homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai suport....

#1 2008-10-17 12:32:00

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

nu mai suport....

...

Ultima oara a fost editat de justme22 (2009-10-17 20:42:02)

#2 2008-10-17 12:33:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: nu mai suport....

dar ce ai patit, justme, poti sa ne spui ? poate problemele tale nu sunt grave si-ti faci tu mai multe griji decat ar trebui  puss

#3 2008-10-17 12:37:20

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

poate un  prim pas este cel de a te descarca...spune tot ce ai pe suflet... puss
noi te ascultam si suntem alaturi de tine puss

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2008-10-17 12:38:51

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

povesteste-ne ce ai patzit justme22
nocry

They can because they think they can.

#5 2008-10-17 12:41:53

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

stii ca atunci cand vine una..vin toate
deci ..spune-ne ce ai patit
puss

Dance like nobody is watchin....

Publicitate

loading...

#6 2008-10-17 12:42:33

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

hai, be strong puss fiecare trecem prin perioade nefaste; daca vrei sa iti descarci sufletelul, suntem aici smile

Ultima oara a fost editat de milana (2008-10-17 12:43:04)

#7 2008-10-17 13:00:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Justme, eu nu sunt medic, dar pot sa-ti zic ca nu faci nimic acum daca disperi gandindu-te cate probleme ai
ia-le pe rand, fa tratamentul pentru microadenom si o sa scapi de el
durerile de stomac si constipatia nu stiu cine nu le are in ziua de azi, iar faptul ca tu te stresezi atat de tare nu face decat sa le accentueze
ia-o incetisor si incearca sa te linistesti, cu siguranta problemele tale se pot rezolva
hai, curaj, si poti sa vorbesti cu noi ca sa te ajutam sa treci mai usor peste asta  puss

#8 2008-10-17 13:07:43

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

justme22, te inteleg ca esti la capatul puterilor. s-au adunat multe, ai dreptate, dar de tine, de starea ta psihica,  depinde cum vei reusi sa iesi cu bine din situatia asta. hai s-o luam pe puncte:
1. avortul-a fost, a trecut. ai facut un lucru nesabuit, l-ai reparat, ai platit, ca sa zic asa, pretul pentru el. uita si mergi mai departe, ai acum alte lucruri la care sa te concentrezi.
2. vechiul tratament, la fel si el, e vechi, a trecut
3. ti s-a dat noul tratament ptr microadenom. eu zic sa te tii de el - vezi ca mai e cineva care il face. eventual mergi si intreaba medicul care ti l-a prescris daca ai voie si antibb intre timp. asteapta sa vezi cum isi face efectul.
4. pietrele la rinichi nu prea ridica probleme in general. vezi ce faci cu stomacul+constipatia. te alimentezi corect? zici ca nu s-a deswcoperit nimic la stomac. dar daca e alimentatie gresita (ma gandesc ptr ca zici ca suferi si de constipatie!!!!!!) sau stresul isi spune cuvantul???
justme, eu zic sa te concentrezi acum asupra problemelor stringente, respectiv sa-ti faci tratamentul ptr microadenom. alimenteaza-te mai sanatos si incearca sa mai dai de-o parte gandurile negre!

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#9 2008-10-17 13:11:29

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

imi pare rau ca trebuie sa treci prin aceste momente...fiecare din noi avem necazuri,fie de sanatate fie de altceva,dar nu trebuie sa cedam stresului.de cele mai multe ori stresul accentueaza starea in care ne aflam.cel mai bine ar fi,ca intr o zi,sa te relaxezi,sa faci ceea ce ti place tie cel mai mult si asa sa ti pui in gand sa te faci bine.sa ti aduni puterile si sa o iei de la capat...si orice problema are o rezolvare...
gaseste vointa si increderea in tine!fii mai optimista,chiar daca e greu.uneori gandurile pozitive ajuta foarte mult,extraordinar de mult!multa sanatate si Doamne ajuta sa te faci bine!

stau acum si ma gandesc ca inainte de a te invinge boala,te omoara stresul....

