|
Nu esti logat.
Hpv#1 2008-10-17 11:03:51
hpvbuna. scriu pentru prima data pentru ca ma aflu intr-o situatie diserata. in urma cu o saptamana am fost la un control ginecologic (mentionaez ca ultimul a fost in sept 2007 la 7 sapt de la nastere cand mi s-a spus ca sunt ok). dr mi-a facut colposcopie si a descoperit o rana pe col(pata rosie) de 1.5 cm. Mi-a spus imediat sa-mi fac tipaj adn hpv, dar in acelasi timp mi-a luat probe pentru papanicolau si examen secretie. la 4 zile de la consultatie am fost sa-mi ia proba pentru hpv. Mi-a spus ca asteptam rezultatele dupa care urmeaza o cauterizare si un citotest. intrebarea mea ar fi daca doctorul si-ar putea da seama dupa o colposcopie daca sunt infactata cu acest virus si neavand nici un fel de rezultate la nici o analiza. azi pe la ora 16.00 o sa iau rezultatul la papanicolau si secretie. de o saptamana nu mai am liniste ma gandesc la tot ce-i mai rau. Offline #2 2008-10-17 11:08:50
Re: hpvNu si-a dat seama daca ai hpv la colposcopie. Dar rana pe col este provocata uneori de acest virus. De-asta te-a trimis sa faci testul hpv. Dar nu e musai sa ai hpv daca ai rana pe col. Acestea mai pot avea si alte cauze. Medicul tau a luat in calcul toate posibilitatile. Asteapta rezultatul analizelor. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-10-17 11:11:06
Re: hpvmultumesc mult andreea si sa speram ca totul va fi bine. o sa va ti la curent cu rezultatele. mai am o intrebare. o rana pe col de 1.5 cm este una mare? mentionez ca nu am avut niciodata vreo alta sangerare in afara de menstra. acum urmez un tratament cu colposeptine ovule si vitamina c 1g/zi. Ultima oara a fost editat de adriana_f (2008-10-17 11:37:05) Offline #4 2008-10-17 11:59:20
Re: hpvAdriana, fi mai atenta te rog... mai era un topic despre HPV, nu cred ca trebuia sa mai deschizi unul.... o sa iti iei warn de la fete... Offline #5 2008-10-20 09:22:14
Re: hpvneatza. am primit rezultatul testului papanicolau.va rog ajutati-ma pentru interpretarea rezultatului: Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-20 11:55:27
Re: hpvascus inseamna modificari atipice la nivelul colului uterin de aceea ar trebui sa faci niste investigatii suplimentare Offline #7 2008-10-20 12:35:35
Re: hpvda, am facut colposcopie. mi-a descoperit o rana pe col. acum astept rezultatul testului adn hpv. dr. mi-a zis ca e posibil ca datorita inflamatiei sa-mi fi iesit ascus. dar totodata mi-a pomenit de cauterizare. deocamdata urmez un tratament cu colposeptine. Mi-a mai dat cervugid si polygymax dar dupa ce termin cu colposeptine. dupa tot acest tratament revin la dr pentru colposcopie si mai vedem Ultima oara a fost editat de adriana_f (2008-10-20 12:36:08) Offline #8 2008-10-20 12:54:58
Re: hpvbafta adriana in funtie de marimea ranii trebuie vazut daca reactioneaza la cervugid sau daca intradevar e nevoie de cauterizare...daca nu e f mare s ar putea sa fie de ajuns tratamentul cu ovule... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-10-20 14:50:50
Re: hpvrana are 1.5 cm. sincer nu stiu daca e mare sau mica, dar sper din tot sufletul sa scap de cauterizare. apropo, doare aceasta interventie? se face anestezie locala? si daca fac cauterizare e posibil ca rana sa revina la un moment dat? daca hpv iese negativ, sunt hotarata sa fac acel vaccin, chiar daca o sa ma coste de o sa ma usture, asta e. macar pot sta linistita cativa ani. mentionez ca tocmai am implinit 26 ani Offline #10 2008-10-20 18:14:09
Re: hpvnu doare adriana...si se poate ca se revina rana daca apar infectii pe care nu le tratezi la timp spre ex... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-11-03 09:50:01
Re: hpvvineri am primit rezultatul adn hpv, sunt bucuroasa ca a iesit negativ. oare acum mai trebuie sa fac cauterizare? maine merg la dr pentru o secretie totala, dupa care o sa-mi continui tratamentul cu ovule. credeti ca am vreo sansa sa scap de cauterizare? Offline #12 2008-11-03 10:21:33
Re: hpvDepinde numai de corpul tau cum raspunde la tratament. Daca rana nu trece cu tratament, se va ajunge si la cauterizare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|