homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 37-156

#2946 2008-10-24 16:13:10

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: ce gandesti acum / offtopic 37

andrulina, pai daca ai deja permis nu cred ca e necesar sa mai mergi cu un instructor! doar stii sa conduci; ce-ti lipseste e exercitiul. mai bine mergi cu tatal tau/cineva care conduce de mai mult timp si are rabdare. si incet-incet prinzi si curaj, ai sa vezi...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2947 2008-10-24 16:14:09

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

am carnet de 2 ani jumate si m-am urcat dupa ce am luat carnetul pe masina noastra dar cu instructorul meu in dreapta...si pe urma n-am mai condus deloc. dar vreau sa conduc imi doresc si ma gandeam ca poate mi-as face bine sa urc eu singura ca sa imi fac curaj dar s-o iau usor ca sa ma oisnuiesc.

#2948 2008-10-24 16:15:37

andrulina
Addicted member

ai mei ziceau sa fac pe un renault cateva ore ca sa-mi reamintesc ca am uitat asa cred de cand n-am mai urcat si sa ma obisnuiesc si cu masina...ca mie mi se pare cam mare...dar cred eu ca ar fi mai bine sa merg cu tata pana pleaca in voiaj prin mamaia sa fac ture pe acolo pana ma invat eu cat de cat si pe urma sa mai ies cand e mai liber...

#2949 2008-10-24 16:16:18

alinda
Diamond member

acum tu stii daca poti/vrei sa mergi singura de prima data sau preferi sa mergi cu inca cineva langa tine... faza nasoala e ca oamenii merg ca nebunii, nu mai au pic de bun-simt si de intelegere unii ptr ceilalti. si daca esti incapatoare, e un pic greu la inceput.

daca as fi in locul tau, as alege totusi sa merg cu tata...

Ultima oara a fost editat de alinda (2008-10-24 16:16:57)

#2950 2008-10-24 16:19:35

andrulina
Addicted member

pai iti dai seama ca nu ma bag din prima pe bulevarde ca doar nu-s inconstienta...de asta ziceams a merg in mamaia prin parcarile de la hotel ca nu e nici draq pe acolo si sa fac viraje parcari una alta...
ca mi-e ca daca ma duc iar cu instructor dau si banii si o sa am baza in el ca ma ajuta...si parca vad ca iar nu urc la volan. asa barem cu tata am eu pedalele si volanul in mana el ma ajuta doar cuc ateva sfaturi eventual. dar vreau sa ma chinui pana prind eu incredere in mine.

Publicitate

loading...

#2951 2008-10-24 16:19:57

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

rramo se dau burse si in primul an, in primul semestru in fct de media cu care ai intrat. katami sunt la asachi la hidrotehnica

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2952 2008-10-24 16:20:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mda, andru, exact asa si eu... de fapt, eu am mers imediat dupa, am mers si in afara orasului... dar nu mi-a placut, ieseam un pachet de nervi, obosita, varza. asa ca, in timp, am inceput sa evit... pana la a evita de tot.

acum daca ma reapuc sigur imi iau vreo cateva ore. si iubi al fel a facut cand a primit masina de servici.

iar cu tata... merge si asa...

oho, animalutza, de viitor... la cadastru se iau bani buni!

Ultima oara a fost editat de katami (2008-10-24 16:21:07)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2953 2008-10-24 16:21:47

alinda
Diamond member

andrulina a scris:

ca mi-e ca daca ma duc iar cu instructor dau si banii si o sa am baza in el ca ma ajuta...

asta cam asa e... oricum, condusul se deprinde in timp. ceea ce te invata la scoala de soferi se numeste de fapt manevrarea masinii, a comenzilor ei, nu condusul propriu-zis. pe ala il inveti tu odata cu experienta.

#2954 2008-10-24 16:22:35

andrulina
Addicted member

eu cand m-am vazut singura la volan cu instructorul in dreapta m-a apucat frica...smile adica eram constienta ca am o responsabilitate mare si tre sa ma descurc singura...conduceam bine dar mai faceam si unele greseli si cand greseam ma panicam...dar chiar vreau sa conduc ca am masina disponibila tata pleaca mult timp pe mare n-o conduce nimeni si cand e acasa f rar o ia...si asa stau si dau banii pe taxiuri cand as putea conduce...doar ca-mi tb curaj sis a icnerc sa nu ma mai pierd.