Ultima oara a fost editat de maryu (2008-10-17 13:17:55)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#10 2008-10-17 13:14:16

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

sunt convinsa ca ai pe cineva langa tine care te sustine psihic
puss
aloca-ti zilnic o perioada numai a ta..in care sa citesti..sa faci o baie lunga si relaxanta sau cva ce iti place tie..trebuie sa fie mai bine..cand ne vedem cateodata la pamant cu toate greutatile..nu trb decat sa ne ambitioneze si mai mult sa mergem mai departe si sa luptam
puss

Dance like nobody is watchin....

#11 2008-10-17 13:17:07

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pai vezi ca deja identifici niste cauze?
in primul rand MANANCA SANATOS! tot timpul, fara exceptii. fara junk-food, fara grasimi, etc... cred ca stii cum, daca nu, citesti. ca lectura in domeniu eu iti recomand ultima carte a Mihaelei Bilic. am invatat foarte multe lucruri intereseante din ea. lasa stresul, nu te mai gandi numai la problemele de sanatate. sau daca te gandesti la ele, gandeste pozitiv: le poti rezolva ptr ca nu sunt grave! nu te mai autoanaliza asa mult, capul sus si fii mai optimista. fa tratamentul si vedem apoi.
noi suntem alaturi de tine!

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#12 2008-10-17 13:19:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

de acord cu fetele.
problema cu microadenomul trebuie rezolvata acum.
pietrele la rinichi se vindeca cu ceaiuri care le dizolva si se elimina odata cu urina.
durerile de stomac pot foarte bine sa fie cauzate din cauza stresului, pe care trebuie sa-l lasi deoparte... stresul poate duce la aparitia ulcerului sau a diabetului...
constipatia poate fi rezultatul unei alimentatii nesanatoase, sau un efect al vreunui medicament. eu am luat, de ex, fier pastile si m-am cosntipat de la ele... bea ceai impotriva constipatiei.

daca le iei pe rand nu mai par chiar atat de grave,,,
multa multa sanatate si stai aici cu noi, mai vb, mai trece timpul, ne mai uitam necazurile kram

#13 2008-10-17 13:26:12

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Stiu ca iti este foarte greu dar trebuie sa fii puternica, sa te imbarbatezi ca o sa te faci bine si ai sa vezi ca asa va fi...autosugestia e cel mai bun medicament.....am auzit oameni bolnavi de boli incurabile care s`au vindecat miraculos pt ca au avut incredere in d-zeu si nu s`aul lasat doboratzi de boala....un exemplu f cunoscut este cantareatza Anca Parghel...cred ca ai auzit si tu povestea ei...fii curoajoasa! te asteptam cu vesti bune! puss

pc  pc

#14 2008-10-17 13:27:13

OneOnly
Insomniac member

puss suntem alaturi de tine

#15 2008-10-17 13:39:05

OneOnly
Insomniac member

nu mancai sau mancai aiurea?sau cum de s-a ajuns acolo justme22?

#16 2008-10-17 13:51:07

OneOnly
Insomniac member

box pt mine ,k mananc aiurea si fara nici o ordine box
hai nu mai fi atat de trista nocry nocry
trebuie sa ai si o stare psihica buna ca sa treci mai usor si peste cele fizice.kram
nu ma pronunt cu sfaturi in ceea ce privesc problemele fizice,deoarece nu ma pricep,si pot zice asa doar dupa ureche
in primul rand calmeaza-te ,iti faci mai mult rau daca te nelinistesti atat de tare.
stiu k si eu am problema ca ma agit intr-un hal fara de hal,acum le bateam la cap pe fete cu nebuniile mele.ma rog,la mine sunt alte cauza pt care ma chinui dar rezultatul e tot o stare generala proastaaa si nu's in stare de nik box
hopa sus!
o sa fie bine si pt noi!si daca nu e,facem noi sa fie bine!
pusspuss

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-17 13:52:16)

