homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2-132

#2490 2009-07-20 08:39:50

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2

Fetelor, eu mooor de frica! Am facut depresie... Va trebui sa merg la dr pt tratament: nu mai pot dormi, am cosmaruri si cu ochii deschisi, visez doar moarte, imi inchipui copilul si sotul mort, ascund cutitele in bucatarie (mi-e frica sa nu se raneasca cineva cu ele), deschid geamurile numai la verticala (ca sa nu pice Miruna -eu stau la et. 7)... E clar ca am nevoie de ajutor...

Dar ca sa va raspund... ma internez miercuri la ora 13, sper pana la ora 18 sa scap. Daca o sa-mi revin usor o sa o sun pe Fleur sa-i povestesc.

E f interesant ca Stefan se naste in ziua cu ECLIPSA TOTALA  si nu stiu ce influenta are chestia asta asupra destinului lui. La tv astia spun ca cica cine se naste pe 22 va avea o influenta puternica asupra umanitatii...

Da, Katami, ea e cea mare...ma intreba deja daca o iubesc mai mult pe ea sau pe Stefan...normal ca-i spun ca o iubesc mai mult pe ea, ca e mai mare si are nevoie de mai multa iubire... e greu, va trebui sa fim ff atenti pt ca ea e f sensibila.

Eu nu voi recolta celule stem. nu sunt suficient de informata si nu am incredere in sistemul medical romanesc...

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#2491 2009-07-20 08:54:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lili puss ia-o incet... sotul tau e acasa? spune-i sa isi ia cateva zile de concediu ca sa stea cu voi, nu se poate? ai citit povestea lui love_t? nu se poate sa nu-ti dea incredere si curaj smile hai, mai e putin... si tu ai si experienta, ce naiba! smile

pe 22 e eclipsa totala? ce chestie......

nush daca faci bine ca ii spui ca o iubesti mai mult pe ea... spune-i ca ii iubesti egal pe amandoi... nu de alta, dar o sa creasca si stefan si sa nu iasa discutiii mai tarziu... daca o implici si pe ea in cresterea lui n-o sa devina geloasa smile

crissy, ai si tu dreptate... dar are si ana... sad eu inca is nehotarata... maia m timp sa ma informez si sa ma decid.

Ultima oara a fost editat de katami (2009-07-20 08:56:24)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2492 2009-07-20 11:08:27

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

lili incerca sa te linistesti, nu ai de ce sa-ti faci griji...nu te mai uita la tv la stiri pt ca numai crime si morti vezi...poate iti fac rau si astea...incearca sa citesti povesti pt copii, ca sa te mai linistesti...nu mai ai mult, incearca si tu sa stai mai mult in pat...daca tu simti ca ai nevoie de un dr du-te sa-ti dea un calmant, ca sa stai amortita si sa nu te mai gandesti la prostii...ai grija de tine si stefan, asteptam vesti bune de la tine  kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2493 2009-07-20 17:21:47

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Lili, e perfect normala starea ta, am citit despre asta; ce pot sa zic?... Ca e usor de zis, dar... incearca sa te linistesti, o sa fie bine; lasa superstitiile, parerea mea... o sa fii o mamica buna pt Stefan, asa cum esti si pt Miruna, o sa-i iubesti pe amandoi la fel de mult ( asa sa-i spui Mirunei ), asta conteaza cel mai mult; hai, be strong pt miercuri! puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2494 2009-07-20 17:57:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

o sa fie bine lili puss
si eu te sfatuiesc la fel ca si katami si crssy: spune-i mirunei ca ii iubesti la fel pe amandoi

Publicitate

loading...

