|
Nu esti logat.
Intrebare...#1 2008-10-19 18:18:30
intrebare...acum vb cu mami meu si imi zice ca de dimi urineaza cu sange si o doare f tare....dar mai devreme si-a dat seama....asa am patit si eu acum 2 ani...am mers la spital...am facut ceva injectii sa opreasca sangerarea si mi-au spus medicii ca a plecat o pietricica la plimbare....probllema e ca mama nu vrea sa mearga la doctor ...a luat un flamexin si vrea sa faca baie fierbinte/??oare e bine??ce stiti?si cum sa o conving sa mearga la doctor??ca nu sunt langa ea? Offline #2 2008-10-19 21:16:41
Re: intrebare...spune-i k mai bine trateaza din timp...decat sa fie ceva grav si ea sa tot amane... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-10-19 23:19:07
Re: intrebare...de acord cu yohanna...sa mearga la medic mai bine...ca si baia fierbinte nu stiu daca nu ii poate agrava... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2008-10-20 00:21:34
Re: intrebare...eu nu pot sa inteleg de ce nu vrea sa mearga la dr??? Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|