#17 2008-10-17 13:56:54

skumpi
Vizitator

ai multe pb...intr`adevar... dar numai u te poti ajuta...psihic vorbind....
incearca sa nu le mai pui asa la suflet...dak poti...iti dai seama k noi toti avem pb medicale ...poate k ink nu sunt descoperite acum...u bucura`te k stii de ele si ai posibilitatea sa le tratezi ! probabil sistemu tau imunitar e la pamant....incearca ceva solutii naturale sa`ti mai intaresti imunitatea !
impune`ti sa nu te mai lasi doborata de asta... incearca sa gandesti pozitiv pt ca crede`ma, nu sunt cele mai rele lucruri care se pot intampla in viata !
hai sa`ti dau ceva ce am primit si eu si chiar ajuta  big_smile cam lung da merita

DECALOGUL IRATIONALITATII

1.    TREBUIE sa reusesti in tot ceea ce faci, ALTFEL esti fara valoare ca om (esti neimportant/ inferior/ slab)
2.    TREBUIE sa reusesti in tot ceea ce faci, ALTFEL este groaznic si catastrofal (este cel mai rau lucru care ti se poate intampla)
3.    TREBUIE sa reusesti in tot ceea ce faci, ALTFEL nu poti tolera/suporta acest lucru (este insuportabil)
4.    TREBUIE ca ceilalti sa se comporte corect si / sau frumos cu tine, ALTFEL esti fara valoare ca om (esti neimportant/ inferior/ slab) si/sau ei sunt fara valoare (rai).
5.    TREBUIE ca ceilalti sa se comporte corect si / sau frumos cu tine, ALTFEL este groaznic si catastrofal (este cel mai rau lucru care ti se poate intampla).
6.    TREBUIE ca ceilalti sa se comporte corect si / sau frumos, ALTFEL nu poti tolera/ suporta acest lucru (este insuportabil)
7.    TREBUIE ca viata sa fie dreapta si usoara, ALTFEL esti fara valoare ca om (esti neimportant/ inferior/ slab) si/sau viata ester ea.
8.    TREBUIE ca viata sa fie dreapta si usoara, ALTFEL este groaznic si catastrofal (este cel mai rau lucru care ti se poate intampla).
9.    TREBUIE ca viata sa fie dreapta si usoara, ALTFEL nu poti tolera/ suporta acest lucru (este insuportabil).
10.    EU, CEILALTI SI/SAU VIATA TREBUIE CU NECESITATE SA ?

Intr-o varianta prescurtata:
Nucleul nebuniei ? triada irationalitatii
Modelul triarhic al patogenezei

1.    Eu TREBUIE CU NECESITATE sa ?
2.    Ceilalti TREBUIE CU NECESITATE sa ?
3.    Viata TREBUIE CU NECESITATE sa ?

DECALOGUL RATIONALITATII

1.    AR FI PREFERABIL sa reusesti in tot ceea ce faci si fa tot ce depinde de tine in acest sens, DAR DACA NU REUSESTI, nu inseamna ca esti fara valoare ca om, ci doar ca ai avut un comportament mai putin performant, care poate fi imbunatatit in viitor.
2.    AR FI PREFERABIL sa reusesti in tot ceea ce faci si fa tot ce depinde de tine in acest sens, DAR DACA NU REUSESTI, aminteste-ti ca este doar (foarte) rau, fara a fi insa catastrofal (adica cel mai rau lucru care ti se poate intampla).
3.    AR FI PREFERABIL sa reusesti in tot ceea ce faci si fa tot ce depinde de tine in acest sens, DAR DACA NU REUSESTI, poti tolera/suporta acest lucru si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, chiar daca este mai greu la inceput.
4.    AR FI PREFERABIL ca ceilalti sa se comporte corect si / sau frumos cu tine, DAR DACA NU SE COMPORTA ASA, nu inseamna cu tu sau ei sunt fara valoare ca oameni, ci doar ca a gresi este omeneste .
5.    AR FI PREFERABIL ca ceilalti sa se comporte corect si/ sau frumos , DAR DACA NU SE COMPORTA ASA, aminteste-ti ca este doar (foarte) rau, fara a fi insa catastrofal (adica cel mai rau lucru care ti se poate intampla).
6.    AR FI PREFERABIL ca ceilalti sa se comporte corect si/sau frumos, DAR DACA NU SE COMPORTA ASA, poti tolera/suporta acest lucru neplacut si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, chiar daca este mai greu la inceput.
7.    AR FI PREFERABIL ca viata sa fie dreapta si usoara, DAR DACA NU ESTE, nu inseamna ca esti fara valoare ca om si/sau ca viata este rea, ci  doar ca lucrurile nu sunt mereu cum dorim noi.
8.    AR FI PREFERABIL ca viata sa fie dreapta si usoara, DAR DACA NU ESTE, aminteste-ti ca este doar (foarte) rau, fara a fi insa catastrofal (adica cel mai rau lucru care ti  se poate intampla).
9.    AR FI PREFERABIL ca viata sa fie dreapta si usoara, DAR DACA NU ESTE, poti tolera/ suporta acest lucru si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, chiar daca este mai greu la inceput.
10.    SINGURUL LUCRU CARE TREBUIE ESTE CA NIMIC NU TREBUIE CU NECESITATE.
Intr-o varianta prescurtata:
Nucleul sanatatii ? triada rationalitatii
Modelul triarhic al sanogenezei
1.    Accepta ceea ce nu se poate schimba
2.    Fa tot ce este omeneste posibil pentru a schimba ce se poate schimba, amintindu-ti insa mereu ca uneori lucrurile NU TREBUIE sa se intample cum vrei tu.
3.    Fa diferenta intre 1 si 2.