#2495 2009-07-20 18:41:58

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fetelor
Sunt si eu suparata sad...am avut intalnire cu dr astazi si totul este perfect insa mi-a zis ca la ecograful pe care l-am facut la 13 saptamani (acum 3 saptamani) au vazut ceva unde se inserseaza cordonul ombilicat in placenta. Un fel de "mass" si din aceasta caza mi-a dat sa fac de urgenta un alt ecograf. Din nefericire nu stiu termenii folositi, nu stiu sa ii traduc in romana, am catat pe net in engleza si nu am gasit explicatii clare si stau cu inima cat un purice pana cand am urmatoare intalnire cu dr, pe 13 august.
Deci pe foaia pe cate cei de la ecograf au trimis-o la dr mea erau trecute niste valori a unor "chestiuni" (nu mai retin cum se numesc) care se afla in jurul placentei. Valorile acelea erau mici, ceva in jurul 1,9 si 3 mm (sau cm?) si la sfarsit spuneau asa: "putin probabil sa fie chorioanagioma" si recomandam un ultrasound.
Dr. mi-a explicat ca ceea ce au vazut ei este "funny", adica nu trebuie sa ma ingrijorez dar trebuie sa fie vazut ce este acolo. Am sunat si o prietena medic in tara si mi-a zis ca in Romania nu se uita, la ecograf, dupa asa ceva si chiar daca vad o "masa" de tesut pe acolo nu o iau in seama medicii. Scuzati-mi exprimarea dar nu stiu sa formulez altfel.
Cu alte cuvinte,sunt ingrijorata desi parte din launtrul meu este linistita si am o presimtire ca va fi bine, dar mi-e teama totusi. Mi-e teama ca nu stiu ce este, de ce este, ce urmari sunt...ca se folosesc cuvinte din acestea evazize ca "funny" si te lasa cu ochii in soare fara sa iti explice clar ce si cum. Singura explicatie data de dr mea a fost ca pot aparea asftel de "aglomerari de celule" din cauza modificarilor creserii bb-ului dar cand sunt valori mici nu-i nimic grav.

Of sad.  Maine la ora 9 am reusit sa fac programre la ecograf; nu o sa imi zica nimic in fata dar sper sa fie bine.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2496 2009-07-20 19:07:13

katami
Platinum member

flower... daca era grav iti spuneau ei... oricum, tu ai dreptul sa le ceri orice explicatie si sa nu te dai plecata pana nu te lamuresc...dar daca e asa necomunicativ dr tau (eu una l-as schimba pt asta tongue da asa am eu o pb, tre sa pricep tot, a mea s-a obisnuit, saraca lol )... poti cauta pe net, pe forumuri in lb engleza, diagnosticul exact pe care ti l-a dat... vezi acolo exact cu ce se mananca... pt ca asa, cu traduceri aproximative, e destul de greu....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2497 2009-07-20 21:24:36

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

katami a scris:

flower... daca era grav iti spuneau ei... oricum, tu ai dreptul sa le ceri orice explicatie si sa nu te dai plecata pana nu te lamuresc...dar daca e asa necomunicativ dr tau (eu una l-as schimba pt asta tongue da asa am eu o pb, tre sa pricep tot, a mea s-a obisnuit, saraca lol )... poti cauta pe net, pe forumuri in lb engleza, diagnosticul exact pe care ti l-a dat... vezi acolo exact cu ce se mananca... pt ca asa, cu traduceri aproximative, e destul de greu....

Katami, daca ar fi asa de usor sa schimbi medicul...ideea este ca aici nu poti sa schimbi dupa cum vrei tu; cam ce noroc ai, cu el ramai pana in ultima luna. Dr. mea este buna numai ca de data asta nu a stiut ce sa imi zica pentru ca trebuie repetat ecograful si sa vada ce este. Nu exista un diagnostic clar ca atunci mi-ar fi fost usor sa caut eu despre ce este vb. Pe foaia aceea cu care m-a trimis la ecograf spune asa: ca toate analizele mi-au iesit foarte bine, glucoza este negativa si testele genetice sunt foarte bune numai ca la insertia cordonului in placenta exista un tesut/masa mic/a de celule care NU este ceva numit chorioangioma. Citind pe net ce inseamna acest termen am vazut ca este o tumoare benigna a placentei care nu este ofesiva atat timp cat nu este mare, cat valorile ei nu sunt mari. Numai ca eu nu am asa ceva.
Si pana cand aflu ce am stau cu morcovu' sad.
Ceea ce mi-a explicat doctorita este ca s-ar putea sa fie din cauza cresterii fatului si ca s-ar putea sa fi disparut de aceea vrea un ecograf atat de repede. Sper sa fie bine dar imi vine sa plang mereu.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2009-07-20 21:25:46)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2498 2009-07-20 21:47:25

katami
Platinum member

am mai auzit chestia asta in strainatate... naspa sad adica pana mea... ar trebui sa avem dreptul sa alegem, nu?