#2955 2008-10-24 16:25:29

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu am carnet de 7 ani...si abia cam de 2 m-am apucat sa conduc, asa, usor...pe ce masini prindeam...prima oara chiar am intrat in cineva rotfl la mine a fost greu, am facut scoala intr-un orasel mic, cu o strada principala si atat...dupa 5 ani sa te reapuci in ditamai orasul...a fost greu...ii multumesc din suflet sotului meu ca fara el nu reuseam! practic, scoala am facut-o cu el, noaptea la 1 prin oras lol si acum conduc rar, pentru ca nu avem masina, insa ma descurc singura, am plecat singura si pe distante lungi, orase noi...nu suport insa sa conduc in trafic aglomerat, nu am rabdare si nervi....mai am de invatat la asta si la parcari lol... singura insa daca m-as fi urcat la volan acu 2-3 ani cred ca faceam o mare prostie si nenorocire...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2956 2008-10-24 16:25:43

alinda
Diamond member

stii cum e si asta cu "pierdutul"; te pierzi exact pentru ca nu esti sigura pe tine. ori siguranta o dobandesti cu practica, cu exercitiul. asa ca, daca tot ai masina la dispozitie si permisul in buzunar, fa-ti curaj si urca-te la volan! smile

#2957 2008-10-24 16:28:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu n-am permisul in buzunar, mi s-a furat rotfl (am scuza! tongue)

p[ai eu nu ndau banii pe taxiuri... doar pe autobuz si pe... incaltaminte rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2958 2008-10-24 16:30:24

alinda
Diamond member

katami a scris:

eu n-am permisul in buzunar, mi s-a furat rotfl (am scuza! tongue)

p[ai eu nu ndau banii pe taxiuri... doar pe autobuz si pe... incaltaminte rotfl

rotfl    rotfl    rotfl

#2959 2008-10-24 16:31:31

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hello din nou
exact cum zice alinda!daca ai carnet si mai ales masinuta ia si condu.ca sa nu dai banuti aiurea la instructor mergi cu tatal tau cat mai sta in tara!
vai ce as dori si eu sa mai avem o masina..de fapt..zicea iuby acu cateva zile ca de ce nu ii iau masina lui(ca el in timpul zilei o conduce pe cea de la al doilea job)dar i-am zis ca nu .e megane e prea mare pt mine, plus ca mi-e ff frica cu o masina asa mare si mai ales la cat plateste luna de luna.si poate imi iau/ia cineva o masina si mie ca locuri de parcare avem slava domnului smile)
am mai facut 3 coliere ..sa vedem cand isi face timp iuby sa le fotografieze ca el are talent lol

#2960 2008-10-24 16:32:33

andrulina
Addicted member

o sa-mi fac trebuie...fiecare lucru are un inceput doar...si iubi mi-a tot spus sa urc la volan ca e pacat
doar ca tb sa-i zic lui tati sa nu se enerveze si sa aiba rabdare...ca el sta cam prost la capitolul asta...m-am urcat cu el la inceput si chiar am mers pe stradute unde era trafic si am condus f bine am evitat chiar si un bou care n-a oprit la stop doar ca il vedeam pe el ca sta crispat ind reapta ii era frica cred lol si cand sa opresc pe dreapta am urcat cu roata putin pe bordura ca pe mine nu m-a invatat la scoala sa fac parcarea cu fata m-a invatat doar aia laterala si m-a cam certat putin si m-am deznadajduit si inca o data s-a intamplat o faza era rampa mare si pietris si m-a pus s-o scot de acolo si nu-mi pleca masina o ambalam si a inceput sa miroasa ambreiajul ala ca draq scotea fum cred:)))
si atunci mi-am pierdut orice speranta de la faza aia sad

#2961 2008-10-24 16:32:56

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

vai..azi ar trebui sa calc si sa spal o tona de rufe dar asa n-am nici un chef grater

#2962 2008-10-24 16:33:07

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

katami a scris:

mda, andru, exact asa si eu... de fapt, eu am mers imediat dupa, am mers si in afara orasului... dar nu mi-a placut, ieseam un pachet de nervi, obosita, varza. asa ca, in timp, am inceput sa evit... pana la a evita de tot.

acum daca ma reapuc sigur imi iau vreo cateva ore. si iubi al fel a facut cand a primit masina de servici.

iar cu tata... merge si asa...

oho, animalutza, de viitor... la cadastru se iau bani buni!

se iau cand ai firma ta...bogdan al meu  a terminat cadastru anul trecut si lucreaza in domeniu la un inginer geodez( tre sa stea 2 ani pe langa unul din asta ca sa aiba drept de stampila), munceste de luni pana sambata, zi lumina, a venit si la 2 noaptea de la birou si cel mai mult a luat 15 pe luna...
acum il mareste, dar nu stiu cu cat
nu prea se castiga cand lucrezi pt altul...dar 2 ani, pana da ex final pt stampila la bucuresti nu are incotro

#2963 2008-10-24 16:34:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ce-am obosit, of...
eu inca n-am avut curaj sa-mi iau carnetul, pe de o parte mi-ar placea, pe de alta mai rar asa neindemanatica si impiedicata cum sunt eu...

#2964 2008-10-24 16:34:25

alinda
Diamond member

rabbit, mie nu-mi plac deloc masinile mici! daca nu e mare, nu-mi place rotfl
in alta ordine de idei, zici ca plateste mult ptr ea, presupun rate, asa-i? pai, daca e luata in rate, sigur are si sfantul CASCO. asa ca poti sa-i dai bice linistita!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.