PASTILA PSIHOLOGICA
SFATURI PENTRU O VIATA RATIONALA SI FERICITA

1.    Urmeaza decalogul rationalitatii si evita decalogul irationalitatii
2.    Asimileaza Nucleul Sanatatii si renunta la Nucleul Nebuniei
3.    Sa doresti sa faci tot ceea ce depinde de tine ca lucrurile sa se intample asa cum vrei tu, dar in acelasi timp sa tii minte ca nu scrie nicaieri ca lucrurile TREBUIE CU NECESITATE sa se intample asa cum vrei tu.
4.    Nu uita ca ar fi de dorit ca toti ceilalti sa te trateze corect, dar asta nu inseamna ca si TREBUIE CU NECESITATE sa o faca.
5.    Nu uita ca este de dorit sa reusesti in tot ceea ce faci, dar asta nu inseamna ca si TREBUIE CU NECESITATE sa reusesti.
6.    Nu uita ca este de dorit ca viata sa fie usoara si dreapta, dar asta nu inseamna ca si TREBUIE CU NECESITATE sa fie asa.
7.    Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, asta nu inseamna ca esti fara valoare ca om, ci doar ca ai avut un comportament mai putin performant care probabil poate fi imbunatatit.
8.    Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, nu inseamna ca este o catastrofa (adica cel mai rau lucru care ti se poate intampla), ci este doar un lucru neplacut (poate pana la extrem de neplacut), fara ca asta sa insemne totusi ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla si ca nu te mai poti bucura de viata.
9.    Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, poti tolera asta si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, desi este mai greu la inceput.
10.    Nu uita ca este placut sa ai aprobarea si dragostea celorlalti si fa tot ce este omeneste posibil sa le obtii, dar aminteste-ti ca si fara ele te poti accepta ca fiinta umana care are tot dreptul sa se bucure de viata.
11.    Nu uita ca este de preferat sa faci lucrurile bine, dar este omeneste sa gresesti.
12.    Nu uita ca oamenii reactioneaza asa cum doresc ei, nu cum doresti tu si aminteste-ti ca ei, ca si tine, nu sunt perfecti.
13.    Ai curajul sa schimbi ceea ce poate fi schimbat, puterea sa accepti ceea ce nu se poate schimba si intelepciunea sa faci diferenta intre cele doua.

Pastila psihologica pentru frica, ingrijorare, teama, anxietate, preocupare

Repeta afirmatiile de mai jos ori de cate ori simti emotii intense, negative, suparatoare, care ti-ar putea pune probleme.

