|
Nu esti logat.
Facultati de viitor...?:D-8#134 2009-02-02 15:41:07
Re: facultati de viitor...?:D
dak vrei invatatoare fa facultatea de pedagogie` #135 2011-07-20 09:29:36
Re: facultati de viitor...?:Ddilemaaa mare... ce facultate sa fac? .. am fost la liceu de uman deci sunt 0 la matematica/chimie/bio ....mi-ar placea ceva legat de sport sau ceva de comunicare. help me ! sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more miss mami & papi Offline #136 2011-07-20 09:30:58
Re: facultati de viitor...?:DAi terminat liceul? Si inca nu te-ai inscris la facultate? Sau mai ai un an? Offline #137 2011-07-20 09:32:38
Re: facultati de viitor...?:Dnu m-am inscris ptr k nu st in tara inca sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more miss mami & papi Offline #138 2011-07-20 09:39:36
Re: facultati de viitor...?:DPai ar trebui sa te grabesti, s-au cam incheiat perioadele de inscrieri...cel putin in Bucuresti. Sau astepti sesiunea de toamna? Oricum, daca voiai ceva cu sport, stiu ca era cu admitere si trebuia sa te pregatesti fizic dinainte. Iar comunicare...Comunicare si Relatii publice, la Litere, dar tot asa, a fost cu examen. Offline Publicitateloading...
#139 2011-07-20 10:01:39
Re: facultati de viitor...?:DFacultatea de medicina are viitor ! Te scolarizezi in Roamania si pleci in alte tari unde medicii sunt apreciati, motivati financiar . Offline #140 2011-07-20 10:11:57
Re: facultati de viitor...?:Dnu as vrea o facultate de stat . si la facultatile particulare inscrierile se fac pana in toamna . litere in nici un caz ,am prietene la litere si limbi straine care regreta si acum ca sau bagat la univ buc. medicina in nici un caz , cum am zis mai sus am fost pe profil uman , si nu mi-a placut niciodata chimia , biologia sau matematica ma gandesc sa incerc educatie fizica si sport la UEB sau stiintele comunicarii .. sunt atat de stresata pt ca as vrea sa imbin utilul cu placutul ... sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more miss mami & papi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|