Discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2-119
- lili pala
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-06-17
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2
Ca veni vorba de vise... azi noapte am visat un tigan care-si facuse drept scop al vietii lui sa ma impiedice, sa ma faca sa ma lovesc la burtica....ca sa pierd sarcina. Vai, m-am trezit uda toata de frica....
love, cand nasti ca am uitat?la jumatatea lunii iulie?
Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.comhttp://emiruna.blogspot.com59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Doamne ce veste....saracutul...bine ca a fost botezat.
Love, m-am prapadit razand, deja ai nascut-o si avea 4-5 ani....stai linistita, cica sunt normale astea. Am avut si eu vise ciudate, cel mai tare a fost acela in care am venit acasa si nu avea patutul gata, imi daduse cineva unul si nu era bun, iar copilul meu zicea ca e bine asa, si nu era deloc suparat Acum nu mai am de ce sa ma stresez cu visul asta ca mi-am luat patut
Lili, tu ai cele mai urate vise dintre tpate cred. Stai linistita ca va fi bine. Mai ai asa de putin......abia astept sa ne povestesti
Fetele, sa vedeti ce am facut aseara lui putzache al meu: am pus o lanterna mica pe burta si dupa ceva timp a inceput sa se miste spre locul de unde venea lumina si se ridica cu ceva in sus (nu stiu ce era: cap, picior). Ne-am amuzat tare Apoi mi-a facut sotul masaj pe burta cu ulei de bebe si sa vedeti de se fataia si se ridica intr-o parte cred ca-i placea
Ultima oara a fost editat de Juli (2009-06-23 11:50:51)
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Eu am vorbit cu doctorul si vine din concediu pe 13.. deci dupa 13 iulie, in orice zi pot sa nasc... ma gandesc ca o sa fie pe 14 sau 15. Patutul inca nu a venit, ori sambata asta vine, ori urmatoarea. Vai Juli, daca ai stii cat de intense sunt visele astea... pfffff Dar de acird cu tine, Lili are cele mai nasoale vise Lili, lasa ca neincurajam una pe cealalta Tu cand nasti, Lili?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- lili pala
- Sr. member
Nasc pe 22 iulie ! Deja am inceput sa fac planuri de botez, liste cu invitati, meniuri posibile, decor, etc...vreau sa fac ceva deosebit, pt ca ultimul copil pe care il fac si na... e baiat Vreau si ursitoare si ingerasi si marturii pt invitati... cand aude sotul cati bani ne trebuie...
Auziti... mie mi s-a lasat burta jos de tot! Stefan era intors de mult cu capul in jos, dar acum s-a lasat si burta. Intre burtica si sani incape perfect o palma! O fi semn rau? Mai am 28 zile pana la cezariana....
Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.comhttp://emiruna.blogspot.com59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !
- sunshine16
- Banat
- Site
Hai ca nu mai ai nici tu mult! Si mie mi s-a lasat burta, dar e normal.. copilul coboara acum.. isi face loc in pelvis. Nu iti face griji!
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Love_t si lili, va rugam mai puneti si voi poze cu burticile, ca apoi nu mai apucam sa le vedem....
va rugammmmmm..........
vad ca deja mai aveti foarte , foarte putin
9 ani de copilarie ....
- sunshine16
- Banat
- Site
Eu n-am mai facut poze
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Fetele ce putin mai aveti! Eu burta am avut-o mereu mai jos si al meu bebe era cu capul in sus. Am auzit ca daca burta e mai jos inseamna ca vei naste curand, 2-3 saptamani, dar cred ca depinde.
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- lili pala
- Sr. member
Laura, multumesc! Adina, nu am mai facut poze de multisor, hai ca fac in we si postez. Sunt cam... mare, te atentionez! Da, Love, mai avem putin si scapam! Pe masura ce se apropie data, ma cam ia cu panica. Chiar azi ma gandeam ca ma simt bine asa cum sunt... si ca nu vreau sa nasc...
Fetelor, am ramas singura acasa pt doua saptamani, nu va puteti inchipui ce greu mi-e. Macar sotul imi mai dadea o mana sa ma ridic din pat, se apleca el in locul meu... ce bine era! Acu' tre' sa ma descurc singura.... Si cu fetita pe deasupra. E ... naspa! Ma gandeam azi, ca poate ne-a lasat doua si ne gaseste... trei! Doamne fereste!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
aoleo, lili nu mai gandi asa? dar unde a plecat?
fetita ta e mai ok acuma? asteapta venirea fratiorului? cum reactioneaza...
vrem poze asa mare, tocmai din aia sa va mai vedem si noi inainte de a naste, ca apoi ne puneti dupa nastere .....
9 ani de copilarie ....