referitor la chestiune nu prea stiu ce sa zic... vezi si tu ce faci maine, mai trage-l de limba puss

#2499 2009-07-20 22:02:12

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Fetele am nascut natural fara epiziotomie.
A fost groaznic.
Bine ca s-a terminat ok.

#2500 2009-07-20 22:18:23

lili pala
Sr. member

thanandar a scris:

A fost groaznic.
Bine ca s-a terminat ok.

cum adica ai nascut?? cand ai nascut???? wow

Fetelor, eu am mai mult de 24 de ore de cand am contractii dureroase, dar neregulate.... probabil un fel de travaliu fals.
Vreau sa va spun ca doare taaaare, noroc ca apar cand si cand si dureaza putin - cam 15-20 secunde.
Nu sunt speriata si sper sa reziste stefan pana miercuri - mi s-a pus pata sa nasc de eclipsa... lol  lol

Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-07-20 22:30:26)

#2501 2009-07-21 08:45:01

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

Lili, noi suntem alaturi de tine si ne rugam la DD sa fie totul bine.
Mai ai o ziiiiiiiiiiiiiii!!!! majoreta
Iti urez de pe acum o nastere usoara si sa vii cu vesti cat mai curand. puss  puss  puss Doamne..ce emotii cred ca ai...

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#2502 2009-07-21 10:14:34

camysh
Moderator

thanandar a scris:

A fost groaznic.
Bine ca s-a terminat ok.

cum ai si nascut deja??
nu mai aveai cecva pana la termen?? oricum, sa fiti sanatosi si tu si bebe si tati puss
si felicitari pt minunea din viata voastra! majoreta

#2503 2009-07-21 10:44:13

lili pala
Sr. member

thanandar, wow... eu ma prind mai greu...FELICITARI!  SI SA AI bebic SANATOS SI MANCACIOS!
crestere usoara si refacere rapida! asteptam poze!

#2504 2009-07-21 10:58:27

camysh
Moderator

thanandar, ti-am deschis topic, te asteptam acolo smile
http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 3#p1161423

#2505 2009-07-21 13:43:49

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

lili muuuulta bafta...sa ai nastere usoara, sa termini mai repede si sa te intorci acasa cu Stefanut  majoreta ... astept o veste de la tine... kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2506 2009-07-21 14:37:11

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Lili, multa bafta maine!O sa fie bine, ai sa vezi!Nu te mai gandi la tampenii, gandeste-te ca maine il vezi pe Stefan si poti sa-i dai pupic la propriu...majoreta

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2507 2009-07-21 16:35:44

lili pala
Sr. member

UITE CA AM AJUNS SI EU AICI... adica la final de sarcina... parca mai ieri anuntam ca am test cu 2 liniute.... ce-a trecut timpul... acum ca privesc in urma.... am uitat de greturi, de starile de voma, de somn, oboseala...
Mi-ati fost alaturi aproape 9 luni minunate, mi-ati dat sfaturi, m-ati sustinut...
Pentru toate astea VA MULTUMESC!
SI FETELOR, IERTATI-MA! Daca v-am suparat, gresit cu ceva...

#2508 2009-07-21 16:43:00

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

N-ai gresit cu nimic, Lili, dar dak te mai "vedem" asa de pesimista, ne suparam rau! NU, FETELOR? smile

Baga curaj mult maine si te asteptam si cu al3-lea bebe tongue  (joke, sa nu ma-njuri big_smile )

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.