homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E.coli iar??

#1 2008-10-17 10:17:25

Adellina
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-17

E.coli iar??

Buna,

Ma adresez in special Doctoressei sau oricarui cadru medical pentru a afla rezulatul unei analize de secretie. Istoricul este cam asa..Acum 2 ani am descoperit la analize E.coli si Ureaplasma Urealiticum. Le-am tratat conform schemei data de doctor dar mereu recidiveaza completate de vaginite. Ma gandesc sa fac un vaccin pt imunizare, Uro-vaxom, ce parere aveti despre el? Sau despre culturi probiotice pentru a reface flora intestinala, in urma repetatelor antibiotice simt ca nu e la fel
Ultima analiza pe care va rog sa mi-o ''traduceti'' este( cu marea rugaminte sa bifati punct cu punct pentru a ma ajuta si pe viitor sa inteleg rezultatele  teiubesc  )

1- Celule epiteliale poligonale-frecvente, izolate si in gramezi, plicaturate in proportie de 70%
2- celule epiteliale rotunde- rare
3- celule cu aspect de ''clue cell''- absente
4- leucocite- relativ frecvente
5- hematii- absente
6- trichomonas vaginalis- absent
7- levuri- absente
8- bacili gram pozitiv, polimorfi (probabil doderlein)
9.bacili gram negativ- rari

Va multumesc din suflet  smile

#2 2008-10-17 11:58:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: E.coli iar??

din analiza nu rezulta ca ai avea vreo infectie dar numarul leucocitelor e cam crescut...oricum ii las si doctoressei linkul...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-10-17 18:25:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Adellina a scris:

Buna,

Ma adresez in special Doctoressei sau oricarui cadru medical pentru a afla rezulatul unei analize de secretie. Istoricul este cam asa..Acum 2 ani am descoperit la analize E.coli si Ureaplasma Urealiticum. Le-am tratat conform schemei data de doctor dar mereu recidiveaza completate de vaginite. Ma gandesc sa fac un vaccin pt imunizare, Uro-vaxom, ce parere aveti despre el? Sau despre culturi probiotice pentru a reface flora intestinala, in urma repetatelor antibiotice simt ca nu e la fel
Ultima analiza pe care va rog sa mi-o ''traduceti'' este( cu marea rugaminte sa bifati punct cu punct pentru a ma ajuta si pe viitor sa inteleg rezultatele  teiubesc  )

1- Celule epiteliale poligonale-frecvente, izolate si in gramezi, plicaturate in proportie de 70%
2- celule epiteliale rotunde- rare
3- celule cu aspect de ''clue cell''- absente
4- leucocite- relativ frecvente
5- hematii- absente
6- trichomonas vaginalis- absent
7- levuri- absente
8- bacili gram pozitiv, polimorfi (probabil doderlein)
9.bacili gram negativ- rari

Va multumesc din suflet  smile

cerinta ta, de a bifa punct cu punct e dificil catre imposibil de satisfacut...iti inteleg dorinta de a stii si tu sa iti intawrpretezi analizele insa de aia fac medicii o scoala si inginerii alta, pentru ca invata acolo lucruri diferite...ma rog, examenul secretiei vaginale pare a fi ok, in ciuda acelor leucocite relativ frecvente
Uro-vaxom e ok, eficient insa doar in privinta tractului urinar...igiena are rolul hotaritor in prevenirea recidivelor infectiilor cu E,.Coli...de care, fie vorba intre noi, e greu sa te feresti, mai ales daca ai avut deja o infectie cu el

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-10-20 10:49:30

Adellina
Membru

Sunt de acord ca medicii au meritul lor dar am avut si experiente neplacute cu unii dintre ei si am capatat obiceiul de a verifica si in alte parti inainte de a incepe un tratament.
O ultima intrebare, bacili gram negativ rari indica o afectiune?

Multumesc mult pentru raspuns  smile

#5 2008-10-20 12:55:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu pt ca ai si bacilii doderline...daca acestia ar fi absenti atunci am putea vb de o infectie...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-10-20 13:57:07

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

infectiile recidivante cu e.coli comporta o schema terapeutica speciala. cu un urolog ai vb?

mami de minuni hjarta

#7 2008-10-20 16:35:25

Adellina
Membru

ma intreb daca la analiza simpla pe care am prezentat-o mai sus ar fi trebuit sa apara E.coli daca exista? sau trebuie facuta o analiza speciala? acum sunt dupa tratamentul dat de ginecolog si dupa noile analize voi vedea daca trebuie sa merg la urolog. nu mi s-a recomandat pana acum sa vad si un urolog..

mai astept cateva zile pt a trece influenta antibioticului si ma duc sa repet analizele insa eram curioasa daca testul asta e ok, urmeaza sa merg la doctor in aprox. o saptamana. test Papanicolau -flora bacteriana cocica. lactobacili. frotiu inflamator. .
poate fi inflamatia de la vaginita sau altceva mai grav?
am constatat ca racesc foarte repede, daca intr-o zi nu imi pun papuci in casa si am picioarele reci imediat ma dor ovarele. mama mea e la fel, sa fie genetica sensibilitatea asta?
merci

Ultima oara a fost editat de Adellina (2008-10-20 16:44:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.