Versuri..:d
- BabyLove
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-19
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Re: Versuri..:d
Ea e nebuna, Iubita mea, Nu vrea sa danseze pentru ca e prea sexy, E uimitor Corpul ei, Nu vrea sa il imparta cu nimeni, Simt In mine Tensiunea urcand, sunt atat de agitat, O vreau Ea stie asta, Ma tachineaza atat de mult, O sa pierd asta.
Nu stii ca sunt nebun dupa tine, doamna ( iubito ), Sunt nebun Dupa tine iubito, Orice ai face Ma uimesti Sunt atat de nebun Dupa tine iubito ( x 2 ).
Doamne, fata asta e foarte rea, Ma face sa ma simt atat de innebunit, Oh, Oh, fata asta e superfly ( ? ), Ma face sa ma simt atat de bine.
Ea e nebuna, Iubita mea, Nu vrea sa danseze pentru ca e prea sexy, E uimitor Corpul ei, Nu vrea sa il imparta cu nimeni, Simt In mine Tensiunea urcand, sunt atat de agitat, O vreau Ea stie asta, Ma tachineaza atat de mult, O sa pierd asta.
Nu stii ca sunt nebun dupa tine, doamna, Sunt nebun Dupa tine iubito, Orice ai face Ma uimesti Sunt atat de nebun Dupa tine iubito.
Doamne, fata asta e foarte rea, Ma face sa ma simt atat de innebunit, Oh, Oh, fata asta e superfly ( ? ), Ma face sa ma simt atat de bine.
Cam asa e ... Ma rog, suna destul de aiurea in romaneste, daca iei ca atare versurile poate surprinzi o anumita doza de nonsens dar cam asa ar fi traduse.
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- skumpi
- Vizitator
- kdeea
- Platinum member
- skumpi
- Vizitator
- BabyLove
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-19
ms mult
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
ce patisi ma?
- Leo
- Sr. member
- Site
al1na a scris:ce patisi ma?
Pai versuri ca astea... fac 10 piese intr-o noapte...
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
pai da, din astea de genul: iubitul meu are titei / pot sa fac ce vreau cu ei
- kdeea
- Platinum member
Intr-adevar Leo
Pentru putin Klau
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
Leo a scris:al1na a scris:ce patisi ma?
Pai versuri ca astea... fac 10 piese intr-o noapte...
pai acum si cu tine ... la cata cultura exista in romania, e logic sa prinda la public asa ceva
- Leo
- Sr. member
- Site
"Ea e nebuna, Iubita mea, Nu vrea sa danseze pentru ca e prea sexy, E uimitor, Corpul ei, Nu vrea sa il imparta cu nimeni"
Asta-mi aduce aminte de o poza de la Members Area: Are Persi un tricou cu "I'ma bitch, but not yours" sau ceva de genu'...
Iubita mea nebuna nu vrea sa manance ciorba pentru ca e prea machiata, Iubita mea ma-nnebuneste, cu buza ei de ciocolata... Are... gloss pe buza, are sanii mari sub bluza, Cred ca am sa ma tai cu lama daca si ea ma refuza. Da, am sa ma tai cu lama... pentru ca imi place dama, Ea sta... sus pe tocuri in pantofii ei ar-gin-tii Daca m-ar refuza, cat de mult as suferiiiiii... Ea stie, ea stie cum sa puna problema... Ma topesc cand o vad, ca margarina Delma, Cand o am langa mine, ma simt plin de vitamine, Ea e nebuna, e machiata, e machita, e atat de colorata, As sta cu ea la un coniac sau la o apa plata...
Mai vreti?
Later Edit:
Innebunesc cand o vad cum se misca-n cluuub Face-un dublu axel cu... triplu tulup Parca-s bagat in triplu stecher, la... 2-80 Deci: ea fata de langa care nu poti sa pleci As scuipa cu ea coji de seminte la meci... Acum ma enerveaza ca e ... "not mine" Dar o combin la un film... sa decojim "Nut Line" Sau... daca nu vrea, sa bem o "Vodca cu lime" Sa spargem impreun-alune ca... Chip si Dale, Ea face "suck cock", eu ii fac un cocktail ...
GIE!
Ultima oara a fost editat de Leo (2008-10-17 17:23:04)
- cristinaV
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-03-26
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
- kdeea
- Platinum member
Leo a scris:"Ea e nebuna, Iubita mea, Nu vrea sa danseze pentru ca e prea sexy, E uimitor, Corpul ei, Nu vrea sa il imparta cu nimeni"
Asta-mi aduce aminte de o poza de la Members Area: Are Persi un tricou cu "I'ma bitch, but not yours" sau ceva de genu'...
Iubita mea nebuna nu vrea sa manance ciorba pentru ca e prea machiata, Iubita mea ma-nnebuneste, cu buza ei de ciocolata... Are... gloss pe buza, are sanii mari sub bluza, Cred ca am sa ma tai cu lama daca si ea ma refuza. Da, am sa ma tai cu lama... pentru ca imi place dama, Ea sta... sus pe tocuri in pantofii ei ar-gin-tii Daca m-ar refuza, cat de mult as suferiiiiii... Ea stie, ea stie cum sa puna problema... Ma topesc cand o vad, ca margarina Delma, Cand o am langa mine, ma simt plin de vitamine, Ea e nebuna, e machiata, e machita, e atat de colorata, As sta cu ea la un coniac sau la o apa plata...
Mai vreti?
Later Edit:
Innebunesc cand o vad cum se misca-n cluuub Face-un dublu axel cu... triplu tulup Parca-s bagat in triplu stecher, la... 2-80 Deci: ea fata de langa care nu poti sa pleci As scuipa cu ea coji de seminte la meci... Acum ma enerveaza ca e ... "not mine" Dar o combin la un film... sa decojim "Nut Line" Sau... daca nu vrea, sa bem o "Vodca cu lime" Sa spargem impreun-alune ca... Chip si Dale, Ea face "suck cock", eu ii fac un cocktail ...
GIE!
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
foarte tare
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- milana
- Sr. member
- De la: orasul de pe deal
- Inregistrat: 2006-09-14
- skumpi
- Vizitator
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|