homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultati de viitor...?:D-8

#134 2009-02-02 15:41:07

skumpi
Vizitator

Re: facultati de viitor...?:D

LexyaLadyM a scris:

fetili.. si eu is tot a 12.. big_smile eu intr-un fel m-am hotarat,.. vreau sa lucrez in domeniul invatamantului. si m-am gandit sa dau la fac de litere.. specializare.. romana-engleza.
doar k nu am cunostinte exacte .. dak ies profesor direct.. sau dak trebuie sa mai fac si altceva. poate stiti voi.
si.. dak term fac asta.. ma pot angaja si ca invatatoare?
eu oscilez intre profesor si invatatoare.. big_smile nu stiu care ar fi mai avantajoasa k meserie. big_smile

oo.. si k sa nu ziceti.. k m-am dilit.. k nu se castiga bine big_smile am ales meseria asta.. pt lejeritatea programului.. pt k eu vreau sa mai fac si o afacere.. pe langa big_smile

dak vrei invatatoare fa facultatea de pedagogie`
vrei profesor...faci facultatea de de litere si in paralel faci si modulu pedagogic si apoi normal examenu de titularizare`

#135 2011-07-20 09:29:36

alexandra18
Full member
Inregistrat: 2009-05-30

dilemaaa mare... ce facultate sa fac? .. am fost la liceu de uman deci sunt 0 la matematica/chimie/bio ....mi-ar placea ceva legat de sport sau ceva de comunicare. help me !  buga

hjarta sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve hjarta

Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more hjarta miss  mami & papi sad

#136 2011-07-20 09:30:58

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Ai terminat liceul? Si inca nu te-ai inscris la facultate? Sau mai ai un an?

#137 2011-07-20 09:32:38

alexandra18
Full member

nu m-am inscris ptr k nu st in tara inca sad

hjarta sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve hjarta

Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more hjarta miss  mami & papi sad

#138 2011-07-20 09:39:36

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Pai ar trebui sa te grabesti, s-au cam incheiat perioadele de inscrieri...cel putin in Bucuresti. Sau astepti sesiunea de toamna? Oricum, daca voiai ceva cu sport, stiu ca era cu admitere si trebuia sa te pregatesti fizic dinainte. Iar comunicare...Comunicare si Relatii publice, la Litere, dar tot asa, a fost cu examen.

Publicitate

loading...

#139 2011-07-20 10:01:39

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

Facultatea  de medicina  are  viitor !  Te scolarizezi  in Roamania  si pleci  in alte tari unde medicii sunt apreciati, motivati  financiar .

#140 2011-07-20 10:11:57

alexandra18
Full member

nu as vrea o facultate de stat . si la facultatile particulare inscrierile se fac pana in toamna . litere in nici un caz ,am prietene la litere si limbi straine care regreta si acum ca sau bagat la univ buc.  medicina in nici un caz , cum am zis mai sus am fost pe profil uman , si nu mi-a placut niciodata chimia , biologia sau matematica ma gandesc sa incerc educatie fizica si sport la UEB sau stiintele comunicarii ..  sunt atat de stresata pt ca as vrea sa imbin utilul cu placutul sad...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.