|
Nu esti logat.
Discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2-50#932 2009-01-09 18:07:25
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2
Acum, ati auzit de Celeste se intoarce?.... Sa continuam telenovela..... Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-09 18:12:52) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #933 2009-01-09 18:11:48
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2nu imi vine sa cred !!!!!!!!!!!!! Offline #934 2009-01-09 18:19:41
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2pur si simplu nu mai am putere sa fac ceva, m-am saturat sa ma duc din policlinica in spital si dintr-un spital in altul..... Sa sun toti medicii recomandati de prieteni, sa ajung acolo si sa mi se spuna ca nu are ce sa imi faca deoarece: nu am nu stiu ce analiza de ultim moment si nu mai se poate faca ca pana iese nasc......, ca nu sunt dilatata si daca nu incep sa ma dilat nu imi fac injectii de dilatare ?! si asa mai departe........sa ma duc acasa linistita ca nasc.....in cateva ore normal, azi, maine, la ora 5, la ora 9.....Pana maine, pana duminica, pana luni, a, ba nu, poti sa mai stai o sapt cu dopul rupt, ba chiar 10 zile....., sa astept contractiile alea, ca atunci cand apar contractiile striga: hei, noi suntem contractiile de nastere, nu te pacalim!!!!!, ca sa se rupa apa! neaparat trebuie sa fiu printre cele 10% dintre femei carora li se rupe??? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #935 2009-01-09 18:20:48
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2Daliana , este inuman ceea ce ti se intampla....citesc si eu de cateva zile si nu-mi vine sa cred.... Offline #936 2009-01-09 18:22:38
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2daliana.. ma faci sa rad. Lasa ca e bine daca copilul este bine nu-i nici o problema.. Te vad fericita... eu am incerdere ca procedezi bine. Si iara ma repet ..in Anglia este exact acelasi lucru .. daca ei cred ca nu nasti .. te expediaza acasa. Nu iti fac nimic decat daca este pusa in pericol viata mamei sau a fatului. Te-ai ingrasat cu mult la sarcina asta decat prima ? Poate este si grasimea care ingreuneaza dilatatia. Cred ca daca unele din fetele de pe forum care au nascut ar trai in anglia nu ar mai fi nascut deloc ... aici nu se face cezariana .. nu conteraza ca porti ochelari ca ramai oarba ca asa vrei sa nasti, etc .. iti rade in nas si te expediaza la moasa . De fapt nici nu vezi doctorul decat daca exista o problema grava cu bebelusul. Parte buna este ca ai totul gratis.. si ca esti sigura 100% ca face totul corect. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-01-09 18:23:48) Offline Publicitateloading...
#937 2009-01-09 18:22:55
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2nu te tine nimeni mai mult de 24 de ore in spital daca nu nasti, -am fost azinoapte-"politica spitalului".... si la Elias si la Filantropia........si la fiecare spital e o "politica"....... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #938 2009-01-09 18:25:48
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2macAr ti-au facut acel NST ??? un fel de EKG la bebe? monitorizarea batailor fetale Offline #939 2009-01-09 18:31:59
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2Doamne Daliana, ce oameni. Tu ar fi trebuit sa fii internata deja si sa fie un doctor care sa te monitorizeze. Nu-mi vine sa cred ca pot lasa omul asa ca au 700 de mii de politici diferite Offline #940 2009-01-09 18:33:52
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2i-au monitorizat bataile inimii aseara toata seara ... pe pagina 31 spune. o noapte pierduta in spital cand putea sa stea bine mersi pe laptop acasa Offline #941 2009-01-09 18:37:57
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2nimeni, in afara de Dumnezeu, nu poate sti cu exactitate cind vine un copil pe lume, doar daca se naste prin cezariana, cind e programata cezariana adica...... Offline #942 2009-01-09 18:49:52
da si am facut si la medlife acum si am si electrocardiograma copilului Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-09 18:51:32) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #943 2009-01-09 18:54:54
cumnata mea cu uter dublu a nascut in octombrie fetita de 4 300 ! constitutia exact ca a ta ! S-a ingrasat si mult pe parcursul sarcinii ... Daca doctorita ta are experienta o sa aiba grija sa nu te rupi. Tu faci cum vrei. Nu te obliga nimeni sa nasti natural .. cel putin in romania nu te obliga nimeni :)Am vazut ieri o emisiune la tv in care femei supraponderale nasteau copii gigantici .. natural .. fara complicatii si erau fericite si multumite.. deci se poate. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-01-09 18:56:06) Offline #944 2009-01-09 18:55:54
vorbesti cam usor....nu cred ca a fost o noapte pierduta Offline #945 2009-01-09 18:58:20
e tot aici ... dupa ce fusese la ecografie cu cateva ore inainte a mers spre spital .. si a stat o noapte de pomana .. copilul nu este in distress( cauta pe google distress baby) Offline #946 2009-01-09 18:59:49
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2pur si simplu ma las in mainile lui dumnezeu, nu mai am putere sa fac ceva, sunt prea obosita, m-am agitat atat in ideea de a nu ma apuca nasterea pe acasa sau sa fiu candidata la cezariana pt ca se mareste copilul mai mult, sau sa nu intre in suferinta fetala...... si pt ca sunt paralizata de piciorul stang, altfel stateam calma... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #947 2009-01-09 19:00:13
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2stiu f bine ce inseamna distress....de aceea am si intrebat-o de NST (cauta si tu pe google ) Offline #948 2009-01-09 19:01:19
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2multumesc tuturor pentru suport......... fiecare m-ati ajutat intr-un fel sau altul... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #949 2009-01-09 19:02:05
putina informare nu strica niciodata ... mai ales ca sunteti doctor Offline #950 2009-01-09 19:15:20
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2ma duc sa ma culc, poate reusesc sa dorm ca sunt franta! imi doresc un we linistit in familie, fara contractii, fara nimic, as dormi 2 zile si 2 nopti... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|