homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt f speriata !!!!!!!!! pls help

#1 2008-10-19 21:25:39

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

sunt f speriata !!!!!!!!! pls help

fetelor de 3 saptamanii nu am mai avut relatii sexuale pt ca iubi a fost plecat sad si in week-endul asta am recuperat, ca sa zic asa....problema e ca de 8 luni de zile iau anticonceptionale si nu am avut nicio pb , nu am avut spotting sau alte reactii .... dar astazi am observat o pata maronie, ca si cum ar trebui sa imi vina ciclul si nu inteleg de ce:-| am un  ciclu regulat si doar in 25 trebuie sa imi vina....sunt tare speriatas nus ce sa cred....de la un timp parca am facut burtica si am greturi....nu vreaus a cred ca sunt insarcinata , eu consider ca am luat corect antibebe.....si pana acum mi-a venit cand trebuie ciclul si in cantitate destul de mare ( mai ales in ultima luna) ce credeti ca poate fi? tocmai am citit poe un site ca menstar peste sarcina poate fi mai abundenta....in ultima luna am avut o pofta nebuna de mancare cesafac

Ultima oara a fost editat de oana16 (2008-10-19 21:54:43)

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#2 2008-10-19 22:29:11

persifona
Vizitator

Re: sunt f speriata !!!!!!!!! pls help

oana, linisteste-te, probabil a fost prea solicitata dansa, poate ai zgriat ceva pe acolo, nu te panica pt ca nu ai de ce.

#3 2008-10-19 22:34:00

oana16
Sr. member

wai doamne pe deoparte si eu cred a nu sunt  ca am luatr corect si asa....da na ... m-am speriat cand am vazut azi ....

#4 2008-10-19 22:35:47

persifona
Vizitator

Stai linistita, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji puss

#5 2008-10-19 22:37:22

oana16
Sr. member

ms:*

Publicitate

loading...

#6 2008-10-21 13:37:18

ank_31
Membru
Inregistrat: 2008-10-21

si eu am o problema d genu asta...aproximativ...numai k noi nu am folosit decat pre....si faza e k cand incepeam sa facem, nu puneam pre de la inceput numai cand avansam putin....nu prea cred k exista vreun risc dar totusi nu inteleg de ce nu imi vine ciclu :-? in general e regulat, dar deja mi-a intarziat 6zile sad...oare ce sa cred? ajutati-ma va rog frumos...

#7 2008-10-21 14:01:11

MIRUTZA
New member
Inregistrat: 2008-07-16

buna....am o prob....acum vreo 4 ani mi-a aparut o umflatura chiar la intrarea in vagin..repet in vagin nu pe langa....am fost al doctor si mi-a spus ca e colpita micotica..in fine... am luat tratament si nu mi-a trecut..am facut de 2 ori trat cu ovule si pastile...de vreo 4 luni s-a cam schimbat treaba....mi se umfla chestia aia....se inatreste..se inroseste...doare f tare..ca si pana acum...insa se formeaza pe umflatura 1-2 "cosuri" cu puroi care in prealabil se sparg...dupa ce se elimina tot puroiul incet, incet se trece....mai apoi la acteva luni...max 2 sa se repete povestea....ce ar putea fi, si cum as putea sa aflu mai exact ce e ca sa o pot trata?
daca era colpita micotica diagnostic pus de 2 ori banuiesc ca se trecea cu tratament, iar simptomele iarasi nu par a fi colpita....din cate am citit pe net...va rog ajutati-ma...multumesc!

#8 2008-10-21 20:57:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

MIRUTZA ai warn ptposturi multiple...citeste regulile...

ank_31 ba exista un risc daca contactele au avut loc in perioada fertila...si lichidulpreejaculator contine sprematozoizi...nu f multi dar contine...daca tot nu apare fa un test la 7 zile de la intarziere cu urina prima...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.