|
Nu esti logat.
Igiena si actul sexual neprotejat#1 2008-10-20 15:16:20
igiena si actul sexual neprotejatServus fetelor !...de vreo cateva zile ma gandesc la igiena si actul sexual neprotejat. Eu, din fire, sunt o persoana obsedata cu curatenia acelui loc (stiti voi care ....spre ex, cand merg la baie nu ma asez pe capacul toaletei si asa mai departe. vreau sa va intreb in legatura cu igiena lui....se puate lua ceva daca el (partenerul) sta pe colacul toaletei sau daca foloseste hartie la locul de munca pentru a acoperi capacul? (stiu ca e o intrebare mai suie, dar ma intrebam daca ma afecteaza pe mine intr-un fel!!) Offline #2 2008-10-20 15:37:37
Re: igiena si actul sexual neprotejatpai dak el se pricopseste cu ceva , u vei lua de la el inevitabil dak faceti sex neprotejat ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2008-10-20 15:41:30
Re: igiena si actul sexual neprotejatmda..intrebarea era mai degraba...ce boli se pot lua asa? (doresc sa mentionez ca totusi se proteaja cat de cat ..adica pune hartie!!!) ce solutii sa-i ofer sa fim in siguranta? Offline #4 2008-10-20 15:42:04
Re: igiena si actul sexual neprotejate normal sa nu te asezi pe capacul unei toalete publice...dar la tine acasa nu vad care ar putea fi problema. cat despre ''luat ceva de la el'' se poate daca se procopseste el cu vreo ciupercuta sau altceva. analizele de secretie facute la timpul lor spulbera indoielile si va puteti bucura de viata de cuplu. Offline #5 2008-10-20 15:42:24
Re: igiena si actul sexual neprotejatdin cate stiu ,noi suntem mai predispuse decat ei la acest tip de infectii....adica el ia mai greu in modul asta....eu am avut o data un fel de vaginita si mi-a spus ginecologul ca am luat-o de la baie(scoala.....locuri publice....nici eu nu ma asez pe capacul de la wc astea) unde sunt multi microbi,dar el nu a avut nimic de-a face cu asta....ori nu i-am transmis..ori nu s-a manifestat..........in concluzie nu cred ca sunt sanse iei ceva(CRED) Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|