..... si ciclul trebuie sa imi vina numai peste 2 saptamani.

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard)

#4 2008-10-15 14:37:27

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Cam greu sa iti spuna cineva pe un forum ce ai...tot medicul te va lamuri in urma unor investigatii...cel mai bine e sa astepti pana mergi la medic si daca nu-ti trec simptomele sa-i spui si lui si el va stii ce trebuie sa-ti faca pt ati pune un diagnostic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.