|
Nu esti logat.
Gastroscopie....-2#20 2008-10-17 16:41:07
Re: gastroscopie....Asta chiar nu stiu, sorry Offline #21 2008-10-27 00:05:59
Re: gastroscopie....buna....nu am mai avut acces la internet pana azi....am fost la gastroscopie....mie mi s-a parut ingrozitor....Doamne fereste sa mai fie vreodata nevoie de asa ceva....diagnosticul pus a fost: boala de reflux....cardie: incontinenta, cu mucoasa intens congestionata....am primit tratament : metoclopramid 3/zi, lanzul 2/zi, gastrofait 3/ zi Offline #22 2008-10-27 00:19:02
Re: gastroscopie....vorbeste cu medicul tau ginecolog. Informeaza-l despre tratamentul pe care il faci si cere-i parerea. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #23 2008-10-27 13:41:24
Re: gastroscopie....in loc de metoclopramid poti lua motilium si scapi de somnolenta. eu am gastrita de reflux si cu motilium am scapat de starile de greata, balonari, bolboroselile din stomac.... Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-10-27 13:43:15) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #24 2008-10-27 17:19:56
Re: gastroscopie....
ba da...tin si regim.....si stress....e in fiecare zi...si nu inteleg de ce....ca motive f intemeiate nu am....dar....acum trebuie sa imi vina si menstruatia....am o stare ingrozitoare mereu inainte....am plans intruna pana mai devreme asa din senin si nu pot sa ma stapanesc....nimic nu imi convine...nimeni nu imi intra in voie orice s-ar intampla....il vad pe prietenul meu ca nu ma intelege...dar saracul nici nu are ce sa inteleaga....ptr ca nici eu nu pot sa-mi inteleg starea asta..... Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-27 21:26:07
Re: gastroscopie....calmeaza-te! impune-ti sa fii calma altfel poti lua tone de medicamente si nu rezolvi nimic si nu o sa faci decat sa inrautatesti situatia. hai! fa-o pentru tine! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #26 2008-10-29 17:02:23
Re: gastroscopie....
sa stii ca asta simt si eu ca nu rezolv nimic...am o stare fff aiurea....poate si vremea e de vina dar zilele astea 2 parca nici nu a mai durut stomacul....sper sa fie bine....ms mult de incurajari si de sustinere :k?ra: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|