1.    Mi-as dori ca situatia sa fie alta, insa stiu ca dorinta mea nu devine obligatoriu realitate doar pentru ca vreau eu asta.
2.    Pot sa accept ca in viata mi se pot intampla si lucruri pe care nu le doresc, desi este neplacut si am facut tot posibilul ca sa le evit.
3.    Este extrem de neplacut ca mi s-a intamplat asa ceva, insa nu este cel mai rau lucru care mi s-ar fi putut intampla.
4.    Cred ca pot face fata si la situatii mai rele decat cea in care ma gasesc acum.
5.    Este extreme de neplacut, insa nu catastrofal daca in aceasta situatie nu voi putea detine controlul asa cum mi-as dori.
6.    Este rau dar nu dezastuos sa traiesti astfel de emotii.
7.    Este neplacut dar nu catastrofal sa ai astfel de ganduri.

#18 2008-10-17 14:10:18

andi_ene
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-10-04

Cum au spus si fetele cel mai important e sa nu disperi si sa ai o gandire pozitiva. Desi e greu cand ai probleme sa te fortezi sa gandesti pozitiv (stiu cum e), cu mult exercitiu si relaxare o sa te obisnuiesti.
In legatura cu constipatia:
-pe mine m-a ajutat ceaiul de crusin, dar s-a intamplat ca din cauza lui sa dau si in extrema cealalta.
-laxativ mai usor ar fi ceaiul verde. E foarte bun si pt imunitate, si pentru problemele digestive, si pt o gramada de alte probleme. 1 litru de ceai verde pe zi si ai sa vezi ca o sa te reglezi.
- mai citisem undeva cand am avut si eu problema asta, despre boabele de mustar. Nu le-am incercat sa vad ce efect au, dar daca cineva a facut-o, poate ne da un sfat wink
In legatura cu mentruatia:
-nu am inteles exact daca u vrei sa renunti al antibb sau nu. Dar daca vrei sa renunti la ele, sa stii ca ceaiul de galbenele e un foarte bun "emenagog (favorizeaza declansarea ciclului menstrual). Ajuta daca ai dismenoree(dureri la ciclu), amenoree (absenta ciclului), oligomenoree (flux menstrual scazut) ". Eu il folosesc de cateva luni si nici vorba sa mai simt vreo durere inainte sa imi vina si a inceput sa mi se si regleze. Deci banuiesc ca daca bei cu o saptamana inainte de data la care crezi u ca ar trebui sa iti vina, o sa si vina wink  E total. E ieftin si e bun. Poti sa mai citesti despre o gramada de afectiuni care pot fi tratate/ameliorate cu ajutorul ceaiului de galbenele, eu am scris numai despre ciclu aici.

Multa sanatate cu mancare buna si gandire pozitiva smile

#19 2008-10-17 14:14:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

justme22 a scris:

camysh a scris:

de acord cu fetele.
problema cu microadenomul trebuie rezolvata acum.
pietrele la rinichi se vindeca cu ceaiuri care le dizolva si se elimina odata cu urina.
durerile de stomac pot foarte bine sa fie cauzate din cauza stresului, pe care trebuie sa-l lasi deoparte... stresul poate duce la aparitia ulcerului sau a diabetului...
constipatia poate fi rezultatul unei alimentatii nesanatoase, sau un efect al vreunui medicament. eu am luat, de ex, fier pastile si m-am cosntipat de la ele... bea ceai impotriva constipatiei.

daca le iei pe rand nu mai par chiar atat de grave,,,
multa multa sanatate si stai aici cu noi, mai vb, mai trece timpul, ne mai uitam necazurile kram

stiu ca am gresit cu alimentatia si a fost o perioada cand nu am avut grija de mine....dar vreau sa schimb ceva...
am baut ceva ptr constipatie....ce continea cursin...cand a auzit doctorita ce incearca sa vada ce e cu stomacul meu a zis sa nu mai beau nimic ce contine crusin ca e posibil sa-mi fii distrus stomacul din cauza lui...sau din cauza antibebe...si tot asa ...incerc sa tratez una si stric alta:(

las' ca o sa fie bine kram
eu zic asa. dupa ce primesti tratamentul pt problemele tale, mergi la un nutritionist. ii spui tot ce ai, ce medicamente trebuie sa iei si el iti va da un regim sanatos, cu alimente care pot fi consumate in timpul tratamentului.

si capul sus, avem o singura viata!! kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.