|
Nu esti logat.
Mirosurile in timpul mestruatiei#1 2008-10-18 23:32:31
mirosurile in timpul mestruatieiva deranjeaza mirosul din timpul menstruatiei? e normal sa mirosi intr-un anumit fel? nu am mai auzit pe nimeni care sa-si faca griji pentru asta dar pentru mine e o problema destul de mare pentru ca am un miros specific de care nu pot sa scap oricat de des m-as schimba. nu imi dau seama daca il simt doar eu, sau il simt si ceilalti? cel mai mult ma deranjeaza cand stau mult pe scaun, transpir si sunt nevoita sa ma ridic. spuneti-mi daca ati avut vreodata vreo problema cu asta, daca-i normal, iar daca nu e, care ar putea sa fie motivele. :f?rv?nad: Offline #2 2008-10-18 23:39:17
Re: mirosurile in timpul mestruatieiIa-ti cupa menstruala, nu o sa mai ai senzatia aia #3 2008-10-19 00:04:07
Re: mirosurile in timpul mestruatieida..am si eu genul asta de problema, sa ma preocupe cum miros in timpul menstruatiei... dar folosesc OB si nu port absorbante, cred ca ele retin mai mult mirosul pielii care vine in contact cu bacteriile..de aia ai impresia ca miroase...nu stiu daca e bine sa iti recomand OB-urile..dar daca te speli des si il schimbi cam la 4 ore,ar trebui sa fii ok. Offline #4 2008-10-19 00:20:30
Re: mirosurile in timpul mestruatieicred k la oricare se simte...acuma nu te poti schimba din ora in ora #5 2008-10-19 05:26:39
Re: mirosurile in timpul mestruatieieu in timpul menstrei folosesc servetele intime (eu le am pe cele de la lactacyd ca folosesc si gel intim lactacyd si pt ca au lactobacili). le folosesc de cate ori merg la baie sau de cate ori imi schimb absorbantul....si nu mai simt nici un miros si nici nu ma mai simt asa murdara.... Ultima oara a fost editat de c@t (2008-10-19 05:27:15) Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-19 11:38:03
Re: mirosurile in timpul mestruatieidaca folosesti ob-urile nu cred ca mai e problema cu mirosul. Inainte de a folosi urmatorul ob te speli daca ai posibilitatea si in rest spui adio mirosului neplacut. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2008-10-19 12:30:51
Re: mirosurile in timpul mestruatieiE mirosul specific de sange ... E imperativ sa avem fiecare din noi o igiena corespunzatoare. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|