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
lasa lili ca esti luptatoare o sa treci tu si peste zilele astea singura, iar miruna te va ajuta si ea, sunt convinsa ca nu o lasa pe mami la greu
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- lili pala
- Sr. member
Adina, fetita mea zice ca "Stefanica a crescut destul, sa mergem la spital sa-l scoata din burtica ca taaare singura ma simt..." saraca, nu mai are rabdare... Fleur, chiar asa, George e la Bucuresti, dar nu stiu ce program are...poate va vedeti intr-o seara ...
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
am primit un e-mail tare dragut si m-am gandit sa vi-l arat si voua
De ce a facut Dumnezeu mame? Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari: De ce a facut Dumnezeu mame? 1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit. 2). Mai mult ca sa curete casa. 3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem. Cum le-a facut Dumnezeu pe mame? 1).. El a folosit pamant cum ne-a facut si pe noi. 2). Magie plus putere suprema si a amestecat mult. 3). Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine . Numai ca el a folosit piese mai mari. Din ce ingrediente au fost facute mamele? 1). Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate. 2).Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc. De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame? 1). Pentru ca noi sintem neamuri. 2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni. Ce fel de fetita a fost mama ta? 1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva. 2). Nu stiu ca nu am fost pe vremea aia dar cred ca a fost mare sefa. 3). Altii imi spun ca ea era buna candva. Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el? 1). Numele lui de familie. 2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere? 3). Daca face cel putin $800 la an? Daca el a spus nu la droguri si da la treburile casei? De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau? 1).Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume.Si mama mea mananca mult. 2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic cu el. 3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu el. Cine-I boss la voi in casa? 1). Mama mea nu vrea sa fie boasa dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e bombalau. 2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat. 3). Eu cred ca mama e numai pentru ca ea are mai mult de-a face decat tatal meu. Care-I diferenta dintre mama si tata? 1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa si tata lucreaza numai la lucru. 2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-I sperie pe acestia. 3). Tatii sint inalti si puternici dar mama are puterea reala pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa petreci o noapte la casa prietenilor. 4). Mama are magie , ea te face sa te simti bine fara medicina. Ce face mama ta in timpul liber? 1). Mamele nu au timp liber. 2). O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua. Ce ar trebui sa faca sa ai o mama perfecta? 1).. In interior ea e d?j? perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete. 2). Dieta. Daca ai schimba ceva la mama ta, ce ar fi? 1). Ea are ceva straniu despre mine ca sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea. 2). As face-o mai desteapta. Atunci ea ar stii ca sora mea e ceea care a facut prostii si nu eu. 3). Eu as dori ca ea sa se debaraseze de ochii invizibili din spatele capului. Cind te opresti din zimbit, trimite si la alte mame sau bunici sau matusi?.. sau la oricine are de lucru cu copii sau are nevoie de un zambet !
- freealy25
- Full member
- Inregistrat: 2007-07-04
Robert-Andrei -Minunea care ne-a schimbat viata!
- pipacslany
- Hero member
- De la: Kolozsvar
- Inregistrat: 2008-12-09
moama fetili...am un acid la stomac...aoleeeeeeeeu cred ca daca scuip ia foc ce ating
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
azi am avut iar burta tare...m-am programat la dr mea in seara asta, dar a treb sa plece pt ca are o nastere....si m-a programat abia marti...dar eu vreau sa ma duc la spital ca sa stiu ca sunt ei bine, sa stau linistita...oare la ce spital sa ma duc?
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Buna! Lili, capul sus si curaj ca sigur asteapta bb sa vina tati... Si eu ma cam gandesc ca e f posibil sa nasc inainte sa vina al meu, dar mai am pana atunci si tooooooot alung gandul asta...sper sa iasa cum ne dorim, sa vina macar cu cateva zile inainte... Pipa, si eu am avut cateva zile gust amar in gura si-mi venea inapo in gat chiar si apa, dar am luat cate o pastiluta de scobutil pe zi timp de 2 zile, ca e voie si vad ca a trecut...nu stiu de la ce a fost... Freealy, cum e cu juma de norma?Mult mai bine, nu? Camysh, foarte frumoase ideile copiilor..... Fetele, ati aflat ca s-a votat si robat ieri parca prelungirea prenatalului de la 126 la 168 de zile???Nu am gasit inca legea sau ordonanta ca e prea devreme, dar am gasit ceva in ziarele de azi, ca ar fi impartit asa: 63 de zile inainte si 105 dupa nastere....Pe mine nu ma prea avantajeaza, ca eu voiam sa intru in prenatal cu 84 de zile inainte de nastere, asa cum a fost votata acum nu-mi permite decat 63.......... Fleur, dar ai si dureri cand simti burtica tare?Sau doar o simti tare pt cateva secunde si apoi gata.....
Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-06-25 18:24:43)
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|