|
Nu esti logat.
T!!caut o melodie#1 2008-10-19 12:13:41
t!!caut o melodiesalut!! caut si eu o melodie...mi se pare ca o canta tipul acela care canta cu cascada mel " fluturi" ,andore parca ii zice nu stiu sigur,cert e ca o canta un barbat...si inca cineva cu o voce pitigaiata.si in melodie vorbeste despre viata ,unu din versuri fiind"life is a game ,so risk it " ceva de genu...daca are cineva idee,despre ce vorbesc,help me Nous sommes nees pour aimer! Offline #2 2008-10-19 12:24:44
Re: t!!caut o melodieam auzit-o la radio:-s o sa ma uit p net sa vad cum sunt versurile de la malodia asta...mersi Nous sommes nees pour aimer! Offline #3 2008-10-19 12:27:45
Re: t!!caut o melodiesoul-fur dich ? germana +engleza Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2008-10-19 12:47:12
Re: t!!caut o melodiestay with me era melodia ,mersi Nous sommes nees pour aimer! Offline #5 2009-09-25 11:16:49
Re: t!!caut o melodietot ascult la radio o melodie..la refren zice numai parapapa ram pam pam pampamparam ceva de genul, adica nu are versuri refrenul. Iar melodia e in spaniola sau nu stiu exact ce limba e..O canta un barbat..si e o melodie mai de petrecere asa..e placuta si saltareata.. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-01 14:54:35
Re: t!!caut o melodiesi eu am auzit la radio o melodie house care ma inebuneste si e ceva de genul " why can't i be i...." so in love ... Offline #7 2009-10-01 14:59:10
Re: t!!caut o melodie
Melodia e Rap Das Armas - Cidinho & Doca - zice o prietena Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2009-10-02 21:04:25
Daaa asta e mersi mult, oricum o gasisem de a 2 a zi pe you tube *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #9 2009-10-24 09:12:46
Re: t!!caut o melodieIar am ascultat o melodie la radio..am tinut minte cateva versuri din refren, dar acum nu reusesc sa fac nimic cu ele..poate o stie cineva " she`s my lover, my sexy lover ..I don t know what to believe I am so confused..." ceva de genul . O canta un barbat..e mai de club asa.. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #10 2009-10-24 19:48:43
Me & My Crazy World - The Lost Boyz “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #11 2009-10-24 19:56:22
Re: t!!caut o melodienu..nu e asta..cea despre care vorbesc nu e asa rapp.. E mai comerciala, in genul " I know you want me " - Pitbull .. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|